Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Live_in_the_death

6. 2. 2012 12:28
Já nevím

ale snad je normální, že ten, kdo dává peníze, tak se snad snaží ohlídat tyto peníze, aby skutečně šly na smysluplné věci a ne na předražené blbosti. Nebo snad souhlasíte s projektem, který vymyslel Baumruk?

3 0
možnosti
DS

Streit

6. 2. 2012 13:36
Re: Já nevím

Nechci ty blbosti ani znát. Dotace z EU jsou BLBOST samy o sobě!

A není pravda, že si to neplatíme, když posíláme 125 milónů za každý kalendářní den do Brusele. A ještě se musíme podílet na dobrodružství eura.

6 0
možnosti
MF

falm

6. 2. 2012 12:26
Tak primitivně, jak to vidíte Vy

to přeci jen nejde.

Jsou tu desítky schvalovatelů, komisí a auditů... a tolik lidí neovlivní se svámi známostmi ani Schwarzenberk.

A jinak, co Vám slíbil Dobeš, že ho tak vehementně obhajujete. Kryjete mu záda?

Váš pokus o zpochybnění dopisu Aurelia Cecilia steně neobstojí, protože se ani nařídíte vlastním pravidlem, že "Dokud si neudělám vlastní názor, nedám pokoj." V tomto případě jste si udělal ne pokoj, ale přímo budoár se stařeckou pohovkou u krbu. Napřed googlujte, pak zpochybňujte.

Nebo si mylsíte, že jsou novináři tak pitomí a neověřili si to? I to se sice mlže stát, ale v tom případě byste měl být bdělejší než oni. ;-) Tak hezky papučky na nožky, vínko a vilnou děvu a dumejte v pokoji.

2 0
možnosti
DS

Streit

6. 2. 2012 13:38
Re: Tak primitivně, jak to vidíte Vy

Máte hloupé iluze a vidíte profesionalitu tam, kde jde o politiku a o prachy. Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...