Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když si odmyslím tu vaši zapálenou nálož, tak snad jen podotknout, že ano, ještě v něčem jsme normální, nejsme "sexističtí" blouznivci, ale také jsem si nevšiml, že by se tady někdo přetrhl a otevřel ženě dveře, což v Německu se vidí častěji.

Jinak plápolejte vírou pravou, že tento národ vykoupí Evropu s Milošem v čele. Maximálně to zvedne zájem o knihu "Osudy vojáka Švejka", aby se v EU podívali co je to vlastně za národ, který si zvolil takového prezidenta.

9 6
možnosti
MK

Otto, byl jsem teď v Rakousku u příbuzných a co jsem řekl bylo. Nedívejte se na Zemana co řekl, to je teď v Česku folklor;-)

1 6
možnosti
FK

"Proč asi německý Die Welt radí vládě, aby nově zvoleného prezidenta Zemana vláda nezvala"  Protože v tom duchu píše jeho český dopisovatel  Postgenosse z NDR Hans-Jörg Schmidt. Divím se, že takoví novináři, kteři vyvolávají jen a jen rozmíšky získávají od našich úřadů akreditaci. A Die Welt by se měl také zamyslet nad tímto postkomunistickým dopisovatelem.

5 3
možnosti
Foto

P19a18v49e49l 24P30á33t92e48k

29. 1. 2013 16:43

Karma. R^

Z mého pohledu je úplně jedno, který z obou kandidátů je vlevo a který je vpravo. Ve skutečnosti to nic neříká. Ale je zcela evidentní, že každý z nich je kolektivista jako poleno. Pomalu začínám chápat, proč Z.Brzezinski na téměř každé své přednášce, kromě politického probouzení lidí, zdůrazňuje jako problém narůstající názorovou diverzitu současných politických elit. Miloš a Karel jsou toho důkazem. Každý z  nich to myslí trochu jinak. Ale oba docela určitě dobře! To chce klid, pane Brzezinski. ;-)

6 2
možnosti
Foto

Dík za karmu R^

Mi spíš vadí, že Miloš i Karel tu euroservilitu mají dost podobnou. ;-)

3 4
možnosti
Foto

M11i25l25a36n 17D78u22d84k92a

29. 1. 2013 16:40

K článku jako takovému, se raději vyjadřovat nebudu. Nicméně uvádíte příklady agresivity příznivců KS. Ti alespoň vystupují pod svým jménem. Mně např. přišly tyto perly a nutno dodat, že takhle smršť pokračovala i po vyhodnocení voleb, což mě překvapilo, neboť bych logicky předpokládal, že dotyčný bude slavit :-):

Autor, jak jinak, zůstal v anonymitě svých

nadávek (odesláno z mailu: berkam@volny.cz)

„Jestli je vše, co se týká té Tebou

propagované morální zrůdičky blábol, potom je velkým otazníkem, jestli jsi

mentálně zralý na to, abys měl volební právo. Oni by se ti naši národní buditelé dnes asi divili, jaká perfifní boží hovada tento národ vygeneroval v podobě dudků, viď?“ POKRAČOVÁNÍ NÍŽE

5 1
možnosti
Foto

M48i72l38a27n 11D23u20d56k52a

29. 1. 2013 16:42

"Jak se morálně odhaluješ, tak je mi naprosto jasné, že jsi nevzdělané

lidské hovado, které má zlodějský naturel a proto by raději zachovalo ten

stávající bordel, který v tomto státěpanuje, ty diletantský psychologu - resp.

psychopate !! „

„Dudku, "štábní kultura" jakéhokoliv

druhu  ve tvém případě nehraje vůbec žádnou roli. Stejně tak, jako oslovení s velkým počátečním písmenem. Ostatně, kdyby jsi nebyl debil, zřejmě bys měl nějaký titul. Ale, ty debil jsi a proto si s tebou mohu korespondovat tak, jak já uznám za vhodné. A ty s tím svým prťavým IQ naturálního gaunera sotva co naděláš !! „

2 0
možnosti
VS

Uplne se mi vybavila ta expresivne vlastenecka atmosfera Husitske trilogie. Jak jsme byli spolu s ostatnim slovanstvem proti Nemcum, Rakusanum, Frankum, Normanum, Svedum, Norum, Danum a katolikum v jednom siku ;-D

8 1
možnosti
MK

Paradoxem dějin  je skutečnost, že minimálně jedna třetina husitů byli národostně Němci:-) Stejně jako popravení čeští Páni byli až na tři také Němci;-)

8 3
možnosti
PD

Je mi vás upřímně líto.

11 3
možnosti
Foto

Nemám rád když mě někdo lituje, zvlášť je-li to chudák. Rv

3 7
možnosti
PP

P65e90t92r 30P52e18t40r51o56v

29. 1. 2013 16:32

" ... v mnohém připomínají někdejší zapálené komsomolce." To spíš Vy. Ovšem, kdo chce zapalovat, musí sám hořet. Tak tedy plaňte!

Ovšem Váš kandidát vyhrál, neměl byste se tedy spíše radovat? Na KS jste tady za poslední dobu nakydal tolik špíny, že jste pro ni málem zapomněl otírat se o V.Havla. Zdá se, že Vás to těší. Nebo to snad má být, svého druhu, terapie?

9 4
možnosti
Foto

Můj kandidát nevyhrál, takový ve finále nebyl. Ale jsem potěšen, že váš kandidát prohrál o parník. :-P

4 6
možnosti
OF

Dušane, pleteš se. Kdybys šel na diskotéku, co by ti mladí řekli ? " Vrať se do hrobu".

Takže nechoď na diskotéku s nepiš o politice. Tvoje názory jsou zastaralé / nacionalistické/.  Piš o fotbale, tomu rozumíš. Nic si z toho nedělej, já už také patřím do šrotu.;-D Mladí vpřed !

11 5
možnosti
Foto

No, do hrobu by patřil spíše Schwarzenberg, který se chtěl došourat až na Hrad.

Každý je tak starý, jak se cítí. A já dbám nejen o fyzičku ale zde si ověřuji, že co do duševna jsou na tom mnozí, co se chlubí jen mládím, nepoměrně hůř.

Vpřed nikoliv jen mládí, ale ti chytří. Víte, historie nezačala, když se dnešní mladá generace narodila.

2 6
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...