Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

No - na fotovoltaice se pan Fischer podílel ze všech politiků nejméně. Zejména když uvážíme, že vládl fakticky po dvě půlroční provizoria.

0 10
možnosti
Foto

...jenže v době, kdy se to dalo aspoň částečně zarazit!!

0 1
možnosti

M37í24l55a 79Š38u68l40a

11. 12. 2012 20:08

.. no comment .. 

.. karma R^ ..

1 3
možnosti
Foto

Co jste mi zde přilepil za politickou floskuli?;-D

Dík R^

0 1
možnosti
ZS

Problém je možno rozšířit na celé to panoptikum. Téměř u každého kandidáta je něco, co ho činí nevolitelným. Nechci volit zlo a tedy ani to menší.

9 0
možnosti

J56a89n 53Š44e22s70t10á90k

11. 12. 2012 18:31

Soffiinu volbu si laskavě napřed přečtěte, případně koukněte na film, abyste to již nikdy nepoužil jako srovnání takových kravinek. Jinak máte stopro prAVDU, Pochopitelně, že totéž se dá říct o většině dalších kandidátů.

4 0
možnosti
Foto

Pane Šestáku, berete to moc umělecky přepjatě. Vím, o čem ta volba byla. Byť byla tragická a neskutečně trýznivá, týkala se osudů pár lidí. Při volbě prezidenta takovou skutečnou trýzeň sice nebudeme prožívat, nicméně tragické následky, vč. možných válek nebo zvěrstev, z toho mohou rekrutovat. Já si myslím, že teď se už opravdu hraje o existenci českého státu a o mír - nejen v Evropě.

2 4
možnosti
MC

Dobře nám tak, závistivcům, kteří neumíme ctít osobnosti. My si přejeme socialistické  regulace. Nemáme své rozumy. My dokonce dokážeme i vraždit a vždy to se sametovým českým nadhledem dokážeme omluvit. My prostě musíme vše zničit, abychom počali opět hledat kvalitu, která dokáže přirozeně vést.

2 1
možnosti
LH
Foto

Dal jsem si záležet ;-D

4 2
možnosti
LC

Zatím mám pocit, že v prvním kole budou rozdíly v první pětce tak maximálně jednotky procent (rád bych se mýlil). Takže nakonec bude zvolen prezident, který bude u většiny národa neoblíbený. No a na diskuzích se bude psát, více než dnes, pan/paní XY není můj prezident.

2 0
možnosti
Foto

V tom prvním kole to vidím jinak, ne tak vyrovnaně. Ale že budeme mít prezidenta bez obecného respektu, je jasné už teď :-/

2 1
možnosti
JP

Souhlasím, že případná volba mezi Zemanem a Fišerem je hrozná představa. Je tam ale pár kandidátů, kteří jsou dle mínění jiných docela slušní  a  chytří lidé. Na př.  Vl. FRanz nebo i p. Sobotka. Jsou-li lidé trochu soudní, budou se   o situaci zajímat a možná, že tímto způsobem  by se konečně  dostal do politiky někdo  mimo volební kandidátky pol. stran.

4 9
možnosti
Foto

Chtěl jsem napsat něco podobného, ale vypadalo by to, jako bych to opsal od vás.

Takže sám sobě si dávám karmu. :-)

5 8
možnosti
Foto

To jsem rád, že máme karmu ;-)R^

Ale opakování matka moudrosti...:-)

4 7
možnosti
JP

J31o83h56n 96P50e79t21r36e93s

11. 12. 2012 15:19

S Vaší kritikou kandidátů souhlasím.Jediný kvalitní se,bohužel,kandidatury vzdal už před kampaní....A propos,Dušane-k té zlobě Řeků na Němce-dovolte,přece za svoje podvody v ekonomice nebudou nenávidět sami sebe!Ale tento postoj je zřejmě v Česku pochopitelný.Silně připomíná místním jejich oblíbený úzus!!!:-/

1 5
možnosti
Foto

Vinni nejsou Němci ani Řekové, tedy zásadně, ale euro - takže EU.

Jinak se nehádám, že si Řekové zasloužili odpovědnost (dlužníka) za své mrhání, ale devalvace drachmy by to vyřešila. Němci si zase zasloužili odpovědnost lehkomyslných věřitelů...

8 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...