Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P32a88v42e87l 52B73a49c12í40k

14. 6. 2013 22:19

Tady je vidět, že Nečas ani ostatní nechápou, rozdíl mezi politikou funkcí a správcouvskou pozicí. Politik řídí ministerstvo podle politického názoru, ale firma se řídí za účelem zisku a jsou k tomu potřeba vědomosti na rozdíl od ministra, který řídí resort ideologicky.

1 0
možnosti
Foto

Možná že to i chápou. Ale lákadlo správních a dozorčích rad je příliš velké a lukrativní. A vůbec nejde jen o legální odměny.

0 0
možnosti

Myslím si, že pan Nečas je mimořádně slabý předseda vlády i ODS . Jenom to dokazuje do jakých konců mohou vést politické ambice s nedostatkem soudnosti  a přecenění vlastních schopností. Bohužel takový člověk se lehce dostane do vleku různých ,, kmotrů" a na politické šachovnici se stává figurkou v rukou zkušenějších /jako třeba Kalousek ?/

1 1
možnosti

P26a15v89e73l 46B61a95c89í93k

14. 6. 2013 22:20

To nejsou ambice co ho tam dostalo, ale zájem kmotrů mít slabého premiéra.;-D;-D;-D

3 0
možnosti

R63u27d79i 87G10a33š15p31a15r

14. 6. 2013 21:23

Článek jako vždy parádní, takže karma.R^ Sem si myslel, že když do pekla, tak na pořádným koni, ne? Boha, šak  ani to ta Nagyová nesplňuje.

2 1
možnosti
Foto

Řekl bych, že mi mluvíte z duše. Včera jsme napsal, že by premiér Nečas měl do pondělka odejít a myslím si, že to byla hrubá chyba, že demisi nepodal už dnes. Stejně to nemůže ustát. Je prostě špatný hráč.

Jakmile by tu demisi podal, situace by se otočila, on by už nebyl v ohnisku zájmu a vývoj by šel svoji cestou. Na Kaluse toho rebelové neměli v roce 1997 ani desetinu, od odstoupil a do roka úder vrátil s takovou razancí, že všichni zírali jak vyorané myši.

Nečas na to prostě nemá. Tečka.

7 0
možnosti
Foto

No, Nečas prostě není formát. Bude účinkovat na vlastním pohřbu. Zoufalec.

1 0
možnosti

M15í15l25a 36Š26u79l19a

14. 6. 2013 19:21

.. já bych se trochu uklidnil a začal trochu používat rozum .. tento výstřel z tlusté berty (to není nic genderově nekorektního, je to název kanonu) skončí pouhým pšouknutím .. 

.. politické obchody něco za něco se tady, ale i jinde ve světě (a světe div se i v USA a jiných západních demokraciích) dělají co politika politikou jest a nikdo to nepovažuje za něco trestného.. nemusí se nám to líbit, můžeme proti tomu protestovat, odsuzovat to a být i oprávněně naštvaní (vždyť ten poslední nám zvýšením DPH sáhnul hlouběji do kapsy), ale Nečas v tomto má pravdu, to není korupce .. nebo snad Zeman zkorumpoval Mináře tím, že ho udělal kancléřem? .. 

.. zabavili 150 mio a několik kg zlata .. wow, to je tedy u takových lidí jako Janoušek, Rittig a ostatních (výsledek 31 prohlídek) úlovek jak hrom, to si snad z nás dělají srandu .. no jo, dělník, rolník nebo nepracující inteligent to nenašetří, to je fakt .. ale semínko závistivosti bylo zaseto .. jo jo, pověste je vejš ..

.. a na scénu okamžitě nastupují vyhladovělí sociální demokraté, Sobotka mele a mele, ten samý, co si koupil byt za náhrady .. Bože, za co nás trestáš .. 

.. chvilku jsem sledoval naší vaší 24ku .. rychloJUDr Hašek tam spustil kulometnou palbu, že ani prokurátorka Drtinová ho nezastavila .. 

.. a já říkám, že je to jen předzvěst levicového puče, pokud nebudeme ostražití, můžeme se zase ocitnout tam, odkud jsme se snažili vyškrábat ..  .. no Dušane, hezky napsáno, dost emotivně a za to karma, ale pozor na ně :-)

4 4
možnosti
Foto

Nevím, jestli neodvratný pád premiéra je pšouknutím :-/

Nesouhlasím s tím, že šlo "jen" o politické obchody; musím Připomenou t vlasní slova:"Tady zdaleka nešlo opolitické vyjednávání mezi stranami. Tady byli zkorumpovaní konkrétní lidé(jinak to nelze říci), NE aby něco prosadili silou svých hlasů proti politickékonkurenci, ale aby "prodali" svůj mandát, který měli podle svéhoslibu i Ústavy vykonávat v souladu se svým nejlepším vědomím a svědomím. To jeněco jiného, nabádat a uplácet poslance, aby se zpronevěřil svému svědomí, Ústavěa demokratickým principům. Uplatit někoho na státní útraty, aby se vzdalmandátu, získaného ve volbách, to už je za trestní hranicí. Dokonce bych řekl,že to je pro demokracii zločin nejnebezpečnější. A možná byl spojen i svydíráním.".

Samozřejmě, že jsem ostražitý. Ale nepovažuji to ani za součást levicového puče ani za rejdy amerických tajných služeb. Dokonce si myslím, že na tom nakonec ČSSD příliš nevydělá. Lidé si uvědomí, že velké strany jsou stejné a nasály ty největší lumpy.R^

1 0
možnosti

J72a43n 15H30l12e98d72í78k

14. 6. 2013 16:59

1)-- obdivuji váš optimizmus, že za vlády KSČSSD to zde bude lepší

2)-- za vlády Karla H. Franka a Klementa Gottwalda na druhé straně, zde byl pořádek

3)-- jestli nás pak nevyloučí z EU, to nevím

1 5
možnosti
Foto

Ad 1) Nic takového neříkám 8-o

http://streit.blog.idnes.cz/c/326538/Vinici-Necas-Kalousek-Trest-Sobotka-Gajduskova-Nadeje-Klaus.html

ad 2) Tím chcete říct, že buď máme u moci zrůdy, nebo zloděje a mafiány? Že jiná alternativa není? 8-o

ad 3) KÉZ BY!!

3 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Nelíbí se mu forma.

0 1
možnosti
Foto

Prave jsem vydal clanek s podobnym napadem. "Tak nevim, ale zacina to byt zajimave", v nem se prave zabyvam tim chranenim manzelky pred nebezpecim, versus spehovanim aby na ni manzel neco nasel. Kdyz se bude rozvadet, ne? Jinak karma vam.R^

2 1
možnosti

Jistě že ji nechal šmírovat, kdyby ji chtěl chránit, tak zavolal ochranku.

1 0
možnosti

Všimli jste si, že jedna p...a hýbe s celou vládou.Ona vlastně rozhodovala o tom kdo jaký post dostane (nepřímo to řekl státní zástupce) a vlastně byla krkem, který hýbe s hlavou (teda s celou vládou).

2 1
možnosti
Foto

Až po Kalouskovi ;-)

Ale i tak je to šílené!!

5 2
možnosti

Jo a ještě vykládá, jak odmítl pro manželku normální ochranku a pak ji "tajně" ochraŇuje vojenskou rozvědkou.

Fakt na hlavu...

5 0
možnosti
Foto

Je to zoufalec (vždycky byl) :-(

9 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...