Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Oficiální odemčení prostor s korunovačními klenoty a telefonát od redaktorky rozhlasu, přesto je podle Vás Kalousek vinen více než Zeman, u něj neříkáte, že by měl okamžitě skončit na postu prezidenta. Prostě jste si svého nepřítele vybral. Pane Streite, jedno vím jistě, nikdy byste nemohl být soudcem.

11 12
možnosti
BT

tohle je hodně slabé i na vaši celkem mizernou úroveň ;-D

19 6
možnosti
ZB

Já jsem také kritizoval Zemanovu "virozu".Jsem abstinent, je to tak v pořádku? Opilce nemám rád, ale chápu, že viroza v bezvýznamném rozhlasovém rozhovoru a viroza při důležitém ceremoniálu je rozdíl.Kvůli viroze, pro svět bezvýznamného ministra, jistě nebude celosvětová ostuda...Na Tcajwan se to jistě ani nedostane;-)

14 8
možnosti
PP

Víte, je mi srdečně jedno, co si pouští na Tchajwanu (nebo Tcajwanu - není tam viróza?), ale tak bezvýznamný ten rozhovor zase nebyl. Je to obraz českého politika posledních desetiletí a to je trochu smutné konstatování.

Zeman udělal s virózou faux pas, což je jeho ostuda, Kalousek dělá s virózou významná finanční rozhodnutí a to zasahuje moji peněženku.

10 8
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...