Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

F68e10l36i39x 15H18o27r95á63k

12. 12. 2012 12:36

Souhlasím s vámi. Pokud do druhého kola postoupí Fischer se Zemanem, nebudu se do souboje jejich fandů plést. U něčeho takového asistovat nemusím. :-P

4 1
možnosti
Foto

Mám stejné pokušení. Snad to dopadne lépe.R^

2 1
možnosti
Foto

Pane Steite, Vy mne překvapujete.;-D Já se snad začnu zajímat o politiku;-D Už podruhé Vám musím dátR^ Ale vážně, ani jednoho, souzním s Vaší úvahou(proto tenR^). A dilema mám jasné - pokud se dostanou do finále, nejdu volit. Budu mít alespoň čisté svědomí, že jsem této zpackané formě volby nepřispěl. Možná (!) napíši také malou úvahu o "mém" kandidátovi. Ale věřte, že vybírám podle hesla o nejmenším zlu ze všech zlých. Výběr je opravdu tristní a lidé (včetně politiků )si snad uvědomí, že ta přímá volba "nic moc". Podívejme se k sousedům - pan Gašparovič. Žádný zázrak. Doufám, že jsem neurazil naše bratry v Čechách.:-)Hezký den přeji.V

3 1
možnosti
Foto

To jsem rád, že jste mě "našel" i přes politickou clonu ;-) Díky R^

Já moc jiné blogy nemám čas číst, tak mi pošlete odkaz, až napíšete o "svém" kandidátovi :-) Mějte se pěkně

1 1
možnosti
VN

Víte..pane Streite , on ten úpadek je tak nějak všeobecný a je vidět v této zemi v jakékoli oblasti , kam se člověk podívá. Od vrcholových politiků , přes obchod (korupce a to nejen ve státním) , vztahy mezi lidmi včetně personálních vztahů na pracovištích až k funkci a úrovni fungování státní správy.

Člověk musí doufat , že se to někdy změní , protože jinak by už z této země musel dávno odejít. Masaryk tuším při vzniku Československa prohlásil , že Československo bude normální , běžnou zemí za 50 let. Tak snad , až budeme slavit 50 let od listopadu 89 už bude všechno v normálu. Ale toho my se nedožijeme , že :-). I když já možná ano , ale vy dle fotky asi ne.

2 2
možnosti
Foto

Zemana bych rád přežil ;-D

Takové obecné řeči jsou k ničemu a obhajoba "zla" objektivními příčinami ničemu nepomůže. Zeman je pomstychtivý ješita a nepraktický buran, jehož čas už byl promeškán. Je pro svou stranu tím, čím Schwarzenberg pro TOP09. Jenže místo Kalouska má jiného šíbra: Šloufa.

3 3
možnosti
PK

Ať si pisálek píše co chce, mým favoritem je pan Zeman. Již před rokem 1989 jsem od něho hltal články v Téčku. Cením si ho především pro jeho inteligenci a znalosti a jeho vidláckost je mi daleko bližší jak okázalá nažehlenost světáků s dutými hlavami.

7 2
možnosti
VN

Ano , máte pravdu. Zeman byl na konci osmdesátých let docela odvážný. Na rozdíl od Klause , který vylezl "z jeskyně" až když už o nic nešlo.

4 0
možnosti
Foto

I58v18a64n 19M19a96r64e70k

12. 12. 2012 6:29

V každém případě by zvolením M.Zemana hlavou státu vyřešila na delší dobu krize na pracovním trhu v Čechách najmě ve středních a západních a to okamžitou realizací "Becherovodu" v trase K.Vary-Pražský hrad z odbočkou do nově zbudované kašny na Václavském náměstí pro voliče a příznivce jmenovaného a to zcela bezplatně. Realizací Becherovodu by se získalo zcela jistě několik stovek ne li tisíce pracovních míst a později i obslužného personálu zajišťujících bezchybný provoz tohoto tak životně důležitého produktovodu ! R^

0 7
možnosti
Foto

Na obhajobu Zemana uvádím, že tu přeslazenou Becherovku už nepije. Ale nechápu, jak to chlap vůbec kdy mohl pít.

2 3
možnosti
PB

P71a29v30e37l 55B84a84c40í38k

11. 12. 2012 23:07

Aby se nám nedostalo ještě horšího prezidenta než je Zeman či Fišer či šípková růženka.

2 0
možnosti
Foto

Horší než Švarcnberk by nebyl nikdo. Ti dva jsou hned v závěsu. Švejnar naštěstí nekandiduje.

1 5
možnosti
JP

V článku je zmíněno "páté přes deváté", ale chybí mi tu Schwarzenberg - nekomunista a konzervativec.  Jinak je tu mnoho marného hněvu, co se týče EU, na blogu je spousta odpůrců, ale mezi lidmi ve výrobní sféře to tak není. Pokud by bylo další referendum, tak přes negativní kampaň klausovců by z existenčních důvodů  spousta lidí hlasovala pro - od podnikatelů, přes kamioňáky až po šičky autopotahů ...

6 4
možnosti
VN

Víte , to máte těžké. Tato země má dlouhodobě neschopné politiky. Politiky , kteří své neúspěchy a svoji neschopnost háží vždy na bedra EU. Politiky , kteří v rámci české národní povahy-patolízalství vydávají jakékoliv doporučení či návrh EU za dogma , které se bezpodmínečně musí dodržet. Politiky , kteří na jednu stranu praktikují v Bruselu rektální speologii , ale na druhou stranu v Česku Brusel pomlouvají . Politiky , kteří jsou totálně neschopní v Bruselu cokoliv pro tuto zemi vyjednat a současně jsou totálně neschopní hledat spojence mezi podobnými zeměmi jako je ČR k prosazování společných záměrů.

Pokud si člověk vygooglí nejrůznější ekonomické statistiky , zjistí , že tato země na vstupu do EU ohromně vydělala. A teď nemyslím dotace do všeho možného. Ale hospodářský růst , příliv investic , hodnota zboží vyrobeného v ČR atd. Tato země nemá jinou alternativu než být členem EU. Ale měla by se snažit ..různé nesmysly a byrokracii měnit zevnitř.

3 2
možnosti
JH

J74a77n 91H61l17e19d36í43k

11. 12. 2012 22:31

pane Streite uvařil jste guláš na desátou, od islamizace světa až po šejdrem košili pana Zemana. Myslím, že islamizaci humánní demokracie ze zásady nemůže bohužel zatočit, a Zemanovi byste spíše měl sehnat komornou, která by mu uvařila a vyžehlila třeba tu košili. Jinak na lišku podšitou Fischera jste vytáhl přímo jadernou zbraň, fotovoltaiku, vyhozených 1,5 bilionu korun, obrovské nadání mimikry a 100%ní asimilace úplně na vše. Škoda, že vám nevyšel inkoust na moravského chasníka Okamuru, gottwaldovce Dienstbiera a jednoho opičáka z variété cirku Humberto. Filozofové volí Zemana, na Hradčany se musí proklestit humor a moudrá politika.

5 2
možnosti
Foto

I89v27a75n 96M97a22r72e85k

12. 12. 2012 6:19

No,ten Váš příspěvek je sice plný skvělých myšlenek a názorů nic to ovšem nemění na článku p.Streita se kterým 100% souhlasím (a podle hodnocení nejen já) ! R^

3 5
možnosti

Tady se nedá nesouhlasit R^ karma!

Ale pokud to půjde, budu volit Tomio Okamuru.

Chci vidět ten šrumec a legraci, jestli začne skutečně dělat na tom, co slibuje.

Že se bude snažit, aby ho příště lidé znovu zvolili, o tom nepochybuji.

Nechci žádné dědky, ale mladého schopného prezidenta, který je uprostřed mezi

pravicí a levicí. Nechci ani bývalé soudruhy, kteří převlékli kabát. Je to riziko, ale pokud se má alespoň něco změnit, tak Tomio Okamura na hrad!!! Pokud to nevyjde, tak mladý Dienstbier je další volba.;-D

4 7
možnosti
LC

... přijde nový, mladý a ten se nezakecá...

1 0
možnosti
VH

Jenže:  n e n í   ž á d n ý   d o b r ý   k a n d i d á t   (a když bych si musel vybrat, tak - ať má kdo chce jakékoliv výhrady - jedině pan Dlouhý)

2 7
možnosti
Foto

Určitě není nejhorší a vážně bych o něm uvažoval, kdyby nebyl karierní komunista. Takhle ztratil velkou část důvěryhodnosti.

9 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...