Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JCSB

Jára Cimrman stojící, bdící

20. 12. 2010 8:50
Letos jsem i u nás v Ostravě viděl dost uklizečů

v zelených vestách. Evidentně dlouhodobě nezaměstnaní, které legislativa donutila místo poflakování vzít do rukou hrablo a uklízet. Chodníky, přechody pro chodce. A tak je to správné. Když už ten stát platíme, měl by si umět udělat pořádek i v tomhle a ne jenom bezmyšlenkovitě navyšovat odpovědnostní pojistky. Ono totiž tohle řešení se nemusí vždy vyplatit.

0 0
možnosti
DS

Streit

20. 12. 2010 8:54
Re: Letos jsem i u nás v Ostravě viděl dost uklizečů

R^

0 0
možnosti
1

1absolutus

20. 12. 2010 8:42
Přesně tak Streite!

Ať se lidi vykašlou na zákon prosazený Kuberou a začnou uklízet chodníky sami! A ty ušetřené peníze městu mohou pomoci jinak, třeba je dát nemakčenkům. Dobře jste je nazval - mudrlanti! Jenom ať pěkně uklízejí a drží ústa. Co z toho, že tento komunistický výmysl, kdy lidé zodpovídali za cizí a hrozil jim soud byl zrušen! Pan Streit, a není to poprvé si upraví zákon podle svých potřeb. Máte pravdu Streite, Kubera nemohl předpokládat, že bude takový zasněžený prosinec!R^

0 0
možnosti
ML

m. l.

20. 12. 2010 8:58
Re: Přesně tak Streite!

Co to bábolíte? Kubera (resp. jím prosazený zákon) nikomu nezakázal, aby uklízel chodník před barákem. Sám jsem odhrabal kus sněhu abych moh vyjet z garáže a protože mi přišlo blbé nechat zbytek tak, tak jsem protáhl i cestičku po chodníku (5 minut práce a ranní rozcvička zdarma jako bonus). Jen doufám, že mi nepřijde účet od magistrátu za nepovolený zábor chodníku odházeným sněhem :-)

0 0
možnosti

Ghost Dog

20. 12. 2010 8:40
chodníky, chodníky, chodníky..

..ten zákon nic neříká o zimní údržbě, ten jen činí odpovědným majitele za jeho stav a schůdnost - na jaře, v létě, na podzim a v zimě ..

..Kubera je borec se zdravým selským rozumem .. a srandista k tomu, kdyby byl prezidentem, mohlo by být i veselo :-)...

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

20. 12. 2010 8:35
?

Neví tady někdo,jak magistrát uklízí chodníky v Teplicích?Ne,že by tedy úředníci vzali lopaty a hrabla,to nehrozí asi nikde - jenom by mne to zajímalo a v televizi kupodivu reportáž žádná....

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...