Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

geo.novotny

8. 7. 2010 18:59
BUBU, BUBU

........ a "kosovsti Albanci se blizi" strejdo ........;-D

G.N.

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 7. 2010 23:41
Re: BUBU, BUBU

Zalezte zase do klecového lůžka Rv

0 0
možnosti
VC

dobredo

2. 7. 2010 9:52
ODS

nezískala ve volbách 51%, tudíž nemůže vládu sestavovat sama. Uznávám, že TOPka i Véčkaři jsou vyděrači, ale Nečas holt neměl na výběr. Možná, že Véčkaři tajně doufali, že na jejich požadavky Nečas nepřistoupí, a oni budou mít alibi, aby mohli pohodlně zůstat v opozici. Možná, že jim to vnitro Nečas nechal záměrně, ať se může John znemožnit. V každém případě pro Vás jako pravičáka musí být tato vláda minimálně malým zlem. Vaši oblíbenci SSO získali kolik že hlasů? 1%? To je málo. Navíc nevím proč Vám ta Topka tolik leží v žaludku? Je pravicovější než ODS. Nebo byste radši vládu ČSSD+KSČM? třeba s tolerancí Véčkaři...měli stejně úplně levicový program

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 7. 2010 13:17
Re: ODS

Nejsilnější strana v koalici měla mít právě finance, vnitro a zahraničí. To je základ!

TOP mi vadí kvůli personám v čele. To jsou pragmatici, žádní pravičáci. Pravicová strana by nemohla snášet ten evropanský socialismus a internacionalismus.

0 0
možnosti
E

erth

1. 7. 2010 18:29
smutné,

   je jen dobré nezapomenout, že lví podíl na přípravě této šlamastyky mají media a nyní veřejnoprávní čt nahradila lišku novou personální rezervou, novým miláškem

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

1. 7. 2010 17:10
Myslím, že míte nereálné představy

ODS nemůže vypadat jako někdo, kdo zapříčinil předčasné volby. Jejich povinnost byla se dohodnout. Jinak by příští vládu sestavoval Kalousek a Nečasovi by možná přenechal finance, pokud by tedy Nečas takovou věc přežil.

-

Odmítat důležité posty ve vládě vůdcům pravicových stran poté, co vyhráli volby, je naprosté popírání povolební reality.

-

Pokud Nečasovi tato čtvečice vadí, nemůže s tím nic dělat. Jedině počkat, až se sami znemožní. Karty jsou rozdány, Topolánek musel hrát po volbách nízký závazek, ale aspoň ve své barvě, po těchto volbách se dá sehrát víc, ovšem bude se hrát bez trumfů, a pro takovou hru musíte mít v každé barvě vysoké karty. Jak chcete takovou partii sehrát bez Kalouska nebo Bárty? :-P

0 0
možnosti
RH

_Clayman

1. 7. 2010 16:53
Sice zdaleka nesouhlasím...

... se vším ve článku uvedeným, ale co mi přijde zcela zřejmé je to, že Nečas selhal. Záporné body, které vláda nasbírá díky reformám, půjdou na vrub celé pravici. Kladné body od lidí, kteří volají po potřebných reformách, získá Top09.

Kdyby si nechal na financích nevýrazného ODSáka, mohl být tváří reforem Nečas sám. Takhle ho přejede Kalousek... jako parní válec...

0 0
možnosti
S

snaduzdost

1. 7. 2010 16:49
Nečas na vlastní oči: Eskaloval Topolánkovu chybu

Taky názor. Zatím na karmu. Doufejme jen, že však krátkozraký, a stane se jen pouhým mementem. Že premiér si je toho všeho vědom,- a věřím, že je, a ohlídá si to.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

1. 7. 2010 16:46
Poslyšte Štrajte,

než sem začnete psát své moudrosti, tak se laskavě naučte jména ministrů! :-/

0 0
možnosti
VH

Stará kára

1. 7. 2010 15:15
Autor, když vy vůbec netušíte, co je koalice

A chcete být chytrý (prakticky po bitvě).  Chyby vy umíte nejít vždy.  A co vaše životní chyby?

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 7. 2010 16:35
Re: Autor, když vy vůbec netušíte, co je koalice

Koalice neznamená, že silnější odevzdá bez boje klíčová ministerstva, ačkoliv předtím dělal ramena.

Vy říkáte "po bitvě"? Kolega pod vámi mi vyčítal, že vládu hodnotím před bitvou :-P. Že mám dlouhodobě konzistentní názory, se můžete podívat zde:

http://streit.blog.idnes.cz/c/123550/Vedou-mezi-Schwarzenbergem-Bursikem-a-Johnem-Havlovy-temne-nitky.html

A dodávám, že své chyby si na rozdíl od vlády vyžeru sám. Neočekávám, že by někdo jiný za mé chyby - pokud už by nastala taková nepravděpodobná situace ;-) - nesl následky.

0 0
možnosti
PN

forman

1. 7. 2010 14:54
volby podzimní

Zdravím Vás, p.Streite, zatím jsem byl z Vašich výtvorů nadšený, až jsem si říkal, že přece nemůže mít někdo skoro stejné názory jako já ... :-)...

Ale k tématu. Do podzimních voleb zbývá cca těch 100 dní, což kdybychom dali společně šanci všem novým i staronovým poslancům a ministrům, aby nás přesvědčili o svých kvalitách odborných i morálních. Jak to tak pozoruji, ať udělá Petr Nečas cokoli, okamžitě se najde skupina "radilů", kteří by to udělali jinak a pak skupina "pochybovačů", kteří vidí vše úplně černě. Zatím parlament teprve začíná a ministři ještě nebyli jmenováni. Je určitě správné diskutovat o dění v politice, ale zatím nemáme žádné (pouze personální) výstupy. Já osobně se těším na to, až si přečtu programové prohlášení nové vlády. Pak teprve začnu hodnotit (jen pro sebe), protože to bude skutečně první výsledek voleb, který se mne dotkne. Přeji hezký den.

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 7. 2010 15:04
Re: volby podzimní

Máte sice pravdu, ale čekat na to, co bude dělat Schwarzenberg opravdu nemusím.

Proti Nečasovi jsem dosud nic neměl (snad kromě jeho jednoznačné podpory válce v Iráku). Teď ale mohl prodat svou kůži dráž. Ono to, co člověka šlechtí v běžném životě, může být v politice ke škodě. A podle mě se i nechal vydírat. Nemusel tak spěchat se souhlasem s vnitrem. Kdyby se VV nedostaly do vlády, tak by zmizely ze scény. Proto mohl ten politický poker zahrát úspěšněji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...