Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Ano, pane pravdoláskaři Dušane Streite.

7 4
možnosti
JN

A zde patrně došlo k omylu. Pan Streit není pravdoláskař, právě naopak ;-D

5 4
možnosti
VT

jste hloupý člověk

17 9
možnosti

Jako všichni vlajkaři a národovci. :-)

4 6
možnosti
JH

J31a51n 44H44l18e94d77í12k

29. 1. 2013 23:02

kdyby byl TGM realistou, nelepil by uměle kanagonem území se 100% přítomností Němců k české republice. Rudým řvounům nevadí Rusákama ukradená Podkarpatská Rus, ani do mrtě vykradený jáchymovský uran, ale trapně manipulovat a nalhávat obavu lidem, žijícím v pohraničí, že jim chce fašista ukrást střechu nad hlavou, to chce být hodně velkým pitomcem, nebo zapšklým rudým dědkem.

8 7
možnosti
JN

Ale kdeže, stačilo se podívat na rozhovor v ČT s Posseltem - asi před 2 lety. Přiznal, že zaplatit za majetky sudeťáků chtěl, ale neustále zdůrazňoval, že lidi by nic neplatili.Asi až na pátou stejnou otázku, kdo by tedy sudeťákům platil, řekl že český stát.

Já tenhle rozhovor sám viděl.

9 4
možnosti
DS

Ale houby. Některým prostě vadí, že na hradě bude další sebestředný narcis placený z ruska tentokrát se silnou příchutí primitiva a burana.

15 5
možnosti
RK

"Proč asi německý Die Welt radí vládě, aby nově zvoleného prezidenta Zemana vláda nezvala?"  A hned máte i vysvětlení. Jenže neuvěřitelně hloupé. Němcům pochopitelně vadí, že Zeman strašil s Benešovými dekrety. V Berlíně vědí moc dobře, že je zpětně zrušit nejde a že se nikdy nic sudetským Němcům vracet nebude. Němce pochopitelně uráží, když tolik generací po válce si je někdo bere do huby v takové souvislosti. S Němci se dokázali usmířit Američani, Francouzi, Britové, dokonce i Poláci. Jen my budeme mít vždycky nějaký problém. Rv  Bohužel díky hloupým lidem, kteří se zasekli někde na Bílé hoře. Paradoxně je to problém jen Čechů, Moravané jsou trochu jinde. Pro ně jejich země skončila vznikem Českého státu a jediný kdo alespoň na chvíli vrátil Moravu do mapy, byl Hitler.  Co takhle přestat neustále na někoho nadávat. Toho jsme si už užili dost. Postupně jsme nadávali na Habsburky, potom na nacisty, potom na komunisty... no a teď tady máme novinku. Poprvé v historii nadáváme na všechny najednou.

21 9
možnosti
TK

Kde berete jistou "že se nikdy nic sudetským Němcům vracet nebude"?

Podobně byste mohl mluvit ještě nedávno o nereálnosti církevních restitucí.

14 9
možnosti
JV

J89o76s69e64f 25V42a88l55a

29. 1. 2013 21:39

je fakt, ze takovych jako je autor by melo byt mnohem vic. Nemusely by byt ani volby,  Dokonce by i jakakoli svobodna volba cehokoli mohla byt trestna. Ale nemam iluze, penize od FSB za clanek jsou uz jiste na ceste a o zbytek se soudruzi z Lukoilu urcite postaraji

12 9
možnosti
Foto

A tu vaši paranoiu sponzoruje kdo? Posselt?

Jinak, pane, mě byste nezaplatil, pokud bych měl psát na objednávku Rv

Mé články jsou čistým altruismem :-P

[>-]

10 16
možnosti
Foto

Já to tušil, dík ;-)R^

11 11
možnosti
Foto

No, osobně taky nejsem nadšený z rozpadu Rakouska-Uherska a konce monarchie (sám jsem monarchista), přičemž bych tlumil Vaše vášně ohledně podřadné role Čechů v ní. Naopak tu dobu považuju za zlatou. Ale je mi jasné, že se prostě stalo, že máme samostatnost, vlastní skvělou křesťansko-anticko-českou identitu, Masarykovskou tradici na kterou můžeme být hrdí a kterou bychom si neměli nechat vzít. Naopak je nutné se znovu najít a vyřešit si tu svojí krizi identity. Rozpustit se v Evropském superstátu, multikulturalismu apod. tedy nehodlám - takže s Vámi z veké části souhlasím, včetně šílenství mediálně-kulturních kruhů. A propo, volil jsem Zemana, protože na knížeti je konzervativní leda jeho titul, zbytek je ryzí Obamovština.

11 10
možnosti
Foto

Jste na dobré cestě, mladý muži, pokračujte ;-)R^

9 8
možnosti
Foto

Ano, je to darebáctví. Každý kandidát by měl být loajální k České republice. Pan generál Beer vyzval kandidáta Schwarzenberga k odstoupení, což bylo zcela na místě. Myslím, že by každý, kdo považuje legitimní prezidenty ČSR za zločince měl mít zakázáno kandidovat.

11 13
možnosti
KB

Hlavně to předpokládá, že nebudete mít v hlavě povidla a budete chápat co se vlastně kde řeklo.

7 8
možnosti
IP

Díky za odkaz.

Mimochodem 3 dny po volbách, a KS dává ultimátum vládě s podpisem fiskálního paktu...

3 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...