Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M53í52l18a 34Š62u34l39a

19. 11. 2012 14:53

.. je to jako ve světě bakterií, ty chytré s námi žijí ve shodě a pomáhají nám, ty mají svůj život spokojený .. ty hloupé nám jen škodí a s námi také umírají .. 

.. ti naši současní politici jsou jako ty hloupé bakterie .. snad na ně konečně najdeme nějaká antibiotika :-) ..

.. a karma, více něž zasloužená R^

3 0
možnosti
Foto

Taková trefná metafora by mě nenapadla ;-)

Děkuji R^

0 0
možnosti

Souhlas do posledního písmene

1 0
možnosti

velké strany jsou mizérie ale ty malé ještě větší, moc si nevyberete

1 2
možnosti
Foto

Lepší malá než velká mizérie. ;-) Ty malé se tak snadno neshodnou na velkých lumpárnách.

To byste potom rezignoval. Stačí nevolit někoho, kdo dělá kroky proti mému přesvědčení.

3 1
možnosti

Dobrý den. Můj hlas propadá, přestože vím, že kapitalismus nikdy nezvítězí. My Češi ho vlastně totiž nechceme. On totiž je mnohdy i bolestný, ale on je bohužel jediný poctivý a vyzkoušený směr. Jak píšete kariérista není nic urážlivého, ba naopak, ale s obecním blahem mám problémy. Pokud chcete být důsledný a pojmenovávat slova pravými jmény, tak obecné blaho je též pouhý socialisticko-altruistický obrat.

1 0
možnosti
Foto

Nesmíte to vnímat tak fundamentalisticky. I zrušení (snížení) daní přece může být obecným blahem. Podle vás by pak ani stát neměl žádný smysl.

A prospěchář, to není člověk, který chce v konkurenci uspět férovými prostředky, jak to vnímá odpovědná pravice, ale nečistě a odpudivě, tedy bezzásadově.

0 1
možnosti

M78í18r64a 34A85l95n10a76t81h

19. 11. 2012 12:36

...přesto u voleb mají „na výběr“ zda polezeme do Brusele zleva, nebo zprava...

Obávám se spíš, že máme na výběr, zda polezeme kamkoliv zleva nebo ještě více zleva... Pravici (a nemyslím tím nacionální ultrapravici - myslím klasickou, libertariánskou) jsem v našich zákonodárných sborech ještě nezažil :-(

3 1
možnosti
Foto

Já také ne. Taková by nikomu do rekta - lhostejno zda zleva či zprava - nelezla.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...