Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ghost Dog

3. 2. 2010 15:20
HH Michael Vít..

..HH Michael Vít byl pro mě šlušný člověk, navzdory všem kritikům, opět pro mě, slušným zůstal..

..nezapomenu na nástup dnes již bývalého ministra zdravotnictví Tomáše Julínka, kdy se Rathovi plazi (čti náměstci) kamsi ztratili, jediný pan Michael Vít přivítal TJ na ministerstvu..

..jako státní úředník je zaměstnancem, nevolají jen tak náhodou zaměstnavatelé po loajalitě zaměstnanců vůči svému zaměstnavateli?..možná to tak je, možná ne, ale nahánění snadné a nejzranitelnější kořisti, když si netroufnu na tu správnou, je ohavnost..

..nechte Víta Vítem, jsou tu jiní, kteří rozhazují prostředky, jednou kámošovi, podruhé sobě a co zbyde, tak dostane někdo, kdo to opravdu potřebuje..Pyšná princezna, tam to najdete... 

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 2. 2010 15:33
Re: HH Michael Vít..

Loajalita nesmí jít za hranici svědomí. Pan Vít je v trapné roli. Zjevně tady něco nepasuje. Ale souhlasím, že není hlavním viníkem.

0 0
možnosti

Ghost Dog

3. 2. 2010 16:14
Re: HH Michael Vít..

..spíš si myslím, že byl předhozen veřejnosti..jako jeden z nejslušnějších a tím pádem relativně méně napadnutelným, než Bc. Šnajdr (třeba)..tedy, zbabělci se schovali za záda toho, který neměl máslo na hlavě, teď už má..škoda...

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 2. 2010 18:16
Re: HH Michael Vít..

Souhlasím, že to na něj shodili, aby jim dělal křoví. Říká se "Nechoď  Vašku s pány na led...".

Jinak mě to mrzí, protože je z F-M jako já. Bohužel i jako Šnajdr a částečně i Pecina.

0 0
možnosti

Ghost Dog

3. 2. 2010 19:36
Re: HH Michael Vít..

..co byste byly za město, kdyby jste tam byli samí sympaťáci..jak by se pak dalo rozpoznat dobro od zla?..:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...