Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

KarmaR^

Dobrý článek, jako vždy. Souhlas, nenechte se otrávit.

9 6
možnosti
RH

Naprostý souhlas s autorem - ostatně jako vždy ! R^R^R^:-)[>-]

10 6
možnosti
Foto

I já jako vždy děkuji R^

[>-]

4 3
možnosti
JK

Jste neuvěřitelně sprostý a arogantní člověk. Jak si dovolujete pasovat se do pozice jediného spravedlivého, nej vlastence a vykladatele historie. Mám tuhle zem ráda, jsou v ní pochovány generace mých předků a žijí tu mé děti. Vy patříte k těm, kteří mají plnou hubu vlastenectví a spravedlnosti a přitom jste přízemní netolerantní vztekloun. Ale taky Čech, co už.

15 14
možnosti
RH

Madam, hlavně "pravdu a lásku" !  - zase jste zapomněla ?:-P[>-]

11 4
možnosti

M32í39l13a 36Š33u93l50a

29. 1. 2013 19:18

.. a my se rozčilujeme, že nás ti nadlidi považovali za rasu nižší, vhodnou tak akorát jako služebnictvo .. když jsem pročetl diskuzi, nabyl jsem dojmu, že těch slouhů a lokajů je tady až moc ..

.. "služebníček Jeho knížecí Jasnosti" je tu slyšet ve dvou třetinách komentářů .. divit se ještě, že za II. WW tu byla silná skupina kolaborantů, je zbytečné .. stejně silná skupina kolaborantů s Bruselským ÚV je zde v dnešní době ..

 .. karma Dušane R^ .. 

.. tak šup slouhové, zaněte mínusovat, ať jen potvrdíte, co jste zač!!

18 10
možnosti
KB

Fanatismus "pražské kulturní fronty" mně tak trochu děsí. Takhle nějak vypadal nástup fašismu v Německu v roce 1932.

Oceňuji však tento názor:

http://www.youtube.com/watch?v=VHtAY60Dbm8

9 6
možnosti
Foto

Trošku jste to Vy i prezident vyšperkovali, ale jo ;-)R^

3 3
možnosti
GK

Pane Streit, kdyz uz jste me citoval v tomhletom vasen blogu muzete mi prosim vas dat odkaz na ten konkretni blog v kterem jsem toto napsal? Rad bych se k tomu jeste vyjadril. Dekuji

6 4
možnosti
Foto

Pane Kombereci, snad vám nemám hledat vlastní citáty? 8-o

Nezlobte se, necítím se vaší sekretářkou a fakt bych to musel znovu hledat. Máte-li zájem, najděte si diskuse pod mými články, jako jsem to musel udělat já. Je to otrava ;-)

4 3
možnosti
RH

člověče, proč to pořád řešíte? Měl byste jásat, že jste tam s pomocí Klause, komunistů a populismu dostali svého favorita a místo toho je tady jeden nenávistný komentář za druhým. Uvolněte se a užívejte si vašeho triumfálního vítězství.. R^

17 9
možnosti
MK

Proč by to neřešil? Svojí frustraci musí nějak ventilovat, ne?

6 13
možnosti
Foto

když už jste u citací....předložím také jednu...autor Beneš....Dávno před Postupimskou konferencí domů sděloval,

že konec války "musí znamenat u nás velikou lidovou odplatu a pro Němce a fašistické násilníky konec opravdu krvavý a nelítostný"...citát z roku 1944 to je košer?

11 4
možnosti

Z pohledu r. 1944 je to naprosto košer. Vy si zřejmě neuvědomujete, v jaké hrůze ti tehdejší Češi žili.

10 4
možnosti
MK

Jo, ještě jste nedokončil, jak Váš dědeček makal na koncetráku pro Romy, který stavěl jako poddaný Schwarzenberga pro Schwarzengerga:-)

6 6
možnosti
MK

Po přečtení článku jsem se utvrdil v názoru, že některé myšlenky, zvláště ty dobré, zůstávají nepochopeny. A ti nejzabadněnější jsou "hrdí Češi", kteří, jak jste napsal, kálí do vlastního hnízda - předky pošpinili, cizákům by se prodali, ale do ničeho se zapojovat nebudou

6 1
možnosti
Foto

Ještěže jste dal ty "hrdé Čechy" do uvozovek ;-)

4 5
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...