Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zeman nehájí Českou republiku, ale vědomě ji nechá rozkrádat ve prospěch Ruska, viz Nejedlý a Lukoil. Rv

7 7
možnosti
Foto

Poučte mě, jak.

O tom, že Zeman hájí ČR, není v článku nic.

Vidím, že jste mým věrným čtenářem. :-P

2 2
možnosti
TG

Glorifikace KS lidmi jako Svěrák, Menzel a jinými výbornými umělci, je pro mne totálním selháním jejich charakteru. Stačí si prohlédnout aktivity a postoje KS jako exministra zahraničí.Přitakávání "umělecké fronty" vrchnosti je hodně trapné a smutné. Je to jen jiný druh prostituce.Přisluhovači nikdy neovlivňovali běh života pozitivním směrem. Oni mají ty podpisy pro Antichartu snad pod kůží. Dokonce i ti, kteří tu dobu neprožili.

A Dušanovi Streitovi karmuR^

8 7
možnosti
Foto

Dobře jste to vystihl, dík R^

3 4
možnosti
JM

Vzpomínáte si, jak KS předával ministerstvo? Růžová košile s rozhalenkou, zválené béžové sako s proužkem a zmačkané rifle. Prostě buran jak vyšitý. :-/

(Všichni ostatní ministři při předávání byli společensky oblečeni)

6 9
možnosti
Foto

Říkal jsem si totéž R^

4 4
možnosti

M76í44l47a 78Š58u43l42a

10. 9. 2013 12:58

.. Nebýt tohoto rodem a majetkem přikrášleného obrazu, nevím, jestli by stejní lidé v nějakém neurozeném důchodci Karlu Schwarzenbergovi neviděli obdobného halamu jako se jeví Miloš Zeman. (D.S.) ..

.. ne, neviděli .. oni by ho totiž neviděli vůbec .. kdyby neměl ten rod a majetek, nejspíš by byl naprosto nevýznamný důchodce, o kterém by si něco o jeho huvátství mohli povídat tak maximálně jeho sousedé v paneláku .. 

.. nebýt jeho rodu, tak by to byl jen nějaký nevzdělaný (což i možná je), zatrpklý stařec .. 

.. a karma ..R^

9 5
možnosti
MB

6 x by a jedno kdyby ...

5 3
možnosti
LS

Nedělá fíkový list zločincům? No, domnívám se, že když chvilku počkáme, ještě se budeme divit, co všechno se na jeho apoštoly ze SPOZ vyvalí...

3 4
možnosti
Foto

To, že mohou být zloději i v SPOZ neznamená, že je Zeman programově kryje jako Schwarzenberg Kalouska nebo Drábka se Šiškou.

6 6
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...