Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^. Jenže sociální nesmír nastane teprve tehdy, až nám nikdo nepůjčí a nebude možno navyšovat státní dluh, který je plynule rozkrádán. A to už bude i na radikální řešení pozdě.

0 0
možnosti

J58o44h56n 16P75e16t32r12e16s

11. 11. 2012 17:59

R^Není co dodat! P.S.Jen se divím-při Vaší inteligenci-že nejste sto toho Klause prokouknout.;-(

4 0
možnosti
Foto

No, kdybych mu až tak věřil, nemusel bych přece apelovat, ne? ;-)

3 0
možnosti

Z článku čiší nenávist, ale skoro proti všemu, přesto se mi zdá, že nejvíc vás štvou církevní restituce. Do konkrétních detailů nevidím, ale považuji je v principu na nutnou a správnou věc. sám z vlastní zkušenosti vím, že na katastrálních úřadech jsou přesné záznamy o všech nemovitostech....A pro církve to znamená nejen příležitost, ale také velkou odpovědnost, budou se o sebe muset postarat samy. A státní rozpočet to nijak neohrozí, je to rozloženo do mnoha desítek let, ročně snad jde o 2mld korun, přičemž roční příspěvek na církve není o mnoho nižší a musel by se dále zvyšovat. Ale podstatnější je nastolení práva, pořádku a jasné odpovědnosti - tedy pravicových hodnot, kterými se často zaštiťujete.

3 12
možnosti
Foto

obdivuji lidi jako jste vy, kteří nemají ani ponětí co je ve skutečnosti předložený zákon za zlodějinu a jaké důsledky s další ještě větší škodou přinese, ale kteří mají potřebu svou neznalost ještě zveřejnit a udělat ze sebe hlupáky. Při vší úctě ....Rv

8 2
možnosti
Foto

výborně ...... zdejší věřící začali nahlašovat příspěvky, které se jim

nelíbí ...... to je holt ta křesťanská "morálka" ... práskačství,

bonzování, kolaborace a touha pomajetku - nic se za ta staletí nazměnilo.Rv odporné

10 4
možnosti

Pane kolego,

ten váš pocit sdílí nejméně 80% národa!![>-]!

13 4
možnosti

jsem v důchodu,pokud to jde tak pracuji,myslím,že se nemám špatně,ale pokud vzpomenu na tu sestavu,která to tu vede,čekám,kdy se osypu. souhlasím s autorem,líbí se mí názor pana kroupy.jen mám obavy ,pokud půjdou komunisté mezi tuhle sestavu rozplynou se mezi nimi,jako to vidím u nás v obci po celých těch dvacet let. nevěřím už nikomu,jsem rád že jsem starej a mám zdravé /snad/ všechny údy.

vládo a politici,můžete mi políbit,víte co!!

4 3
možnosti

Právě, že než abych ty své peníze svěřil sociálnímu systému státu, kde politik je ten nejchytřejší a jen se třese na odevzdané peníze do státního systému, raději je svěřím soukromému penzijnímu fondu. Ten má mnohem větší kontrolu, než peníze ve státní kase čekající na zpronevěru.!!

5 16
možnosti
Foto

problém je je , že ten fond patří kamarádům toho politika, a tomu odevzdává desátky ze skvělého kšeftu, který mu ten politik zařídil ..... ó jak jste naivní

19 12
možnosti
Foto

Pane Streit (německy hádka) jak zpívá Elvis: You are like a hound dog,houndig all the time, you cannt catch the rabitt ,you are no friend of mine.  Způsob jak se vypořádat s nespokojeností nevede  přes zuřivou nenávist.Také mezi námi jsou lidé, kteří ještě myslí, ale v atmosféře nenávisti není na racionalitu místo.

Ptejte se kdo se postaral o konec morálky, která hlava státu  krade plnicí pera? Kdo vede tažení proti racionalitě a poznání. Kde popírá negativní  důsledky lidské činnosti? Kdo tvrdí,že za světovou krizi múže právní  regulace a ne deregulace a divoké kasino bank?Kdo chválí harvardské fondy? Toho chcete jako garanta změny? Američané dle prúzkumu z 60% zcela racionálně viní z krize Bushe a ne Obamu. A co vy?Je tu smečka psů,ženoucí lišku a smějící se společnost vesele rajtující za nimi  v sedle. Lidé jako vy tlačí jen  ke  změně, bez vyhlídek, s perspektivou blokovanou ideologizovanou nenávistí, která definitivně potvrdí vládu převrácených hodnot. Bude rok H- 1933 v Česku?

21 10
možnosti

milý pane, píšete o panu Streitovi jako o hound dog. No víte to je tak - když je něco špatně tak se musí volat a když je něco moc špatně tak se musí řvát a ne mlčet. To se pak z člověka stává ovečka.  A průzkum, který uvádíte je velmi směšná informace, jako byste nevěděl jak fungují průzkumy. No a s tím plnícím perem jste to završil.

1 0
možnosti

Tady to o mnoho lepší nikdy nebude. Zvrat může nastat jedině se zavedením přímé demokracie. Nadpoloviční většinu občanů, kteří určitě s rozkrádáním veřejných prostředků nesouhlasí, totiž zkorumpovat nelze.

12 4
možnosti

Plná přímá demokracie už v Evropě  uplatněna byla ....během francouzské revoluce. Zůstali po desítky tisíc mrtvých:-)

7 9
možnosti

Adrenalin a emoce zafungovaly. Bodejť by ne ! Většina tohoto národa cítí, že se jim politici smějí do ksichtu, jak psal Okamura. Ti se už v honbě za penězi a mamonem přestali kontrolovat, nedejbože, stydět! (Viz nepravomocně odsouzený Pekárek.) Slušný člověk by v jeho případě chodil kanálama, ale drzé čelo lepší než poplužní dvůr! Každý pohár jednou přeteče a pak to může být masakr!   R^R^R^

25 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...