Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zdá se mi, že pletete páté přes deváté, s některými myšlenkami lze jistě souhlasit, např. neúměrnou reakci a obviňování ze sexismu za nevinné laškování, na druhou stranu, takové poznámky by si mohl skutečně odpustit - jak by se tvářil on, když by mu některá řekla, že jeho rozkrok připomíná týpí... povinná katolická výchova v Polsku se mi taktéž nelíbí, ale zase na druhou stranu, není to právě to právo jiného státu, které nechcete upírat, ale přesto jej kritizujete....? no a přiznání stejných práv homosexuálním párům a jejich dětem, jako mají páry heterosexuální je podle mě zcela v pořádku, co se týče práv obou dospělých jedinců ve vzájemném svazku, tak nevidím jediný důvod, proč by měla být ona práva rozdílná a co se týče výchovy dětí, tak je pro ně mnohem lepší žít v rodině a třeba i homosexuální, než zůstat v ústavu - mnohé homosexuální páry dají totiž dítěti více lásky, než kdejaký pár heterosexuální. Mnohem důležitější nežli to, jestli jsou rodiče heterosexuálové nebo homosexuálové, je schopnost dát dětem péči a především lásku...

4 8
možnosti
Foto

Vy byste se měl přestěhovat. Kdo vás vychoval člověče?

6 7
možnosti

M40í79l30a 18Š79u91l36a

31. 1. 2013 13:52

.. karma Dušane R^ ..

.. já se budu raději cítit národovcem, než nějakým pomateným multikulturalistou .. nevím, co na lásce k vlastnímu národnímu původu je špatného .. pro mě je to přednost .. 

.. křesťanství je poslední brzda proti islamizaci světa .. tu bohužel ateismus nezastaví, na druhou stranu, pokud chceme vyznávat svobodu myšlení, pak jakýkoli musmus je nepřípustný .. osobně preferuji křesťanské myšlenky před církevními dogmaty :-) ..

R^[>-]R^   RvEURv

5 3
možnosti
Foto

To jsem rád, že jste takto velkorysý R^

Nic se nesmí ideologicky vynucovat. Morálku a zásady bez nějaké víry považuji za cennější (než strach z hříchu a božího soudu). Ale je to osobní věc. Věc svébytnosti individua!

A děkuji, Mílo :-)R^

[>-]

4 3
možnosti
ZB

Zase ten církevní strašák, copak nechápete, že Polsko a Českou jsou ve vnímání víry dvě naprosto rozdílné země.Takové srovnání je nesmyslné, stejně tak jako blábolení o násilné rekatolizaci(ta sice v článku zmíněna není, ale dost z něho prosakuje)

3 5
možnosti
Foto

Celý článek je o tom, že plíživě se budou prostřednictvím EU prosazovat zvyklosti velkých členů právě nad specifiky malých. Nejde jen o Polsko, ale i Německo a třeba Španělsko a Itálii.

Na Polsku jsem jen ukazoval, jak dopadá, když stát podá církvi prst. Ani tam totiž není stávající situace v souladu se zákonem. Ale JE. 

U nás už to přece začalo šíleným způsobem církevních "restitucí".

3 3
možnosti
MK

Pokud bych si měl vybrat mezi autorem a islámským teroristou, tak s islámským teroristou bych se cítil bezpečněji:-)

4 8
možnosti
DK

D25a48v77i18d 75K68r97á17l

31. 1. 2013 13:26

protože jsi islámský terorista?

3 2
možnosti
MR

Jeden upřímný národovec se onehdá pakoval z ministersva školství, jiní pokřikují s kapuckami na holých hlavinkách "nic než národ", a ač sami klienty Úřadů práce, ženou do zaměstnání Cikány. V takovéhle společnosti? Ne.

6 1
možnosti
Foto

Pan Dobeš byl jistě větší národovec než já. Nic než národ jsem taky nikde nevykřikoval. Přesto mi někteří, co zastávají podobné hodnoty jako vy, nadávají do nácků a těší, až naše generace vymře. :-/

Ale netvařte se, že cikánský problém neexistuje. Zavírání očí a zákaz statistik ničemu nepomůže.

2 3
možnosti

ono byt narodovec ci nacionalista v zasade samorezjme neni nic spatneho. Ovsem jen do te chvile, kdy se to narodovectvi ci nacionalismus zvrhne ve vyvysovani toho sveho naroda nad ostatni, kdy jsou chyby, kopance u svinarny vlastniho naroda prehlizeny, ci davany za vinu jinym...

5 0
možnosti
Foto

Po dlouhé době jste napsal něco docela rozumného.

7 1
možnosti
Foto

no- pokud by Francouzi začali vymírat kvůli jejich hlouposti- bylo by to docela pikantní, a nijak by mi to nevadilo.

3 4
možnosti
Foto

špatné je, že vymřelé skutečné Francouze nahradí potomci přistěhovalých musulmanů .....

4 4
možnosti
FK

"Chceme to?"  Vždyť to sem sebespravedlivá skupinka, přesvědčená o své jediné pravdě už dávno zavlekla: jenže zatím s jinými tématy.

3 2
možnosti
Foto

Souhlasím R^

Jen dodávám, že může být ještě hůř.

4 4
možnosti
SB

Prostě se Evropa babrá v nesmyslech a přehlíží, jak ji zbytek světa začíná převálcovávat. Čína a Indie ekonomoicky, arabský svět svou populační explozí a přistěhovalectvím. Tak dlůouho si budeme hrát na slovíčka, až nás zničí někdo, kdo půjde přímo na věc.

3 1
možnosti
Foto

Samozřejmě! R^

Jenže je vůbec chyba, že Evropa (tedy EU) sdílí a chce tu svou krátkozrakost sdílet a integrovat až k neodvratnému úpadku všech, i když dnes jsou ještě rozdíly. V prostředí, pokud by existovaly suverénní státy, by tomu nepodlehly všechny a to by normálně mělo sebezáchovný účinek.

Pryč z toho upadajícího molocha!!

4 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...