Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Zakov

5. 10. 2010 22:54
Tech par kacek...

... na poplatky mi nevadi. Rad je zaplatim, pokud budu mit stale moznost sledovat porady typu Hledani ztraceneho casu, zaznamy divadelnich predstaveni, koncerty vazne hudby atd... Pro vsechny co tu mocne volaji po zruseni CT. Myslite, ze jakakoliv komercni TV by sla do takovychto poradu? Ani nahodou. Priliz nizka sledovanost...

A navic pri predstave reklamami 4x preruseneho zaznamu divadelniho predstaveni se mi dela ponekud soufl....

0 0
možnosti
R

Rascher

8. 10. 2010 11:49
Re: Tech par kacek...

Vidíš to, kvůli těm pár lidem, kteří takové pořady sledují, se na ně máme skládat my všichni? Pokud je chtějí opravdu vidět tak si za ně zaplatí sledováním reklamy na kanálů, který pořad vysílat bude.

0 0
možnosti
J

jack095

5. 10. 2010 8:41
Pravda pravda pravda.

TZV "veřejno právní" statut je jen zlodějna pokrytá zákonem.

0 0
možnosti
M

mmmm1

4. 10. 2010 7:17
TV to začalo

solárama to pokračuje, jenže  tady jsou lidi úplně bl.... a nechaj si od kdejakého idio...z PS diktovat za co budou utrácet svoje dvě zlatky -potom co jim je 80% zdanili...;-D

0 0
možnosti
J

jyyy

3. 10. 2010 21:42
Dekomunizace ČT

Janeček, Ottto, Dolejš ....  levná, obyčejně lidová zábava. 

0 0
možnosti
JM

zeolit

1. 10. 2010 14:51
Je nás přes 3 000 000 koncesionářů!

Je to obrovská síla. Opakuji i v titulku, aby to úplně každého trklo. Najde se chytrá hlava, nebo partaj, která by se do toho opustila. Ano, jsou JINAK myslící lidé, ti rádi z nejasných důvodů přispívají. Typnul bych si, je jich max. 30%. Těm bych umožnil, aby v placení poplatků pokračovali. Prý LID je zdrojem veškeré státní moci...[>-]

0 0
možnosti
JM

zeolit

1. 10. 2010 14:44
Na zrušení veřejnoprávní ČT a Čro není politická síla.

To by ani slavná EK  nedovolila. Jediný možný první krok je zrušení poplatků za televizi a rozhlas. Daně by se měly vybírat inteligentně. Proč se mají  advokátní kanceláře přiživovat? A to nemluvím o povinnosti podnikatelů platit za každý příjimač... Pokud by stát podporoval tyto nezničitelné veřejnoprávní subjekty ze SR, bylo by možné SKUTEČNĚ kontrolovat tamější hospodaření, včetně odměn pro "manažery". Je mi velkou záhadou, že přes 3 000 000 koncesionářů se nedá dohromady? Politiky ke změně nic nenutí. Možná, že si tato média nechtějí pohněvat... On by jim to Janeček s OVM Moravcem mohl osladit. Lidé by si měli uvědomit, že se jedná o 2160 Kč ročně. Škoda, že neprošel návrh zákona v Senátu. Vzhledem k prázdné pokladně, by nový zákon mohl platit od roku 2012.

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 10. 2010 17:29
Re: Na zrušení veřejnoprávní ČT a Čro není politická síla.

I tak se to dá říct.

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 10. 2010 9:03
Jedna ukázka "hospodaření" ČT

http://www.lidovky.cz/mala-farma-vysava-penize-z-ct-predrazeny-serial-ma-malo-divaku-p6d-/ln-media.asp?c=A100927_094549_ln_domov_rce

Typická akce ČT - malá domů pro kámoše. Soukromý majitel by za takové hospodaření Janečka už dávno vyrazil. Jenže z poplatků koncesionářů se to vesele rozdává dál.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

1. 10. 2010 0:42
Jsem rád,

že nemám kouzelnou bednu a nemusím tedy platit poplatky ani lhát. S článkem souhlasím. ;-)

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 10. 2010 8:57
Re: Jsem rád,

R^

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

30. 9. 2010 10:33
tak nastesti i pres kupu

vasich nesmyslnych blabolu, zustane CT nadale verejnopravnim mediem. Stejne tak jako maji verejnopravni media i treba v USA, o Evrope ani nemluve. Kazdy si muze vybrat jaky televizni program bude sledovat, pokud se vam nelibi koncesionarske poplatky, tak je klidne zrusme, budeme je ale platit nadale formou dani...Je pravda ze vyznam programu CT1 jako media verejnopravni sluzby je prinejmensim sporny a proto by bylo dobre se zamyslet nad jeho privatizaci. Ostatni kanaly jsou spickovym a zaroven mensinovym programem, ktery by v soukromem sektoru nemohl nikdy fungovat, neb by ho nikdo nechtel platit.

0 0
možnosti
A

anncz

30. 9. 2010 13:12
Re: tak nastesti i pres kupu

V USA nic takoveho jako CT samozrejme neni. To by s nima rychle vybehli.

0 0
možnosti
JV

Georgik-I

30. 9. 2010 9:50
Tento pán nikdy nezklame

Aniž bych byl stoprocentně spokojený s tím, co mi ČT nabízí, stále je to nejkvalitnější a nejruznorodější nabídka z českých TV. Že je Janeček pazdrát, o vševědovi Černém ani nemluvě a dalo by se vyjmenovávat dál, o tom nepochybujme, ovšem rušit ČT s tím, že je k ničemu a ještě nás stojí tak nehorázné peníze, to jsou naprosto nesmyslné a laciné argumenty. Pokud vím, stojí mě ČT měsíčně cca dvě až tři krabičky cigaret nebo jeden jen trochu lepší oběd v restauraci. To, že je nemravné platit, když ČT vůbec nesleduji... zaprvé neznám člověka, který by ČT vůbec nesledoval, zadruhé vzhledem ke všem možným daním, které musím platit, aniž bych za to dostal od státu pravidelný a kvalitní servis v oblastech, které spravuje, je poplatek za ČT naprosto směšnou záležitostí a všechny tyto debaty o rušení ČT jsou jen krásnou záminkou politiků k tomu, aby plebs měl "problém" k řešení a "neviděl" mnohem důležitější věci.  

0 0
možnosti
PP

ippokorny

30. 9. 2010 10:02
Re: Tento pán nikdy nezklame

Vy asi nechápete jednu věc. Mám televizi či rozhlas a mohu sledovat stovky programů a mám podle zákona platit třeba za český rozhlal, který mě naprosto nezajímá a nikdy ho nesleduji. Na českou televizi se občas dívám, když za ní platím, ale obejdu se bez ní. Také placení poplatků firmami za každé zařízení schopné příjmat televizi či rozhlas, tedy firmy kupují mobily bez radiové příjmače, obdobně firma nikdy nekoupí telefon s televizí, byť by ho na něco potřebovala, ale na příjem České televize určitě ne. A čekám, kdy někdo vyrazí na firmy, že mají počítač připojený k internetu a ted mohou přijímat internetové radio či televizi a bude chtít poplatek za každý počítač. Třeba v naší firmě by šlo možná i o statisíce měsíčně. A že se chtějí poplatky za každé zařízení umožňující kopírování (za CD, kopírky), to již zde máme. P.P:

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...