Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Díky, zase jsem se zasmál, tedy, nad Vaší osobou.

3 3
možnosti

Já zase zaplakal - nad Vaší, vážený pane Mudro.

3 0
možnosti
PGS

Babišovo ANO, samozřejmě není žádným řešením politického chlíva, který tady léta v opospojení zahnojují korupcí, zneužíváním pravomocí, klientelismem a neumětelstvím, do stavu hodného legendárního Augiáše, ODS a ČSSD, v pozadí s KSČM a nově s Kalouskovci později zformovanými do Top09/STAN a s SPOZ (šloufování,lukoilování a chlemtání z medvěda do soukromých investic). Je třeba povrchním mladým (nejen), kteří se o politiku nezajímají, mají krátkou paměť a rozhodují se na poslední chvíli na základě povrchních populistických podnětů, co všechno výše zmínění za poslední volební období k hromadám hnoje přidali! Nejde jenom o pokračující obludnou korupci a defraudaci veřejných rozpočtů v provedení ČSSD a ODS, se silným podezřením na spoluúčast Top09. Jde o metanolovou aféru, která je důsledkem nekonání státních institucí pod řízením Kalouska, Hegera a ministrů zemědělství ODS (Bendl a spol). Jde o nedostatečnou kontrolu nakládání s penězi EU, a následná omezení čerpání a nečerpáním těchto prostředků - odpovědný Kalousek. Jde o zakázkový svinčík na MPSV - odpovědný Drábek. Jde o hloupá vyjádření a likvidaci celého systému obchodní diplomacie, poškozující export - odpovědný Schvarzenberg. Jde o to připomenouthorníkům a sociálně potřebným na Ostravsku, že doly s byty a horníky za pusu na čelo předal Bakalovi Sobotka... JDE O TO, ABY TI, KTEŘÍ LÉTA OPAKOVANĚ A TUPĚ HLASUJÍ PRO NĚKTEROU Z TĚCHTO KLIENTELISTICKÝCH SKUPIN SE PROBRALI A NEDALI JIM ANI HLAS!!

8 2
možnosti
Foto

Budu volit neparlamentní stranu. ANO to nebude :-)

To, co popisujete, se snažím pranýřovat ve svých článcích.

7 1
možnosti
MU
Foto

Koho volíte?

Číro, nebo Bonda? ;-D

4 1
možnosti
Foto

Na někoho zabírá guláš a pivo, na jiného zas Karel... princip je totožný. A za článek karma :-)R^

6 1
možnosti
Foto

No, z toho guláše s pivem má potenciální volič aspoň užitek ;-)

Jinak dík R^

3 1
možnosti
Foto

Vidím, že zase jedete a tepete politiky. Jaká byla dovolená? :-):-)

KS jako Šípková Růženka? Představte si, že by přišla švarná princezna, políbila ho, KS se vzbudil, vzrušil a dostal infarkt. Koho by si pak Kalousek dal do čela své strany?

Píšete: "Nejhloupější voliče má TOP 09". Jednoho takového dobře znám, ale už to nikdy neudělá.

4 0
možnosti
Foto

Dovolenou chápu napůl relaxačně a napůl sportovně. Moře je fajn :-)

Pozdravte toho prohlédnuvšího voliče ;-);-D

A díky za fantasii. Nemohl by Šípkového Karla políbit Kalousek? R^

2 1
možnosti
SN

:-)  Švancerberk je člověk mého věku. Na tomto příkladu je vidět, co dokáže nesoudný člověk udělat pro svou předsmrtnou kariéru, ev. pro peníze. Je mi ho upřímně líto, že se ve svém věku, jak Klouskův štít dokáže takto zesměšňovat a nemohu pochopit, jak tomu mladí lidé mohou fandit. Pro lidi, kteří se normálně dívají na svět je jeho charisma nulové, spíš vzbuzuje soucit, jako za mého mládí lidé žijící v obecní pastoušce,nebo chudáci, kteří přespávali porůznu z milosrdenství ve stájích u sedláků od kterých dostávali i trochu jídla, aby neumřeli. Mně, ačkoliv nejsem zdaleka tak vysokého původu, by hanba fackovala, kdybych se k takové komedii měl propůjčit!!! R^R^R^

4 2
možnosti
Foto

Někdo si vezme červené ponožky, nasadí motýlka a bude nejakčnější v LDN a blízkém okolí. :-)

Myslíte, že toho šaška dělá? On jím musí být, jinak by ho právě musela ta hanba ufackovat už k smrti R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...