Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldiess

29. 4. 2011 10:45
Na druhé straně, kdyby ČT vysílala jen Moravce

a přenosy z parlamentu, byla by to trochu nuda;-D

0 0
možnosti
AT

Antonín, topič

29. 4. 2011 10:45
Njn,

je to hype, které rozdmýchavají novináři, aby měli komu psát o tom samém. Ve skutečnosti jsem na termín svatby nevědomky naplánoval business review, tak se holt budou  muset obejíti bez našich očí.

Holčičky chtějí být princeznami, chlapci popeláři. Svatba princezny je úžasný zážitek pro 2 mld lidí, popeláři nějak netáhnou.

0 0
možnosti
P

pattylokna

29. 4. 2011 10:41
a bude hur

to uz je udel dnesni doby a modernich generaci, pratele..z lidi se stali poslusni roboti, kteri kraci tam, kam jim kdo poruci..at jiz je to tisk, ktery jim ukaze podle jakeho vzoru maji zit, nebo se chovat; at je to tv reklama, ktera jim ukaze jaky mobilni telefon maji pouzivat; jake jidlo maji jist, etc...je mi dnesnich lidi pomerne lito, neb jsem dostatene inteligentni, abych se dokazala rozhodovat za sebe a zit vlastni zivot..jeste stesti, ze vsichni nemusi byt blondaci s modryma ocima.

0 0
možnosti

petr66

29. 4. 2011 10:34
Máte pravdu

Ty peníze co bude tato legrace stát, by šli využít určitě lépe, ale svět je prostě takový a pravděpodobně ještě velmi dlouho bude, Nazývat lidi kvůli této svatbě hlupáky nevyřeší vůbec nic a v tomto případě bych to slovo asi nepoužil,:-)

0 0
možnosti
RG

gasparru

29. 4. 2011 10:26
Na to hlavní jste zapoměl

Na tom je vidět, jak si celá Británie a defakto celý svět budoucího panovníka váží,

vo tom se nám ani nezdá. Náš bývalý hradní pán sametový Havel se ženil jak poslední darebák, na druhou stranu to o něm něco vypovídá.

0 0
možnosti
L

lajika

29. 4. 2011 10:19
ále

si to tak neberte. Zítra touhle dobou bude po všem a můžete zase zapnout televizi bez obav. Já sice nerozumím tomu, co na tom ty spousty lidí bivakujících v Londýně vidí a přenos mě taky nezajímá, ale ten půlden koncesionářskýho poplatku mě nepoloží a dokážu svatbu ignorovat bez rozčilování. Jsou na světě horší věci.

0 0
možnosti
JD

pedr64

29. 4. 2011 10:11
a za deset let

 ti samí prosťáčci, kteří se dnes při pohledu na svatební průvod nezblázní blahem, budou spolu s bulvárem řešit princovi milenky a na kterého podkoního se podobají jejich děti

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...