Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...že Vás to baví věčně se v tom patlat.nechtělo by to nadhled?

6 6
možnosti
Foto

Že jo. Pak by nebyly ani hloupé žaloby. :-/

2 3
možnosti
RH

Naprostý souhlas - jako vždy !R^[>-]

12 7
možnosti
Foto

Vystihl jste to pane Streite, reakce  v diskuzi ideových odpůrců tohoto článku vám dává za pravdu. Za článek patří jednoznačně karma. :-)

15 11
možnosti
MR

Nepřeceňujete autora?

Ideoví odpůrci článku?

Osobně bych řekl  že čtenářům jen vadí, že pan Streit mele nesmysly a vydrželo mu to celý týden.

10 16
možnosti
MC

To opravdu neumí. Noblesu vidí vEU a v loutkové  návnadě v podobě postdemokratických altruistů  Martina Schultze, Herman Van Rompuye a José Manuela Barrosi.

7 7
možnosti
Foto

Opravdu nemám rád paušalizaci a nálepkování.

Pravdou však je, že příklon či odklon určité osoby může podvědomě ovlivnit můj myšlenkový pochod a můj odklon či příklon.. A možná i dalších lidí. Někdy i dost silně.

3 2
možnosti
Foto

Všichni se nějak ovlivňujeme. Proto píšu, ať nejsem pasivní.

3 1
možnosti
JK

J71a89n 80K59o83l54i50á36š

6. 2. 2013 17:26

Ono nejde o to smířit se s prohrou Schwarzenberga, jde o to smířit se s výhrou člověka, který si nechal zafinancovat kampaň mafiánem Hrdličkou, projektovat estébákem Šloufem a nechal si gratulovat od extrabolševika Štěpána. Ale budiž, Vám zřejmě morálka v politice nechybí, tak co...

12 11
možnosti
FK

" si nechal zafinancovat kampaň "  Tisíckrát lepší, než se nechat podporovat vrchním cenzorem českých médií! To je mimořádně vážná věc. Nad tím by se každý odpovědný občan měl zamýšlet - jaká byla funkce médii v této předvolební kampani. Kam se hrabe bolševická propaganda, proti tomu, co ta média předvedla. A to je nebezpečné pro další růst demokracie v naší zemi. Ale co můžeme chtít, když česká media  jsou řízena poststalinistickým ideologem, vyškoleným pro to  na moskevské vysoké politické škole!

9 3
možnosti
JK

Dobrý den, pane Streite.

Přečetl jsem si článek i příspěvek pana Ábelovského. Chci tím říci, že mě nemusíte "nahánět", abych tomuto článku dal karmu. Stejně při čtení vašich článků mám dojem, že vám jde spíše o vyslovení vlastního názoru, než o nějaké "nahánění" karmy. Doufám, že se nedotknu pana Ábelovského, ale já tomuto článku karmu s chutí dám. R^

10 9
možnosti
LS

O pány Streita a Ábelovského se staráte, ale co chudák váš soused, "Kucharovici"? Jak to dopadlo s ubohým důchodcem, kterému kvůli nesplacenému dluhu ve výši 7.500 Kč sebrali v exekuci byt? Už jste ochoten sdělit auditoriu kontakt na tohoto nebožáka, aby mu mohlo býti pomoženo, nebo se jeho truchlivé situaci budete i nadále jen vysmívat?

Já jsem vám říkal, že své asociální chování budete mít na talíři hodně dlouho...

6 7
možnosti
VH

Další demokratická představa autora (poté, co mu nepřipadá jako obrovské křiváctví nechat vytisknout v den voleb - kdy se nikdo nemůže bránit prolhaný inzerát):  Pokud chcete využít zákonného práva a poukázat na nepřístojnosti (samozřejmě, že dle stanoviska žalujícího, tak je to vždy), je potřeba vám dát nálepku. Vedle mimořádně hloupého (protože zastaralého) "pravdoláskaři" ještě další - neumíte prohrávat.

   Nevím, proč si při čtení blogů pana Streita vždy vzpomenu na jistý tisk, plný imperialistů z Wall Steet, jejich přisluhovačů a rozvracečů socialistických vymožeností.

   Naopak jasně vím, proč si též vzpomenu na jistého Goebbelse.

   PS: Žádná podání k soudům jsem nepodával, petice nepodepisoval. Nejsem tedy potrefeným (hloupostmi naštvaným ovšem ano).

9 6
možnosti
Foto

To vás to ještě baví a nebo došla témata?

Zjišťuji, že je nutno syndrom "pravdoláskař" neustále držet při životě, jinak by lidé mohli přijít na to, že se jedná o vypuštěnou mlhu, co?

Ano, je nutno označit nepřítele a toho tepat hlava nehlava. Že není skutečný? Nevadí, tím lépe, alespoň se nebude bránit a lid obecný nebude pochybovat. ;-)

11 7
možnosti
Foto

... dobře se na tom honí karma, pro ješity hotové požehnání;-D A nelze si také nevšimnout, že neustále a nejvíc kvičí právě příznivci Zemana. Dalo by se z toho cosi odvodit - neb se říká, že pravda bolí.

8 9
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...