Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MartinJiskal

31. 1. 2010 16:14
bez uz pryc cece

totalitni nuly ktere neakceptuji demokracii a vyhry stran se kterymi nesouhlasi tady nepotrebujeme. bude ti lip v severni koreji, tam furt vyhrava jen jedna strana ktera ma vzdycky pravdu, to se ti bude libit - a kdokoliv jinej nez ta strana je strasnym nebezpecim

0 0
možnosti
F

faceman

31. 1. 2010 16:19
Re: bez uz pryc cece

Brečíš na špatným hrobě;-D, přejdi na Paroubkové blogy.

0 0
možnosti
SK

smycka

31. 1. 2010 15:48
LEŽ,LEŽ,LEŽ.

Vážení zajisté budete souhlasit,že všichni politici se jen schovávají za jejich křivá slova.Ve všech politických stranách je pro členy politický dril a to od tzv.revoluce.Karty na politiku si rozebralo pár pohrobků a Ti vládnou společně a dělají z nás blbce.Syn odešel z jedné politické strany do druhé,myslel že to bude férová strana,ale opak je pravda.Utekl a tvrdí,my si budeme jen stěžovat na stránkách,ale jsme český národ a na nic jiného se nezmůžeme,proto se nám politici vysmívají.Máme co jsme si přáli.;-(

0 0
možnosti
T

tromi

31. 1. 2010 15:43
možná jsi to už někde psal

ale koho, z té svoloče, si nakonec vybrat když nechci ani slibotechny ale ani zloděje

0 0
možnosti
RR

rezjir

31. 1. 2010 15:32
Mně by spíše zájímalo

kdy se kladně na přílivu peněz, kapitálu a firem projevilo Topolánkovo snížení daní, což se slibovalo.

0 0
možnosti
F

faceman

31. 1. 2010 15:59
Re: Mně by spíše zájímalo

A jak dlouho skutečně vládla koalice  a jak dlouho platily snížené daně do likvidace koaliční vlády? Myslím že KSČSSD měla  8 let na to aby ukázala jak umí vládnout , ukázala , že dělá schodky za 6% růstu a při 10% nezaměstnanosti. Po letošním vítězství KSČSSD půjde rating okamžitě dolů a taky firmy už tady nic dobrého nebude čekat. Nikdy tady neslidili lidi z MMFaž nyní,  a ptát se jak se budou řešit dluhy a schodky. Už se to blíží, hvězda opět vvyjde.

0 0
možnosti

lubossula

31. 1. 2010 15:25
z Paroubka

nejsem nadsen. Nikdy jsem tuto stranu nevolil. Ovsem to, co se semlelo pred volbami, vcetne hlasek o jeho pedofilnim jednani byl tak neskutecny humus, ze si myslim, ze v tento moment by se z trubadura svobody, pravice a vlastence - autora tohoto clanku, stal klement gottwald tez

0 0
možnosti
J

jsafa

31. 1. 2010 15:23
pěkný

Gratuluji, jen jste na můj vkus volil velmi jemné přívlastky, bych přitvrdil

btw já už emigroval - pro jistotu, kdo ví jestli v případě úspěchu oranžového stádečka  s námi sousední státy neuzavřou hranice ;-D

0 0
možnosti
PS

lecaks

31. 1. 2010 15:22
Východisko z krize

Všechno je fajn, ale když zkrachuje firma, koho nejdříve vyhodí?

Občané jsou zaměstnavateli politiků a je třeba jim říci, že ti co nás do krize přivedli, tak logicky nemají na to, aby nás z ní dostali ven. Víte?

Takže všichni nechť k volbám a dáme jim tak výpověď, ať může jiná generace dokázat, že všechno je zde možné. Elegantnější "revoluci" si nelze představit jak tu, po níž budou pracovníci sekretariátů "velkých" stran pobíhat nekoordinovaně po chodbách a divit se výsledkům voleb. K čemu jim potom budou průzkumy?

Kdo "musí" volit stále stejnou stranu a chce změnu, ať nedává preference prvním deseti pantátům na kandidátce, dá je až na 11ctém a vyšším místě. A  kdo opravdu chce změnu, ať mrkne na http://www.suverenita.cz a napíše jim.

Do té doby buďme svorni.R^V

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...