Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro pana Streita, bez zbytečných řečí opět karma. R^R^R^

13 9
možnosti
TT

Pane Streite, proč jste takto "naharašil zbraněmi", když se ČEZ rozhodl investovat v Albánii nebo Bulharsku, jinými slovy oškubat místní občany až budou stát v trenkách před ČEZem? Nebylo by dobré zeptat se na kontrolu zejména osob zůčastněných v tehdejších orgánech ČEZu. A požádal ČEZ stát o nějaký zásah?

6 6
možnosti
Foto

Nikdo se mě tehdy neptal. Ale Kalousek u toho byl.Rv

10 8
možnosti
JH

J62i50ř50í 98H56a10n61s

20. 2. 2013 16:35

Streite, proc tam neposlete Matejku? Vsemu rozumi, do vseho vidi a zpacifikovat par bulharu nebude pro strelce jako on zadny problem.

11 9
možnosti
LC

K poslední větě vašeho blogu pane Streite. Po poslední TV debatě Sobotka - Kalousek jsem nabyl dojmu/přesvědčení, že už je ruka v rukávě. Konečně, je to už jednou prověřený, osvědčený tandem. Když Sobotka jako ministr financí rozvíjel své dluhové teorie o nutnosti investic do spotřeby, tak se od něho Kalousek, jako předseda rozpočtového výboru sněmovny, doučoval makroekonomii. Jediné, co si zapamatoval je, že schodek státního rozpočtu musí být 100 mld+.

8 3
možnosti
JH

J44a49n 72H25l33e36d90í30k

20. 2. 2013 16:16

Hodný a nezáludný autor článku mu asi přeje ten správný lidově--demokratický lynč.

6 3
možnosti
PD

Co jako? ČEZ nemá svoje právníky a vlastní právní subjektivitu? ČR nemá v Albánii a v Bulharsku velvyslance?

Pane autore, trochu soudnosti.

11 11
možnosti
Foto

Kdo těm velvyslancům šéfuje? Spáč, co byl málem prezidentem. :-/

Současný prezident ovšem uvažuje stejně jako já (a zase jsem ho předběhl ;)

http://zpravy.idnes.cz/problem-spolecnosti-cez-v-bulharsku-a-vaclav-klaus-f8i-/domaci.aspx?c=A130220_144311_domaci_jav

Kdo myslíte, že tu liknavost zaplatí?

11 9
možnosti
PK

P89a57v72e58l 20K61u73l29a

20. 2. 2013 15:55

V čele tankové divize ;-D Já myslím, že neviditelná ruka trhu to vyřeší. :-/

10 11
možnosti
Foto

Kula jako vždy naivní. Trh už v EU neexistuje. Jen politické zájmy silnějšího. Rv

13 6
možnosti

M76í92l37a 84Š29u83l40a

20. 2. 2013 15:42

.. ČEZ, no ano, to je ta firma, kde se pakují ti zlotřilí Romanové a spol., to je ta firma, která oškubává obyčejného člověka o těžce vydělané peníze a v potu tváře vyhulákané sociální dávky (nechť se mezi tyto nepočítají ti opravdu potřební), které jen s bídou stačí na dva dny, protože ty hrací automaty ty peníze jako na potvoru nevracejí, ale jen žerou .. 

.. tak ne že by bylo vše v ČEZu v pořádku, dle cen za energii platíme průměrné evropské ceny, ale najdou se tu určitě lidi, kteří ještě Albánii a Bulhasku zatleskají, protože to těm Romanům pěkně ukázali, neuvědomujíc si tu smutnou skutečnost, že za tuto rizikovou investici zaplatí oni .. no, já také, že? ..

druhá stránka věci je ta, o které Dušane vlastně píšete, a to je naprostá nečinnost těch, kteří už měli harašit diplomatickými zbraněmi a nekompromisně upozornit vlády Balkánu, že si to nenecháme jen tak líbit .. 

.. finanční diletant (tedy pokud jde o státní kasu, protože tu svou umí plnit beze zbytku) Kalousek asi ničemu nerozumí, nebo to jen dělá a zatím nás vede, kam asi víme, a to zkratkou ..

.. pan skorotovyšlobýtprezident Jeho Jasnost Karel Spáč nic neudělá, jemu a jeho řídícím to takto vyhovuje, anóbrž jen chudý a rozeštvaný lid se dá řádně ovládat a ne že tu bude nějaký malý a bezvýznamný státeček ještě mlýt hu.. pusou a hatit nám plány na porážku světového imperialismu .. to bychom se na to se soudruhem MAOnuelem Barbarosou a kámošema z Bilderbergu podívali ..

.. Dušane karma R^

14 12
možnosti
Foto

Díky, dnes jste nejen nejlepší, ale i první ;-D

Já se neodvažuji Váš epilog prznit nějakým komentářem ;-)R^

7 7
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...