Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To víte, že záleží, i regionálně, jak píšete. Jsem ráda, že u nás ve Slezsku jsme Schwarzenberga tolik nevolili a doufám, že po jeho kampani po Moravě a Slezsku nás bude ještě více, kdo půjde za pět dnů hlasovat proti němu. Musíme přebít Prahu, která bohužel zklamala. [>-]

5 11
možnosti
TH

Třeba i dost lidí tu v Praze po jeho výrocích o Benešových dekretech dostane rozum....doufám...

6 4
možnosti
JJ

Pane Streit, je to off topic (k jinému Vašemu příspěvku), ale něco jsem našel: Nález Ústavního soudu, který zvýšené zdanění starobních důchodců výslovně zakazuje.

Je ve sbírce nálezů Ústavního soudu na straně 41 pod spisovou značkou

Pl. ÚS 22/92.

2 1
možnosti
MP

Vlastenče, proč tak nenávidíte Masaryka??;-DRv

6 6
možnosti
JP

Bože, ochraňuj nás i svět "vlastenci" !!!

11 8
možnosti
PW

P73e60t21r 92W70á68g34n41e58r

20. 1. 2013 14:23

Naprosto s článkem souhlasím. Poslední dobou umíte přesně vystihnout podstatu věci a neuhýbáte.  Doufám, že bude většina lidí, kteří si chtějí udržet svou nezávislost a budou volit proti zaprodanosti státu a prolomení Benešových dekretů. Karma.

R^

13 14
možnosti
JP

Váš článek dokládá, že je třeba udělat konec skanzenu V.Klause a nevolit jeho "béčko" Zemana, který byl u všech pletich s přeběhlíky a volbou Klause. Kosmopolité(Masaryk..) bývají většinou "vlastencům" prospěšní.

11 16
možnosti
Foto

Jakým byl Masaryk kosmopolitou?

7 2
možnosti
JV

Je zajímavé co se najednou vynořilo pravých vlastenců! ;-D

A znalců české historie, těch je snad ještě víc. ;-D Hlavně těch, kteří urážejí mistra Jiráska, nectí literární nadsázku a umělecké poslání jeho románů, ale v duchu Zdeňka Nejedlého je ustanovují pravým a jediným správným zachycením české historie. ;-€

Tak se, milí "vlastenci", radujte, takouvou bžundu si zase dalších pět let neužijete! A hlavně nezapomínejte : KDO NESKÁČE, NENÍ ČECH!!Ale Schwanzenberg ani Zeman neskáčou, Klaus taky ne, JSOU TO VŮBEC ČEŠI?Ne, ne, ne, JSOU TO MIMOZEMŠŤANÉ a přišli nás ovládnout svými mimozemskými triky!VLASTENCI, HR NA NĚ!Krleš, krleš, krleš!

4 5
možnosti
MK

Většina těch lidí co dnes volí v zahraničí musela odejít (před komunistickou represí) anebo byla odejita komunisty, případně odešli, aby mohli žít ve svobodném světě. Přesto tito lidé se neobrátili zády k tomuto státu a snažili se pomáhat jak disidentům, tak emigrantům. Vydávali v zahraničí knihy a spisy českých a slovenských spisovatelů. Snili o svobodném Československu. Po revoluci zde investovali svoje peníze, znalosti, pomáhali otevírat dveře v zahraničí, díky svým kontaktům. Oni se k zemi zády neobrátili. To jen dnes autor se k nim vyjadřuje, stejně jako se vyjadřovali k nim komunisté před rokem 1989a to upíráním jím jednoho ze základních práv volit.

10 11
možnosti
PR

Totalni blbost. Napriklad v Parizi, kde nas bylo v 80-tem kolik ..... rekneme 70-tisic, nikdo nepomahal nikomu, kazdy si jel svou vlastni cestou, kazdy mel sve problemy, starosti, radosti .......... Mate totalne zkresleny pohled na emigraci jako takovou.

14 3
možnosti
JSS

Dobrá úvaha! Kdo je dlouhodobě v cizině - žije tam, vydělává, platí  tam daně, dokonce přijmul jejich občanství, což je asi u všech, pak nemá právo volby do správy země, kde se na ničem nepodílí!! Jen stanovit dobu a podmínky!

            Ke změně  jako jiných záležitostí!

10 5
možnosti
PR

Ziji venku skoro ctyricet let a je pravdou, ze pri obcasnych navstevach CR chvilemi koulim ocima. Mate pravdu, volit by meli jen lide na uzemi CR a byt kandidatem by nemelo byt povoleno lidem majici dvoji obcanstvi.

12 7
možnosti
Foto

Máte můj respekt.

9 4
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...