Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ghost Dog

7. 3. 2011 8:45
karma...

..to co se tu děje není ani pravicové, ani levicové .. to co se tu děje je jen obyčejný státní gangsterismus ..

..změna může přijít, jen to má nepatrnou podmínku .. musí se tu objevit člověk s charismatem Ježíše, vytrvalostí Ghádího, inteligencí Einsteina a razancí George S. Pattona ..

..za článek KARMA R^

0 0
možnosti
DS

Streit

7. 3. 2011 9:19
Re: karma...

Souhlasím R^

i když mezi "anděly" bych spásu nehledal. :-)

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

7. 3. 2011 7:30
samet byl podvod a dalsi komunisticky puc

Uzka skupina delici se na falesnou levici a pravici uchytila moc.Nejde o smer,jde jen o zlodejinu.

Volime si mafiany,lobisty,gaunery,zlodeje a tunelare a az vykonaji sve dilo, fnukame a vyhrozujeme v ulicich s trapnymi transparenty,ze chceme penize.Presne ty penize,ktre jsme nachali rozkrast.

Zavani to pokrocilym stupnem debility nasich volicu,ale je tu jeste jeden a velmi rozhodujici faktor pri volbach:MEDIA.

Media delaji verejne mineni,media strkaji pod nosy manipulovanych volicu porad ty stejne vsivaky k volbe,pricemz jine strany k vyjadreni nepusti, pripadne je znemozni.Media delaji politiku,media dosazuji politiky do vlady a..MEDIA NEJSOU NASE!

Nase politika,nase zivoty jsou rizeny z venku.A "venku" nikdo nestoji o nejake samostatne,hospodarsky silne a prosperujici Cesko."Venku" potrebuji ekonomicky znicenou a hlavne zadluzenou, lehce manipulovatelnou vazalskou zemi plnou otroku.Tento ukol plni nase politicka stoka vyborne.

0 0
možnosti

pletiplot

7. 3. 2011 12:09
Re: samet byl podvod a dalsi komunisticky puc

Další žvanil, co umí jen brečet.

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

7. 3. 2011 7:10
mame u nas urcity druh totality, takovy vycurany

Statni moc,ktera se drzi zuby nehty u hrantu,ovlada media a polici s justici jako zasadni paky.Statni moc, ktera se sklada z tzv levice a pravice, pricemz se od sebe lisi pouze momentalni lepsi, ci horsi pozici u koryta.Politiku maji temer stejnou, zalozenou na zpusobu po nas potopa.Rozdil vidim snad v tom, ze zatimco polokomanci z ODS ukradnou vse,co vidi a nikdo to uz v zivote nenajde, sockomanci ukradnou vse,co se da take a jeste si koupi volice za jejich penice,cimz je zadluzi az na nekolik generaci.Banda ODSackych gauneru tunelaru s komunistickymi manyry si hraje na pravici, pricemz o ni nemaji ani paru a sockomanci na bojovniky za obycejne lidi, pricemz jejich stamilionova konta jsou v teto komedii podminkou.Jak radi zapomeli rudooranzovi grazlove na obycejny lid,kdyz prosadili s pozenanim "opozicnich" pratel ze zlodejske koalice ODS fotovoltaicky podvod tisicileti.

Pres 20 let destrukce, rozkradani, degenerace a likvidace statu zlocineckou koalici ODS-CSSD.

Reseni: odstrani ji!

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

7. 3. 2011 7:11
Re: mame u nas urcity druh totality, takovy vycurany

Penize k zachovani jeste prijatelnym podminkam k zivotu a klidu berou uvedeni zhovadilci z kapes danovych poplatniku a hlavne z kapes nasich deti. Volime si nezodpovedne a hlavne vedome likvidatory nasi zeme a prozirame budoucnost nasich potomku.

Pri popsanych totalitnich pominkach v nasi zemi, je bohuzel reseni jenom v masove obcanske neposlusnosti a bohuzel podle potreby i v nasili. Mafianska pavucina je velmi silna a prilis pevna. ODS a CSSD z dalsich voleb odstavit pro vysokou kriminalitu, vlastizradu a totalni ztratu duvery. Za demokracii a svobodu se neprosi, za demokracii a svobodu se bojuje.

Kdyz ale vidim ty blbecky, co sem chodi "diskutovat", potrva to jeste dlouho.

0 0
možnosti
JH

hurkajan

7. 3. 2011 3:23
národe kdes

tvůj moudrý bojovný duch proč volil jsi tupě jak nemyslící stádo... ty pro něž lid je jen pouhopouhý smradlavý vzduch... kdes nechal rozum... tvůj rádce i druh... vyjem říkáš k obraně ničeho nemajíc....  proč jeli to právo tvé... neřešíš to kamenem či kyjem... zas svorně bok po boku... ženme  tu smečku hyen...našim dětem vyjděme do budoucnosti vstříc

0 0
možnosti
PV

vasidiv

7. 3. 2011 9:06
Re: národe kdes

Nemýlimli se je to karma,autore děkuji. R^

0 0
možnosti

blecha v psím kožichu

6. 3. 2011 23:38
Ode mne karmička

a uznání za pěkný článek, Jana Šimonová

0 0
možnosti
DS

Streit

6. 3. 2011 23:41
Re: Ode mne karmička

Děkuji R^

0 0
možnosti
DK

Fonon

6. 3. 2011 21:23
jen na vysvětlenou

drábek byl předsedou hospodářské komory, takže proto je asociál. A kupodivu té komory, která je nyní proti chystané krádeži za bílého dne

0 0
možnosti
DS

Streit

6. 3. 2011 21:50
Re: jen na vysvětlenou

Už i hospodářská komora má strach ze zbídačení zákazníků.

0 0
možnosti
DK

Fonon

6. 3. 2011 21:20
skvělý blog

a jednoznačná karmaR^

0 0
možnosti
DS

Streit

6. 3. 2011 21:51
Re: skvělý blog

Dík

0 0
možnosti
HM

ladhela

6. 3. 2011 21:14
koukám

že se opakuje stejný scénář jako za Topolánkovy vlády, házet vládě klacky pod nohy  ať dělá tak nebo tak , prostě reformy nejsou přijatelné v jakékoli podobě .. všichni opět šílí a blogeři se můžou přetrhnout ..stále se mluví a straší s bídou ,ale taková bída jako tu byla za bolševiků ,tu nemůže nikdy nastat i kdyby se daně zvyšovaly trojnásobně ..

0 0
možnosti
DS

Streit

6. 3. 2011 21:54
Re: koukám

No však taky Topolánek byl pravičák vychovaný jako komunistický lampasák. A skvělé bylo jeho číslo, kdy se agresivně navážel do euroústavy, aby potom protlačoval Lisabon a chlubil se svým podpisem vytesaným do kamene Rv

0 0
možnosti
C

cojanato

6. 3. 2011 20:55
Neni to spatny, Streite,....

rekl bych, ze dobry. Moje uznani.

Takovy populista a pseudopravicak Matejka, by to urcite nezvladl napsat lepe a rudomodry pseudopravicak Paulczynski, taky ne.

0 0
možnosti
DS

Streit

6. 3. 2011 21:54
Re: Neni to spatny, Streite,....

A já jsem co?

0 0
možnosti

jrc

6. 3. 2011 20:25
Karma!

Moc dobrý!!!

0 0
možnosti
DS

Streit

6. 3. 2011 20:44
Re: Karma!

Moc dík R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...