Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

jirka1965

12. 3. 2012 9:54
V prvním odstavci nemáte úplně pravdu.

Před děvma roky byly volby i na Slovensku a Fico dopadl ve volbách úplně stejně jako Paroubek. Volby oba vyhráli, ale lidé jak v Čechách, tak na Slovensku dali k vládnutí silný mandát pravici. Jenže ta pravice byla v Čechách i na Slovensku velmi roztříštěná. Po dvou letech neustálého házení klaců pod nohy mezi koaličními stranami došla voličům na Slovensku trpělivost a dopadlo to, jak to dopadlo. A jestli bude ta naše pravice pokračovat ve svém současném trendu, tak dopadne stejně. Vždyť si to vezměte u nás - levice nemusí dělat vůbec nic a vládní koalice se ničí zcela sama. Samozřejmě chápu, že nepovažujete to, co u nás vládne za pravici v tom pravém slova smyslu, ale lidé to tak vnímají. A ty strany typu Svobodných prostě lidi příliš neoslovují - a když dostanou třeba 7% (což je na Slovensku příklad Matoviče), tak neprosadí vůbec nic.

1 0
možnosti
DS

Streit

12. 3. 2012 10:41
Re: V prvním odstavci nemáte úplně pravdu.

V čem nemám pravdu? Že se Paroubek holedbal, že dosáhne epochálního vítězství, které bude zářit jako nejzářivější hvězda? 8-o

Že se slovenská pseudopravice rozsypala dříve než ta naše, je naše výhoda. Může to sloužit jako memento.

0 0
možnosti
B

begna

12. 3. 2012 9:52
aha

tak šrotovné zvýšilo státní dluh Slovenska...ten státní dluh aspoň v jistém odvětví nastartoval ekonomiku, což se třeba od půjčkách od MMF pro Řecko, říct nedá. Bohužel Fico je v tomhle případě taky na špatný straně, ale to je taky tím, že Slovensko má euro, takže toho moc dělat nemůže...

1 0
možnosti
N

nesmídolesa

12. 3. 2012 10:17
Re: aha

šrotovné možná v automobilovém odvětví chvilkově zlepšilo situaci, ale v národním hospodářství udělalo dost citelnou ránu. A dokonce po prodejním "boomu" se prodej aut markantně snížil! Takovou hloupost moho vymyslet jen socdem odborníci!

0 0
možnosti
JS

kelner

12. 3. 2012 9:48
Jediná správná cesta

Obdivuji jasnovidce jako je pan autor. Fico ještě nic konkretního neudělal a už je jasné, že nastoupil cestu, která nikam nevede. Pro upřesnění bych dodal, že Radičovou nepotopil Fico, ale koaliční partner. Radičová se pouze zmýlila v odhadu, protože předpokládala, že koaliční partneři budou tak hladní po vládních křeslech jako naše veverky. Velmi mě baví ten třídní přístup. Pokud vládne pravice tak za nezaměstnanost je odpovědný každý nezaměstnaný, protože není dostatečně iniciativní, ale když bude vládnout Fico, tak za nezaměstnanost je vinen on. Dovolím si také pochybovat o tom, že naše vládnoucí garnitura je moudřejší než zbývajících 25 členů EU. Docela s autorem souhlasím pokud se jedná o výsledek našich voleb. Když jsme skočili na čtyřkoalici, na zelené a na veverky, je možné, že opět skočíme na špek.

2 0
možnosti
DS

Streit

12. 3. 2012 10:05
Re: Jediná správná cesta

Fico se přece nesnesl z Marsu...známe své Pappenheimské.

0 0
možnosti
1

1absolutus

12. 3. 2012 9:46
Slovensko byl za vlády levice prosperující stát.

Slovenská pravice jde v duchu pravice v česku. Taky republiku nejvíce zadlužila, lidi uvrhla do bídy a pak se předčasně položila! Jen primitivní hlupák bude napadat svobodné a demokratické volby. Takovou drtivou porážku si zkorumpovaná pravice jednoznačně zasloužila. :-)

7 0
možnosti
G

Gašpo_3

12. 3. 2012 9:55
Re: Slovensko byl za vlády levice prosperující stát.

Nie ste už trochu trápny v tom svojom nadšení pre socanov? Fico za svojej vlády nerobil defakto nič. Len ťažil z reforiem ktoré urobil niekto iný a samozrejme že zadlžovanie narastalo. Že skokove narástlo po schválení eurovalu, na tom má tiež zásluhu Fico.

Skorumpovanej tzv. pravici tú porážku samozrejme prajem. Ale za takú cenu? Súdny človek jasne vidí že sa jedná o Pyrrhovo víťazstvo, teraz už len stačí pobavene čakať a tipovať si, kedy dostane Fico Slovensko na kolená úplne.

0 0
možnosti
T

tom1969

12. 3. 2012 9:38
uvidíme

osobně si myslím, že Slovensko bude mít problémy s rozpočtem a Fico určitě nějakou tu botu vyrobí (kdo ji však neudělá). Bude určitě zajímavé to sledovat, hlavně v našem možném kontextu.

0 0
možnosti
DS

Streit

12. 3. 2012 10:55
Re: uvidíme

Já se přikláním k tomu, jak to výše predikuje Gašpo.

0 0
možnosti
1

1absolutus

12. 3. 2012 9:23
Ti pravičáci jsou ale vylekaní!

S radostí čtu ty vyděšené, zastrašující a nenávistné blogy. Ještě pár měsíců chlapci a bude vymalováno i u nás! :-)

6 0
možnosti
M

mudroch1

12. 3. 2012 9:29
Re: Ti pravičáci jsou ale vylekaní!

Jen se raduj. Na každou svini se vaří voda. U nás ještě žádná pravicová vláda nebyla a proto příští volby vyhrajou levičáci. Stádo je stádo.

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

12. 3. 2012 9:21
Výborne napísané

a titulok je zase umelecké dielo.;-)

R^R^R^

1 0
možnosti
DS

Streit

12. 3. 2012 9:36
Re: Výborne napísané

Děkuji R^

Na titulek i Vaši pochvalu jsem hrdý ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...