Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M74í78l20a 32Š68u43l83a

14. 12. 2012 12:27

.. těžko říct, co je prioritním zájmem UV EU, mylně zvaného Evropskou komisí .. zda je to integrace samotná, prostředkem by pak bylo vyčerpání "odbojných" států a následné připlazení se po kolenou do mateřského, nebo spíš macešského lůna .. nebo je prioritou vysátí finančních prostředků do hroutících se ekonomik, které se stejně zhroutí a my s nimi, a pak bude následovat poslední část věty předchozího odstavce ..

.. varováním nám musí být už fakt, že ministr zahraničí pro EU Schwarzenberg mlčí .. žádná pochvala, ale ani žádné odsouzení .. 

.. v případě vojenského napadení některým sousedním státem, který neunese to, že ty naše úspory tečou k nim moc pomalu, nová ministryně sebeobrany rozdá vojákům něco ze svého šatníku (přeci nebudou vypadat jako hastroši), anóbrž člověk pověřený nákupem nových uniforem byl odejit, a jako neotřelou zbraní budou lodičky z Karolínina botníku .. víte Dušane, jak bolí dostat tím špičatým kramflekem do hlavy? :-)

.. tak zase něco vážně .. EU nedrží slovo, nevím, proč by nyní najednou měla, takže vláda opět lidem lže, aby nedošlo k přelití peněz do jiných bank, kterých se to přelévání do zahraničí netýká .. 

.. ostatně soudím, že kdyby EU scípla už před nějakým tím rokem, bylo by nám všem lépe .. 

.. karma jak Morava a Slezsko R^

5 0
možnosti
Foto

Zase jste všechno dopověděl za mě ;-)

Cílem EU je všechno, co jste napsal (a ještě mnoho dalšího, třeba kariéry), takže na pořadí nezáleží.

Lodičkou do hlavy jsem ještě nedostal. Ale občas bych byl nakloněn si myslet, že někteří diskutéři ano (Vy jste z obliga) ;-D

EU se neměla v této podobě ani narodit !!

A děkuji R^

2 0
možnosti
Foto

Evropa jako jeden superstát je nevyhnutelná věc. Tedy pokud se nechcem vrátit do období válek mezi národními státy. Pro českou mafii v čele s Klausem je samozřejmě výhodnější držet zemi v izolaci a hlavně aby zde neplatily rozsudky evropských soudů, viz. protokol 30 v úmluvě o lidských právech.....EU nám dá z mého pohledu lepší ochranu před našimi vlastními hajzly....

5 9
možnosti
SB

Já spíše zastávám názor již více než dvacet let zesnulé paní učitelky V., která vždy před písemkou z ruštiny varovala před opisováním slovy: "Své chyby tam necháš a ještě vopíšeš chyby sousedový."

Evropa jako jeden superstát by naše chyby nenapravila, ale ještě by mám implantovala chyby sousedů a navíc i chyby bruselského ústředí.

Jste hodně naivní, když si myslíte opak. Panákům z Bruselu je jedno, jaké tady děláme chyby, jen když budeme poslouchat jejich rozhodnutí. Takže s Bruselem bychom své chyby napravovali ještě hůře než bez Bruselu: Museli bychom se zmoci na jejich nápravu, což platí i nyní, ale navíc bychom museli čelit Bruselu, který by nad svými přisluhovači v ČR držel ochrannou ruku.

7 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...