Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VO

Pane Streite, bohužel jsem to nemohl dočíst až do konce, protože při tom snídám a nerad bych si zasvinil klávesnici zvratky, ale myslím, že pan Goebbels by nad vaším talentem zajásal. Stejně tak všechny agitační střediska KSČ. :-) Naštěstí už však máme věk informačních technologií a každý si může dělat úsudky sám... Nevím nevím, kolik lidí s vámi bude naprosto souhlasit - snad jen fanatičtí obdivovatelé pana Zemana a fanatiční odpůrci pana Schwarzenberga. Rozumný člověk - myslím si - si zaklepe na čelo.

14 5
možnosti
KV

Naprosto souhlasit s ním bude vždy Pan Matějka.

4 2
možnosti
PK

myslím že pan Metelka se trefilR^

1 3
možnosti
AK

Proc tak drazdici nadpis?  Asi nesneste sebekritiku a realne nalezeni historickych problemu.  Bohuzel...

5 4
možnosti
BP

nesneste sebekritiku ? Co to má jako být ? Možná jen překlep . Ale i tak - nesnesete sebekritiku ? Nemohu přeci nesnášet sebekritiku - v okamžiku,kdy sebekritika překročí nějakou hranici,tak přeci přestává .

A nemluvě o spojení "reálné nalezení historických problémů "- zní to sice intelektuálně na úrovni,ale nevím,co bych si měl pod tím představit. Copak může být nějaké nereálné nalezení něčeho ? Výsledek nalézání může být jen "ano nebo ne" -BEZ PŘÍVLASTKU !

3 3
možnosti
VP

Chcete drobnou ilustraci jak pan Streit zachází s informacemi, píše ostré blogy a útočí na ostatní, přičemž pravda je trochu někde jinde?

http://streit.blog.idnes.cz/c/311194/Kdo-zabil-tu-sestricku-Prece-Vy-slusni-zrouti-slidivych-braku.html - zabila ji média a senzacechtivost lidí! Co na tom, že se pokusila o sebevraždu už v roce 2011 a v roce 2012. Co na tom, že byla hospitalizována na psychiatrii kvůli depresím,  co na tom, že měla předepsaná antidepresiva a její rodina byla varována, že je vysoká pravděpodobnost, že se pokusí o sebevraždu znovu, co na tom, že v nemocnici měla rozepře s kolegy a stěžovala si na ně u nadřízených(kteří jí mimochodem moc nepodrželi).

Ono prostě napsat, že třetí pokus o sebevraždu jedné sestřičky z Londýna vyšel, není tak vděčné. Inu bojovat proti bulváru bulvárním přístupem a křiklounstvím...

7 3
možnosti
MN

Mne nejvíce baví pozorovat, jak spadly knížecím voličům masky slušnosti a noblesy. Ukazují se jako to nejprimitivnější a nejsprostější co náš národ má a to jen protože prohrál jejich guru volby

10 10
možnosti
JP

jo, jo - to je vidět přesně na tomto článku ;-D;-D;-D

4 3
možnosti
MT

Absolutni souhlas !

A lide s temi nazory by meli byt souzeni pro velezradu.

9 10
možnosti
VP

Vzhledem k tomu, že trestem za velezradu může být jen ztráta prezidentského úřadu a možnosti ho znovu nabýt, tak si dovolím tvrdit, že většinu lidí toto netrapí. Plus by mne velmi zajímalo, jak chcete soudit někoho za delikt, kterého se ani nemůže dopustit.

Takže místo plamenných komentářů bych doporučil nejdříve nastudovat alespoň elementární prvky právního systému státu, jenž tu tak zuřivě hajíte;-)

A to pomíjím fakt, že chcete soudit lidi za názory...

7 1
možnosti
KV

To je překvapení?;-D

5 3
možnosti

Jen hlupáci neví kam patří. 

Jen hlupáci si neváží matky své.

Jen hlupáci si neváží sester a bratří svých. 

Jen hlupáci si neváží země své.

Jen hlupáci nechápou co je to vlast.

Jen hlupáci nechrání svoji vlast a zem. Jen hlupáci si neváží předků a hrdinů svých! Jen hlupáci se sklání a plazí před cizáky! Jen z hlupáků se rodí servilní zrádci a kolaboranti! :-):-(:-/;-(8-o:-):-(8-o!![>-]!!Karma s vykřičníkem!!![>-]!!

9 15
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...