Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M36í89l68a 13Š44u20l37a

13. 10. 2013 16:59

.. to, že se dopustili trestného činu je nejspíš pravda, to , že je to v našich zeměpisných šířkách (o délkách nemluvě) již promlčeno je asi také pravda .. že to bylo ze strany politiků dobře zakryto, tak o tom není také pochyb .. takže v ČR vyřešeno promlčením .. 

.. o co vlastně šlo v tom Švajcu nevím, také se mi to zdá hodně zamotané, tak to ani nebudu komentovat a spolehnu se na váš popis (nevím, jakou pravomoc má v tomto případě helvétská jurisdikce, ale peníze zablokovaly z nějakého jejich oprávnění) .. 

.. všichni odsouzení mohou dělat na rozsudek dlouhý nos, jenže pokud na ně bude vydán mezinárodní zatykač, tak se mimo východních destinací asi po Evropě moc pohybovat nebudou moci .. 

.. ale jinak jako vždy, jako vždy, M Karma Š R^

2 2
možnosti
Foto

Myslím si, že ve Švýcarsku šlo o efekt a použili k tomu prvního většího hejla z postkomunistického východu. Na německého podnikatele by si takto netroufli a německé miliardy by nezablokovali. Dovede si představit, kolik je ve švýcarských bankách černých peněz?

Článek jsem nenapsal, abych ty vykuky hájil, však Vy mi rozumíte. Nejbezpečněji jim bude paradoxně v ČR.

:-)DĎSR^

2 1
možnosti
Foto

Privatizace giganticky poškodila tento stát a ti, kteří ji organizovali by měli škodu zaručit svým majetkem.

2 0
možnosti
Foto

Netušil jsem, že s vámi budu někdy souhlasit, ale tentokrát výjimečně mohu. R^

3 0
možnosti
MV

Pane Streite, v případě odsouzených manažerů jde o to, že provedli klasickou operaci Klausova budování kapitalismu u nás - skoupili většinový podíl ve firmě za peníze vyvedené z této firmy - tedy klasický tunel.

Totální zabedněnost (nebo záměr?) bylo to, že na začátku privatizace si stát neponechal majoritní balík akcií a umožnil tak vznik situace, která nastala - podobné to bylo s privatizací OKD (v případě OKD to bylo ještě strašidelnější v tom, že stát si mohl zachovat většinový podíl ale "záhadně" zástupci FNM tuto příležitost nevyužili - díky tuposti nebo díky zlodějskému záměru - můžete si vybrat). To vše padá do období Klause, Češky, Skalického, Dyby, Dlouhého a dalších expertů.

11 0
možnosti
DK

Právní zmatek v autorově hlavě.

1 1
možnosti
Foto

Spíš vůbec nechápete mou argumentaci ani o co ve skutečnosti běží...:-/

0 2
možnosti
JK

J83i98r28i 12K26u70c67e55r59a

13. 10. 2013 15:47

Śvýcarsko je snad soudí za "zneužití" jejich bankovního systému, to nemá s ČR v prvním plánu nic společného. O vině Zemana bych se netroufal zmiňovat, podle všeho byl spíš obelhán a podveden. Politicky je ovšem vinen jednoznačně.

2 0
možnosti
Foto

Nemá nic společného? Tak jak to, že součástí je adhese, tedy odškodnění českého státu a české právnické osoby. Jim odsouzení žádnou škodu nezpůsobili.

Ano, ohledně Zemana se shodujeme; napsal jsem přece: "A Zeman, jehož sice nepodezírám z žádného úplatku, ale z ekonomického apersonálního buranství a ze samolibosti ješitného zaslepence...".

0 2
možnosti
Foto

Koupili si společnost za její peníze, ale to nic. Za privatizaci může Zeman a Gross, ale pravidla byla v režii ODS. Tomu nějak nerozumím.

Autorovy myšlenkové pochody nechápu, ale na tom vět určitě nestojí.

8 0
možnosti
Foto

Kdo podepsal hloupé a nevýhodné kupní smlouvy, nese přímou odpovědnost!! Nepleťte do toho Klause jen proto, že ho nemáte rád.Rv

3 1
možnosti
FS

Autore,pokud víte,že tři miliardy šly na úplatky lidem z ČSSD,tak je Vaší povinností okamžitě oznámit vše policii.Tedy,když to tak určitě víte.Jinak je to pomluva a jenom plané kecy.

9 0
možnosti
Foto

Pozor, 3 milióny dolarů jsem napsal!!

Ono se to vyšetřuje už dlouho a je to veřejným tajemstvím (naposled o tom psal pan Páral v páteční MFD).

A nepsal jsem, že šlo o lidi z ČSSD, ale z okruhu Grosse. Nevím, jaké jsou proti jednotlivým lidem důkazy, ale je jasné, že tyto částky odtekly (ty bankovní operace z účtu na účet se dají dobře kamuflovat, zvláště v cizině).

2 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...