Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kuchl

30. 7. 2012 12:11
Tolik citu

k osobě p.Kalouska v jednom článku . Novodobý Evžen Oněgin ...;-)

2 0
možnosti
SN

kuča

30. 7. 2012 11:38
Vidím to stejně.......

:-)......Kalousek má čich a předvídá zřejmě svůj brzký konec. Ale hlady neumře! Preventivně rozvedený, majetek mají děcka i manželka a jeho miliardy, kdesi na Kajmanech si bude užívat jako Kožený a nebo Krejčíř. Ale do této země se navrátí. Chodí po netu dekorativní nákupní tašky s jeho hlavou. Výstižné ! R^R^R^

0 0
možnosti
DS

Streit

30. 7. 2012 12:03
Re: Vidím to stejně.......

Dík :-)R^

0 0
možnosti
S

snegon

30. 7. 2012 11:26
Plně souhlasím!

Každá minuta v níž Kalousek přetrvává ve funkci je důkazem nedostatečnéno tlaku občanů na dosažení skutečné demokracie. Myslím si, že kromě pohodlnosti a pštrosí politiky vyjadřované často slovy "O politiku se nazajímám, politika je svinstvo", je dalším důvodem i nepochopení nebo záměrné zamlžování podstaty pojmů které se v politických diskusích používají. U demokracie je to dáno tím, že formálně zvítězila ve většině technicky vyspělého světa, proto se každá zájmová skupina snaží definovat její obsah ve svůj prospěch. Výklad demokracie nezkreslené mocenskými zájmy je možno si přečíst např. zde: http://www.priamademokracia.sk/files/verhulst-nijeboer-direct-democracy-slo.pdf .

Chtěl bych se ale pozastavit u Vámi použitého pojmu "socialisté z Brusele". Ve skutečnosti jde o globalisty, jejichž konečným cílem je přetvořit široké vrstvy v bezprávnou masu s povinností platit daně a kupovat hromadně vyráběné zboží. V té souvislosti je Kalousek přeceňován a Schwarzengerg podceňován.

1 0
možnosti
S

snegon

30. 7. 2012 11:27
Pokračování

0 0
možnosti
PK

vágus z ODS

30. 7. 2012 11:19
A jak to bylo jed.oduch

0 0
možnosti
PK

vágus z ODS

30. 7. 2012 11:24
Re: A jak to bylo jed.oduch

Pardon-opr.-

A jak to bylo jednoduché. Největším lumpům a gaunerům z KDU stačilo před sebe nastrčit dobrotivě vypadajícího aristokrata který organizoval posezení u pivka a dvojky vínka, kde proběhla nějaká ta tykačka, vtípky na Paroubkovu bradavici a hnedle bylo vymalováno.

Teď si neseme následky a alkoholický psychopat se nám bude vysmívat hezky dlouho.Rv

1 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

30. 7. 2012 11:06
... a furt nic ...

... tolik rozhorcenych clanku, tolik fantastickych predpovedi, snad uz jen petice za odvolani kalouska chybi ... a vysledek? ... jenom vas vysoky krevni tlak a frustrace ... cipmapk to asi bude? kde delate vy nebo soudruh MV chybu? ;-D

4 0
možnosti

3lipy

30. 7. 2012 11:33
Re: ... a furt nic ...

Kdo je soudruh MV?

0 0
možnosti
H

Host8

30. 7. 2012 10:55
Odejde jeden Kalousek, přijde deset dalších

Jde o styl a způsob chování, který prezentuje on i další. A na ten je potřeba poukazovat. A i tento nesouhlas je vyjádřením nepřijatelnosti a tlakem na změnu. Dík.

1 0
možnosti
DS

Streit

30. 7. 2012 11:05
Re: Odejde jeden Kalousek, přijde deset dalších

Naštěstí takových zrůd není nekonečně mnoho. A žádný nováček už si nebude moci dovolit, k čemu dozrál Kalousek.

Děkuji za pochopení R^

3 0
možnosti

Ghost Dog

30. 7. 2012 10:36
0 0
možnosti
DS

Streit

30. 7. 2012 11:11
Re: to také stojí za přečtení ..

Dík, dosud jsem nevěděl, že autenticky levicový - ale velmi erudovaný - komentátor Hekrdla odešel z Práva. Článek je samozřejmě racionální. To jsme to dopracovali, když levice začíná mít pravdu...

0 0
možnosti
H

Halfunx

30. 7. 2012 10:22
Kalouskovy protlačené zlodějiny jsou nevratné.

Vrcholem jsou církevní restituce. Přestože není jistá jejich právní opodstatněnost ani výše majetku a kompenzací, jejich schválení je na spadnutí. Pokud se kolotoč převodů majetků rozjede, nikdo už zjevné chyby neodstraní. Vznikne snad v pokalouskovské éře "Zákon o navrácení neoprávněně vydaného majetku v církevních restitucích". Co na to druzí majitelé nabyvší majetky bez povinnosti platit daň z nemovitostí? Budou se hájit nabytím v dobré víře. Stejně tak důchodová reforma a lidé doživotně smluvně vázaní plnit soukromým bankovním institucím.

V podpalubí už je voda a lidi se topí (viz. počet bankrotů), v první třídě je bezva párty a rozdávají se bonusy, odměny a navyšují se platy. 

Jako tradičně čekáme na import společenských změn ze zahraničí a podle toho co se děje v EU, to nebude dlouho trvat.

1 0
možnosti
DS

Streit

30. 7. 2012 10:26
Re: Kalouskovy protlačené zlodějiny jsou nevratné.

Máte pravdu. R^

Proto se snažím aspoň skromnými silami připomínat těm zapomnětlivým a flegmatickým :-/

Dejme co nejvíc najevo, že si to nedáme líbit!!

1 0
možnosti

Ghost Dog

30. 7. 2012 10:08
karma jako vždy :-)

.. jsem z toho trochu zoufalý, já už jen při pohledu na foto Mirdi Kalouska dostávám mírný infarkt .. píšete, že to u vás není osobní, no já bych to o sobě napsat nemohl, u mě to už osobní začíná být .. dělá se mi z těchto lidských zrůd nevolno (a není to jen Kalousek) ..

.. včera jsem si udělal hezkou neděli, vzal jsem s manželkou naše dva raťafáčky na cvičák, prohnal jsem je po překážkách, pak ony zase prohnaly mě, ten coursing jsem ani za ně neuběhl :-) .. večer utahanej jak po šichtě v lomu, ale čistá hlava .. a jak říká anglické přísloví "čím víc poznávám lidi, tím víc miluji psy" ..

.. hezký a slunečný den .. a karma, jak jinak R^

1 0
možnosti
DS

Streit

30. 7. 2012 10:22
Re: karma jako vždy :-)

Není to u mě osobní v tom smyslu, že osobní averze není příčinou mého odporu. Je důsledkem, jak se mi taková kreatura dokáže plést do života. Přitom já se od takových týpků v reálném životě štítivě distancuji.

Díky, zatím je u nás celkem příjemně a slunečno. Dnes mám v plánu zase mučit tělo během v lese. Taky si pak přinesu s sebou endorfiny a chuť na pivo ;-)

A děkuji za tradiční podporu R^

0 0
možnosti

3lipy

30. 7. 2012 10:07
Souhlas s článkem!

Ta zrůda alkoholická musí zmizet z politiky. Proč Nečas nekoná je nabíledni. Padla by tak zvaná pravice.. Z ČEHO BY V TAKOVÉM PŘÍPADĚ ŠEL STRACH JE ŽE BY HROZILA OPĚT NÁRUČ RUSKA...

0 0
možnosti
DS

Streit

30. 7. 2012 10:15
Re: Souhlas s článkem!

To si nemyslím...

[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...