Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M34í92l73a 30Š38u59l12a

10. 4. 2013 14:32

.. nyní to není jen PIGS und Kypr, z krásného snu se do hrůzného rána probouzí i Slovinsko .. nemyslím si, že by bylo tou poslední zemí, která doplatí na Euro, bude to pokračovat a budou jí následovat další a další .. inu, vstanou noví bojovníci :-P .. 

.. chci platit korunou, ono to ojro stejně není tak hezké, jako ty naše peníze .. což není ten hlavní důvod :-) .. 

.. píši to už dlouho do různých diskuzí, Rusko má pro nás obrovský hospodářský potenciál, známe je a oni nás, víme jak s nimi jednat, tak proč toho krucinál nevyužít .. stejně tak jsme měli dlouhodobé obchodní styky s Čínou .. tam je to sice složitější, export tam občas znamená kopírování a vlastní výroba špatné kvality bez licence,  zato nízké ceny .. naoplátku nám sem pošlou trochu Číňanů, ale pořád lepší, než jiné etnikum .. 

.. dnes pro nás je EU skutečně větší hrozbou, než to Rusko .. divné, ale je to tak ..

.. karma jako vždy R^

6 8
možnosti
Foto

Sakra, to Slovinsko jsem měl v poznámkách a při psaní jsem ve tvůrčím zanícení na ně zapomněl. Dík za doplnění :-)

I ti Němci vědí, jak se k Rusům chovat a rádi obsazují naše trhy. A Čínské obchodní styky také úpí pod vlivem havlistů a jiných škůdců aristokratického původu ;-€

Už nás nemohou strašit Řeckem, když je tady Kypr, Portugalsko, Irsko, Slovinsko, Španělsko, Itálie, Nizozemsko...vlastně to je ten hlavní proud EURv

Děkuji R^

6 7
možnosti
Foto

Ano vynechejme eurofoby, těm není opravdu pomoci !

8 3
možnosti
Foto

Jste schopen vymyslet něco samostatně? Rv

2 8
možnosti

10. 4. 2013 14:28

Proc bychom se meli bat vice sjednoceneho demokratickeho Nemecka nez Ruska pod vedenim byvalych kagebaku touzicich o obnove jeich imperia, to opravdu netusim. Pan autor prilis podleha propagande, ktere byl vystaven po vetsinu jeho zivota.

10 4
možnosti

proc? protoze to rek Dusan Streitovic a jeho fetis Vaclav Liviovic Klausov, staci?;-D

9 5
možnosti
Foto

A vy máte představu o řešení stávající situace pro ČR? Nic jsem se nedočetl ani na "shrnutí zde".

8 2
možnosti
Foto

???8-o

Ceterum autem censeo Unionem Europaeam esse delendam!!

Co nejdříve vystoupit z EU! Navázat hosp. kontakty s BRICS bez ideologických zábran. Hájit důsledně české, ne cizí zájmy [>-]

4 9
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...