Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RZ

tokajda

4. 1. 2012 15:25
Tak si tady všichni pobrečte, jak jste šmírovaní

a nezapomeňte na fejsbůk dohodit nový fotky a informace o tom, co zrovna děláte. ;-D;-D;-D

3 0
možnosti

jrc

4. 1. 2012 15:31
Re: Tak si tady všichni pobrečte, jak jste šmírovaní

To jste trefil hřebík na hlavičku!

Naivita lidí, že to s nimi někdo a něco myslí dobře a že to co o sobě sdělí, nikdo v budoucnu nezneužije je opravdu úsměvná!!!!!

0 0
možnosti

jrc

4. 1. 2012 15:22
Kam se na to hrabe totalitní komunismus!

Taková buzerace občanů uzákoněním všech dostupných nesmyslů tady dosud nebyla. Vypadá to, že poslanci blbnou stále víc!

Zákony, předpisy, normy na to máme kapacity, ale hospodářství jde dolů a vypadá to, že tato vláda bude končit se státním dluhem blížícím se 50% HDP!!!

Pitomý pes, či kočka, je pro přežrané poslance víc, než člověk. Chráníme víc zvířata, než lidi. Možná by mohli uzákonit psí exekutory. Moc by se to nelišilo od reality toho, jak exekutoři dokážou chudákům vybílit byt.

Špionámie, sledování občanů a záznamy téměř všeho co člověk učiní, přesahuje běžné občanské představy. Neustálé silnějším zákonné nabourávání do rodinného soukromí a obydlí je realitou.

Už není kam zalézt a hlupáci, kteří si neuvědomují co činí, to schvalují. Možná jim to dojde, až jim do bytu bez pozvání, bude se zákonným oprávněním lézt každý úředník, či policista. A mnohdy to nebudou milí lidé! Karma!!!

7 0
možnosti
DS

Streit

4. 1. 2012 18:01
Re: Kam se na to hrabe totalitní komunismus!

R^ a dík :-)

0 0
možnosti

Ghost Dog

4. 1. 2012 14:07
souhlasím na 100% ...

.. v dubnu 1993 jsem měl úraz, lékař nahlásil na DI moje omezení řidičských schopností na jeden rok (takový byl zákon) .. od dubna do srpna jsem vesele používal motorové vozidlo, anóbrž mě DI nevyzval k odevzání ŘP .. to se stalo až v tom srpnu .. v dubnu 1994 jsem získal ŘP zpět .. nikomu to pohříchu nevadilo, že jsem těch bezmála 5 měsíců řídil auto ..

.. takže ano, jedná se o buzeraci .. nicméně jsou případy, kdy by se lidi neměli pouštět za volant, dost se divím, že třeba v případě epileptika je to možné ..

.. za bolševika byla buzerace také, možná i větší, jen vás nemohl zastavit a otravovat kde kdo .. hlídky VB mohly zkontrolovat opravny elektroniky, autoservisy a podobně a vyhledávat tak kradené zboží .. dnes to nedělají, dnes se čeká na ten uliční výbor, až pošle nějaké to udání ..

.. za chvíli tu budu já a vy pane Streite a ostatní nás budou jen kontrolovat :-) ..

.. karma ..

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 1. 2012 14:19
Re: souhlasím na 100% ...

Možná se do klubu přidá i Marek Vokšay a tak budeme mít i ozbrojenou ochranu ;-)

0 0
možnosti
RZ

tokajda

4. 1. 2012 14:03
Pane Streite, za některé články si Vás i vážím,

ale nezlobte se, tenhle článek je myšlenkový potrat. Snad by to chtělo větší odstup a více detailních znalostí. Když to vezmu jako ve škole: snaha za 1+, příprava 3- a písemná práce za 5... Rád si přečtu Váš další článek.

1 0
možnosti
DS

Streit

4. 1. 2012 14:13
Re: Pane Streite, za některé články si Vás i vážím,

Kdybyste mi ráčil objasnit, z čeho to propadám konkrétně ;-)

2 0
možnosti
C

certik_bertik

4. 1. 2012 12:54
víte

mícháte spoustu věcí najednou, třeba šířit nelegální software a hudbu bylo nelegální vždycky

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 1. 2012 13:35
Re: víte

Ale nikdo vám nemohl na udání provést razii bez povolení soudu.

Také nebylo trestné držení drog nebo pedofilních souborů, jen jejich šíření.

0 0
možnosti
AA

Saša

4. 1. 2012 12:53
Pamatuji, jak to bylo za komunistů.

A když se tak rozpomínám na jednotlivé detaily, mám čím dál neodbytnější pocit, že sledovaní a šikanovaní jsme byli tehdy méně.

6 0
možnosti
LC

jáša

4. 1. 2012 13:13
Re: Pamatuji, jak to bylo za komunistů.

Ono za komunistů byla kontrola občanů také poměrně vysoká , a hlavně  učinná. Občanské výbory a domovní důvěrnici dokázali poměrně přesně policii informovat o čemkoli, co se Vás mohlo týkat. Faktem je, že technické vybavení je v současnosti nesrovnatelně vyšší  a když k tomu přidáme i přizpůsobené zákony a vyhlášky, tak kontrola občanů je už skutečně neúnosně vysoká. A když k tomu přidáme ukecanost, případně úplatnost  našich občanů, tak si o Vás případný zájemce může získat jakékoli  informace coby dup. Bohužel , každý zákon je zneužitelný , je to hlavně o morálce každého z nás.

1 0
možnosti
P

pěnice

4. 1. 2012 12:49
Nevuvěří te, jak já se těším

na další volby.Také počítám s tím, jak budou některé strany v médiích očerňovány. A to bude pro mně měřítko.Už nikdy ODS a ČSSD. Kdokoli jiný bez Kalouska bude lepší.

1 0
možnosti
P

pěnice

4. 1. 2012 12:50
Re: Nevuvěří te, jak já se těším

oprava - neuvěříte

0 0
možnosti
K

kion121

4. 1. 2012 12:24
Souhlas

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...