Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Profesor_Nula

13. 2. 2010 15:38
Jarda Jágr není primadona

a nikdy nebyl. Osobně ho neznám, ale je to pohodář, který něco umí zatraceně dobře a že média dělají humbuk? To není jeho problém. V rozhovorech nesutále opakuje význam týmu a týmové hry. Je vcelku logické, že média věnují pozornost hlavně jemu, protože žádný další hráč z našeho týmu se mu v kariéře moc nepřiblížil. I tka tam máme výborný hráče, kteří umí. Jestli bych před něčím varoval tak před hysterií, falešným "hokejovým" vlastenectvím ve stlyu, kdo neskáče není Čech, přiživování se na úspěchu či neúspěchu hokejistů. Je to to JEN sport. Když to vyjde je to krásný, když ne je to přece jen sport a prohra se musí umět přijmout. Bohužel se domnívám, že té mediální honbě se nevyhneme.

0 0
možnosti
K

kevinbb

13. 2. 2010 15:11
Jaromir Jagr

je srdcar kazdym coulem ktery by dal pro reprezentaci vsechno aby proslavil svoji malou zemicku ve stredu Evropy. Je to hrac jakeho republika jeste nikdy nemela i kdyz jsme a stale mame dalsi vynikajici hokejisty svetoveho formatu. A spousta znich z drivejsich let se bohuzel nemohla porovnavat z vynikajicima hracema z NHL. I kdyz byli stejne dobri jako treba nejlepsi hraci Svedska, SSSR(Ruska) nebo Finska.

Ale je pravda, ze Jarda se vzdal sveho kapitanstvi z duvodu o kterych pise clanek, nesnasi ten tlak a zodpovednost z kapitanske funkce a ktery nema rad prilisny tlak medii a a na tom neni nic spatneho, protoze jsme kazdy jiny a ne kazdy ma vlohy by "generalem" a byt stastny, ze je stale stredem pozornosti. Ale Jaroslavovo zaniceni reprezentovat CR je zavidenihodne pro mnoheho obcana Ceske republiky nerknuli pro nektere politiky.

A proto si vzdy budeme Jardy vazit jako poctiveho a vynikajiciho hokejistu ktery se nerodi jen tak casto.

Samozrejme karma.

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

13. 2. 2010 15:39
Re: Jaromir Jagr

Jaroslavovo?;-D

0 0
možnosti
T

thufir

13. 2. 2010 14:05
,

"Nedělejme z Jágra Beckhama. Nezaslouží si to"-jakkovli jsem vždy obdivoval, co umí Beckhamova pravčka, je Jágr ve svém sportu úplně jinde, než beckham v tom svém...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...