Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

midou

9. 3. 2010 14:49
už se těšim

jak budou právnící obou stran dokazovat  u soudu kdo je homosexuál a kdo neni. Btw, je na to nějaká metrika?:-)

0 0
možnosti
DS

Streit

9. 3. 2010 15:08
Re: už se těšim

Ale ty potrefené husy se brání právě tak, že do jejich sexuální orientace nikomu nic není.

Nebylo by...kdyby to nebyl kvalifikační předpoklad.

0 0
možnosti
M

MORAK

9. 3. 2010 14:25
Opět hřebíček na hlavičku !

Pane  Streit, jste můj nejoblíbenější  bloger, málokdy s Vámi nesouhlasím !R^[>-]

0 0
možnosti
DS

Streit

9. 3. 2010 14:28
Re: Opět hřebíček na hlavičku !

Vážím si takové cti :-) R^

0 0
možnosti
SN

kuča

9. 3. 2010 13:01
Pane Sreite!

:-) Dnes jste zase trefil do černého! Nejde opravdu o nařčení z homosexuality, ale o to, že si partička sexuálně spřízněných hochů zprivatizovala ministerstvo dopravy a ČD.

      P. Žaluda jezdí v posledním modelu Porsche, ceý vrcholový menežment život.pojištění měsíčně za 100.OOO, a železnice neskutečný nepořádek! (Jiné slovo by bylo výstižnější!) Čekárny se zavírají, nádraží přestávají fungovat a šéfové to mají na háku.

     K min.dopravy: ČT,- reportéři... pořad asi před půl rokem.. 3O.tiletý  fracek, jeden ze šéfů ŘSD, oslavy narozenin ze 75O.OOO kč.( ve 3O letech). Slamečka na otázku reportéra, co na to říká, odpověď: Je to normální: To už mě mohli vomejvat.Pod tlakem musel Hala odejít, minulý týden jsem zjistil, že byl jmenován poradcem ministerstva dopravy za 8O.OOO měsíčně./(zatím). Je opravdu takový odborník, nebo milý, mladý, vysvalovaný chlapec! Tak dochází souvislosti!

0 0
možnosti
DS

Streit

9. 3. 2010 15:09
Re: Pane Sreite!

Díky.

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

9. 3. 2010 12:58
Dušek neřekl nic , co by stálo za povšimnutí

Pokuď někdo dobře pracuje, jeho sexuální  orientace je každému ukradena.

Pracovní výkon nemá se sexuální orientaci nic společného, to víme všichni ,i Dušek.

Dušek chtěl jen naznačit že ve vedení ČD se etablovalo "Bratrstvo kočíčí pracky".

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

9. 3. 2010 12:58
Re: Dušek neřekl nic , co by stálo za povšimnutí

A ty chytrý buxuse, představ si že jseš členem dozorčí rady a bereš pěkné prachy,

dokuď to nějak fungujem drobné chyby přehlížíš,. To že Dušek vystoupil proti vedení

ČD, tím si podřezává větev na které sedí. A ty bys ty neudělal.Úkolem

vlady je teď důkladně prověřit hospodaření ČD a informovat o všem

veřejnost

0 0
možnosti
MB

buxus

9. 3. 2010 11:49
Dušek byl členem Dozorčí rady ČD

.. dost dlouho na to, aby mohl poznat lidi, kteří vedení ČD jsou, jejich praktiky a fígle. Jeho chyby jsou v zásadě dvě:

1) Až příliš pozdě procitl a najednou začíná protestovat proti něčemu, co už znal dávno a proti čemu měl protestovat už z pozice své funkce ve statutárním orgánu. Odboráři sedí v těchto orgánech ne proto, aby si finančně pomohli, ale mimo jiné i proto, aby koukali vedení na prsty a protestovali proti zneužívání postavení vrcholového managementu. A to hned, jak se to dozvědí - ne po několika měsících či letech.

2) Kdyby prohlásil, že jde o partu kamarádíčků, kteří přihrávají místa neschopným protekcím a vyhazují skutečné odborníky, asi by se to začalo i vyšetřovat. Vždyť v současné době i Fischer nařizuje kontroly ve státem ovládaných firmách s cílem zjistit, kolik je tam různých protekčních dítek - snad to myslí i vážně. Jenže Dušek udělal nesmyslnou chybu - spojil kritiku poměrů s nesmyslný výpadem. Tím postavil kritizované do role obětí a nic se vyšetřovat nebude

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

9. 3. 2010 12:02
Re: Dušek byl členem Dozorčí rady ČD

pěkné shrnutí....škoda že Vám nejde kliknout karma :-)

0 0
možnosti
JZ

Jan Zamazal

9. 3. 2010 11:39
Co je chlapskeho na tom

rict o nekom, ze je homosexual a svoji pozici ziskal jen kvuli tomu. Kdyby Dusek rekl, ze je tam bordel a uvedl nejaka relavantni fakta (k tomu, ze se co rozkrada atd) pak treba.

To jestli je nekdo na kluku nebo na holky je vec kazdeho, nikdo mu do toho nema co kecat. Z toho jakym stylem to podal, je jasne, ze Dusek si mysli, ze tam poradaji nejake homo-orgie a ze ho nikdo nepozval...

0 0
možnosti
DP

detour

9. 3. 2010 11:46
Re: Co je chlapskeho na tom

Pokud jste to nepochopil, tak tady nejde vůbec o problém sexuální orientace.

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

9. 3. 2010 11:13
vy jste se asi zbláznil

takže vy budete zkoumat, jestli ve vedení drah je víc/míň než 4% homosexuálů? A jak to budete zjišťovat? Co je vám po tom, s kým manažeři ČD spí?

Dušek je otevřeně xenofobní dobytek, který se snaží svízt na tom, že jsou u nás skrytě xenofobní dobytci jako vy, kteří mu, jak správně předpokládal, za jeho blitky budou tleskat. Kdyby nemluvil o homosexuálech ale třeba o plešatých, lidi jako vy by si při jeho slovech klepali na čelo, protože plešatost u vás narozdíl od homosexuality odpor nevyvolá..

0 0
možnosti
DS

Streit

9. 3. 2010 11:16
Re: vy jste se asi zbláznil

Tak si zaklepejte na čelo. Ale takový pogrom? 8-o

0 0
možnosti
O

ortles

9. 3. 2010 11:06
Dušek je frajer

a Streit také.

Mluví to,co si myslí.

Prodělávající firma závislá na dotaci státu s ředitelem pobírajícím půl milionu měsíčně + mnoho dalších požitků včetně režijky je normální?Jak dobrý je to manažer,že si takový plat zaslouží?

Prosím ředitel ČEZu-ten vydělává,ale tenhle?

0 0
možnosti
BH

BoboHml

9. 3. 2010 10:58
je mi líto,ale pokud by zároveň dodal

důkazy,že byli vybráni na základě své sexuální orientace,zatímco jiný odborník by odmítnut - pak by to mělo nějakou váhu.

Takto to je plácání vody .

0 0
možnosti

lubossula

9. 3. 2010 10:50
a

krom par ostrych slov, predlozil nejaky dukaz o svych tvrzenich? Je mozne v demokracii takto hloupe placat cokoliv o cemkoliv nebo musi kazdy byt pripraven predlozit dukazy a pokud je nema, tak nest odpovednost? O tom je svoboda slova. Nejen placat, ale tez nest odpovednost. Pokud to Dusek udela, klobouk dolu. Zatim se k tomu nema.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...