Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...a v rovině řadového občana...vlastně dodnes pořádně nevíme s kým jsme chodili na pivo...občas stále vyplují velká zklamání....

1 0
možnosti
Foto

Pokud to nebyl přítel, který na Vás donášel, člověk by neměl být zklamán. Té špíny bylo...takže jsme jí nikdo nemohli uniknout.

0 1
možnosti
Foto

Víte, srovnáváte některé nesrovnatelné věci a myslím, že i křivdíte.

Např. ani o vás jsem se nikde nedočetl, že jste v 80. letech vykřikoval pravdu o Gottwaldovi a nahlas a veřejně ho kritizoval.

4 4
možnosti
AJ

No, to je logika!;-D;-D

4 1
možnosti
PK

P86e68t75r 50K46o48l31á11ř

16. 10. 2013 16:41

Jojo, jenom se potvrzuje co už tvrdím delší dobu. Největší "pravičáci" a komunistobijci jsou ti, kteří se aktivně ušpinili s bolševiky. To Komárkovo velebení Klémy Gottwalda je opravdu výživné a ta pasáž o tom jak naslouchal a chápal lid je naprosto úžasná.:-)

8 2
možnosti
MK

Myslíte Petře? 

Hodně lidí vychází v kritice komunismu ze svých vlastních zkušeností. Někteří se za komunismu nikdy nezřekli svého postoje, jiní zase provedli drobnou úlitbu, jen proto, aby se jejich děti dostaly na školu. 

Mně to trochu připomíná pronásledování křesťanů za Říma.....hlavně za Diakleciána. Kdo byl obviněn jako křesťan měl dvě možnosti.....zůstat na své pozici a být popraven anebo obětovat římským bohům a jeho život byl ušetřen. 

Mnozí to řešili tak, že za peníze si nechali napsat, že bohům obětovali. Jestli to bylo morální anebo nebylo je dodnes předmětem diskusí. 

Můj názor je , že nikdo neví jak by se v určité situaci zachoval. Ten, kdo se zdá jako slaboch se může zachovat jako hrdina a ten, kdo se zdá jako hrdina se může zachovat jako slaboch.

6 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...