Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xs123

6. 1. 2012 8:46
Volit radši Bobo.

Výrazná postava, výrazná tvář, atraktivní oblečení, určitě by naši republiku ZVIDITELNILA líp než nějaký Okamuro z Japonska. Anebo si taky můžeme presidenta pronajmout, proč ne, až osvobodí tymošenkovou, tak si ji třeba půjčíme.

0 0
možnosti
FS

mthead

6. 1. 2012 8:52
Re: Volit radši Bobo.

Teď zrovna sedí, takže jako kandidát je ideální. A navíc se k nám tlačí i její starý :-).

0 0
možnosti
TJ

třešeň japonská

6. 1. 2012 8:25
Já už si právě, pane Streite,

po posledních pár letech zkušeností, od prezidenta neslibuji vůbec nic. Proto vítám alespoň ten novoroční projev, který povzbudí, dodá sílu a naději (viz projev pana Okamury). Nikoli aby rozděloval společnost, moralisticky kázal a přitom se neohlížel na vlastní bahno až po kolena (viz projevy pana Klause). :-/

0 0
možnosti
X

xs123

6. 1. 2012 8:41
Re: Já už si právě, pane Streite,

Okamuro vám dodává sílu? Těma moralistickýma řečma o tom, že na penězích nezáleží, hlavně že máte rodinu? Je to sice pěkné, ale politik je tu od toho, aby zabezpečoval blaho a prosperitu země, a ne nás moralizoval a strkal nos do rodin. Jako že nevadí, že je v zemi bída, hlavně když budeme k sobě slušní a budeme se mt rádi. Čest práci! No děkuju pěkně, o moji rodinu, jak žijeme, ať se nestará, a stará se o ekonomiku země, když chce být politik. Havním rysem komunismu bylo, že  strkali frňáky do rodin. To bylo to nejhorší. Politik má pracovat tak, abnychom měli všichni co nejvíce peněz a země aby neměla problémy, především ekonomické. To je jeho práce, a ne moralizovat.

0 0
možnosti
FS

mthead

6. 1. 2012 8:07
Jakého já bych chtěl prezidenta ?

Způsob volby není důležitý, pokud vítězem bude člověk, který dle mého splňuje kritéria aspon cca 20 let na politické scéně, ukázal určitou míru nadstranickosti, je morálně v pořádku, má i prestiž v zahraničí a je výrazněji zapsaný v podvědomí lidí. Je třeba si uvědomit, že post prezidenta v našem českém pojetí je svým způsobem trafika, ale já chci, aby jednou historici mluvili o kladné a výrazné roli této osoby jako osobnosti v rámci tohoto státu na tomto postu v dané době. Problém s nadcházející volbou prezidenta je, že drtivá část populace je zoufale najedovaná na politickou scénu a její chování a na důsledky jejího chování promítnuté do katastrofálního stavu morálky v naší společnosti a proto si myslím, že v přímé volbě opravdu hrozí, že na hrad se dostane nějaký komediant. Bude to jen odraz toho, že politici si z nás dělají srandu dvě desetiletí a teď jim to budeme moct oplatit. Recesí. Škoda, že se takový odpor k politikům a jejich chování nějak neprojeví v normálních  volbách.

0 0
možnosti

Ghost Dog

6. 1. 2012 8:35
Re: Jakého já bych chtěl prezidenta ?

.. čtu to zleva doprava a zprava doleva .. hm hm hm .. no jo, ale když on VK už prý kandidovat nemůže, už má dvě volební období za sebou .. :-)

1 0
možnosti
FE

felia

6. 1. 2012 7:57
Okamuru nebo Fišera bych nevolil

ani v době sebevětší nouze

0 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

6. 1. 2012 7:19
je třeba dodržovat tradice

dobrou tradcí bývávalo,že většina již emeritních presidentů měla ve své anamnese několik let káznice ...

Prosto bych se zaměřil na tento aspekt - co takhle třeba Kájínek ?

0 0
možnosti
JT

JuraT

6. 1. 2012 7:08
Článeček pěkný, příspěvků mnoho,

ALE VY OPRAVDU VĚŘÍTE, ŽE SE DOŽIJETE PŘÍMÉ VOLBY ČESKÉHO PRASIDENTA ?

(Okamura For Prime Minister!!R^[>-].)

0 0
možnosti
T

Tulák123

6. 1. 2012 9:58
Re: Článeček pěkný, příspěvků mnoho,

No, ve chvíli, kdy začneme zpochybňovat kandidáty ČSSD, tak asi těžko. :-(

0 0
možnosti
RS

Ringo.ringo

6. 1. 2012 7:02
Souhlas

nadrazeny pocit nasich politiku, ze oni jsou ty vyvolene osobnosti hodny cehokoliv, zatimco jini jsou jen figurky a sasci, to me docela dostalo. Kez po pristich volbach neuvidim v parlamentu (PS, senat je na delsi lokte nez se obmeni) a vlade ani jedniho z tech sasku, co tam sedi ted (s vyjimkou pana Pospisila, to je snad jediny clovek, ktery je tam toho ministrovani a psolancovani hoden, oci bych privrej jeste nad pani Nemcovou, u ktere mi vadi jedine, ze pres ty moralni aspekty, ktere casto zduraznuje zavira oci pred tim, co se opravdu deje a rekne na to v rozhovoru jen, ze ji to strasne stve a to je tak vsechno).

0 0
možnosti
MV

Old Nord

6. 1. 2012 0:24
Myslíte toho Okamuru s najvyššou karmou tunajšieho blogu?

Alebo toho čo všetko prepočítava v Den D? Či niekdajšieho predajcu popcornu čo sa vypracoval na 100.000 hostí ročne? :-)

Nuž, asi na hrad by ho bola škoda. Hradný pán z Hradčan síce nie je celkom bezzubý, no pre dynamikckú osobnosť Tomia Okamuru toto nebude ten pravý flek. Čo tak mať ho za  predsedu vlády? R^

0 0
možnosti
VF

HenryVIII

6. 1. 2012 7:36
Re: Myslíte toho Okamuru s najvyššou karmou tunajšieho blogu?

Starej se o situaci v Horních Uhrách!

2 0
možnosti
G

gaisaka

5. 1. 2012 23:48
Počkejte...

jakože VÁS oslovují MORÁLKOU lidé jako Gott a Hašek.......? Seriously, tedy vážně??? Pokud se neumíte ani pořádně vyjádřit, nechápu čtenost tohoto blogu. Ti pánové jsou možná osobnosti, profesionálové atd., ale zrovna morálkou tedy vskutku nevynikají. Některé Karlovy kreace si rád poslechnu, ale kdyby tehdá na ten balkon nevkročil, vážil bych si ho víc/vůbec nějak. Analogicky Hašek - zbožňuju jeho agilní způsob chytání, ale prezident, morálka....?

Budu se opakovat, ale rád: Svěrák, Svěrák, Svěrák. Zdeněk Svěrák.

0 0
možnosti
PH

RexT

5. 1. 2012 23:31
Bravo, karma :)

Pane Streite, gratuluji k dobré formě začátkem roku, ať vydrží co nejdéle. Odstavec uvozený "Ale když to srovným ..." je velmi výstižný a v ČSSD by si ho měli povinně číst vždy ráno po probuzení a večer před spaní, I když Okamuru bych tedy asi nevolil, to už raději Haška - gólmana, ne socana - kdyby kandidoval ;-D.

2 0
možnosti
PH

RexT

5. 1. 2012 23:48
Re: Bravo, karma :)

Ještě doplním, že z toho "Růžového panoptika" bych minimálně Zaorála definoval asi mnohem nevybíravěji. Ten, pokud by ho osvoboditelé nezastřelili, by se určitě uplatnil i v nějaké té lidové vládě, zatímco Gajdůšková, Špidla a spol. jsou vlastně jen takoví prosťáčci, kteří ke škodě své i této země sedí, či seděli na místech, kam se nikdy neměli dostat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...