Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Žadatel

28. 2. 2011 11:13
Ten zákaz převlékačů kabátů by přišel pozdě,

neboť ti převlékači a političtí turisisté stačili za posledních 20 let hospodářsky zlikvidovat i to málo dobrého, co zbylo po komunistech.  Český stát je hospodářsky nenapravitelně zruinován.!!!!!!

A nebo chce nejaký pitomec tvrdit, že Česko za posledních 20 let hospodářsky vzkvétá a nebo dokonce, že zbohatlo?

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 2. 2011 11:35
Re: Ten zákaz převlékačů kabátů by přišel pozdě,

Jak vidět, ještě je co rozkrást. Třeba budoucnost našich potomků.

0 0
možnosti
MK

thunder-bolt

28. 2. 2011 11:07
Stávající členové KSČM jsou jako křesťané za Říma,

nemají co získat, jen ztratit. Za Říma byli křeśťané předhazováni lvům, aby se dav bavil a neměl "roupy", nyní jsou komunisté předhazováni novinářům ve stejném duchu - "chléb a hry" k odvrácení pozornosti. Pan Kalousek by k odvrácení pozornosti klidně zakázal i katolíky - důvod se najde, třeba pedofilní skandály církve. Nijak se tak neliší od členů "Obrody", vyhozených funkcionářů a prominentních členů KSČ z 50. let, kteří v roce 68 "prohlédli".

Díky za článek a karmaR^[>-]

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 2. 2011 11:10
Re: Stávající členové KSČM jsou jako křesťané za Říma,

R^[>-]

0 0
možnosti
VV

Bílý rytíř

28. 2. 2011 10:34
Vystihl jste to přesně.

Zákazy nic neřeší a KSČM je legální politickou stranou, která má podporu velké části obyvatel. Jejich zástupci byli zvoleni v demokratických volbách a ten, kdo je chce zakazovat, se tedy staví proti demokracii. Také je mi milejší člověk, který si stojí za svým názorem, nepřevléká kabát, a i když s ním nesouhlasím, respektuji ho. Svého času pan Tlustý ohajoval své působení v KSČ tím, že tam vstoupil proto, aby měl dobrou práci a děti mohli studovat. Když se moc komunistů zhroutila, okamžitě vystartoval jako tvrdý antikomunista. Před takovým člověkem si můžu leda tak odplivnout. Kdo s komunisty nesouhlasí, ať je nevolí a zvolí stranu, kde jsou poctiví, pracovití a zásadoví lidé;-)

 

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

28. 2. 2011 10:40
Re: Vystihl jste to přesně.

NSDAP též byla legální politickou stranou, měla podporu velké části obyvatel a její zástupci byli zvoleni v demokratických volbách.

0 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

28. 2. 2011 10:32
Jaký je rozdíl mezi komunismem, nacismem a islámem

Nedomnívám se, že komunismus nebo nacismus je tím největším nebezpečím, co Evropě hrozí. Obě ideologie mají dávno svůj zenit za sebou a slouží pouze ke strašení lidí, kteří inteligence příliš nepobrali. Kdyby současná společnost fungovala tak, jak má, tak by po těchto politických směrech neštěk ani pes. Ale protože lidská společnost díky různým "demokratickým" extrémistům funguje tak, jak funguje, dochází k masivní kriminalitě a to jak ze státního, tak i soukromého majetku, tuto kriminalitu nikdo netrestá a ani nechce, protože ji páchá horních desettisísíc nebo protěžovaný lumpenproletriát (a obě skupiny se trestat nesmějí), tak nástup obou ideologií tady je. Navíc  tyto ideologie přímo nebo nepřímo vystupují proti multikulti proudu dnešních korytářů (kde se to umyslné škození evropské kultuře bere?), tak není divu, že mají stále více příznivců. Tedy jaký je rozdíl mezi komunismem, nacismem a islámem. Žádný, ne chyba. Jen islám je dnes Eveopě smrtelně nebezpečný 

0 0
možnosti
VV

Bílý rytíř

28. 2. 2011 10:42
Re: Jaký je rozdíl mezi komunismem, nacismem a islámem

Islám není nebezpečný. Nebezpečný je, v tomto případě, náboženský fanatismus. Je ovšem pravdou, že islámští fanatici v dnešním světě vedou s přehledem. Těm, kteří napadají Izrael za utlačování ubohých Palestinců, bych chtěl připomenout, že právě Izrael je v tomto žhavém regionu jedinou demokracií.

 

0 0
možnosti
JB

baranka

28. 2. 2011 10:28
Jsem sice proti zákazu KSČM , ale .

Pan Schwarzenberg byl u zelených ?

0 0
možnosti
CC

cekon

28. 2. 2011 10:28
Protože jsem demokrat

jsem proti zákazu komunistů. Kdybych byl komunista byl bych pro. Jasné ne? Ten pravý důvodje však stažená zadnice ze strachu před voliči co pánové Kalousek a spol předvedli, nikoliv nic zásadového.

0 0
možnosti
1K

1Martin K.

28. 2. 2011 10:27
A přitom stačilo jenom poslouchat a věřit

Karel Kryl -Timur a jeho parta (1990)Ze sametové revoluce zbyl vpravo mozek - vlevo ruce. Lid slaví nové svaté a z miliónů líných kmánů dva milióny partyzánů v matičce stověžaté.

Diky Karle

0 0
možnosti
ZST

zasměj se tomu

28. 2. 2011 10:25
karma

to jsem žádostiv , co na to zdejší pravicová úderka

0 0
možnosti
LZ

košťálka

28. 2. 2011 10:17
perfektní!!!

R^R^R^[>-]

0 0
možnosti
AC

advokát chudých

28. 2. 2011 10:12
Velký souhlas.

Správný a pravdivý článek. Karma.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...