Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

proč mažete příspěvky když jsou pravdivé..Stydíte se za to??

3 2
možnosti
Foto

Vulgarity trpět nebudu. Stydím se leda za to, jaký hulvát mi sem leze. ;-€

Pro vás by bylo mužské přirození lichotkou. Rv

A buďte rád, že jsem tu sprostotu smazal já, nepřišel jste aspoň o život.

2 6
možnosti
RJ

R73a85d28e12k 80J18a72r13o95š

19. 11. 2013 22:08

Bylo to asi ve své době jediné možné řešení. Havel & spol. se nemohli chovat vůči komunistům jako Pinochet. Jinak by to taky dneska tady mohlo vypadat jako v Bělorusku, či dokonce v Číně... Tím ovšem nechci říct, že bych měl ty echt pravdoláskaře zrovna v lásce...

0 0
možnosti
Foto

No, mezi Pinochetem a Havlem je mnoho stupňů...

1 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

FV

bohužel jsem tam musel přidat to h neb mi to lupa nechtěla pustit.

1 0
možnosti
JP

Tzv. "pravičák" Streit opět ventiluje svou nenávist k Havlovi - který bojoval proti komunistické nesvobodě v době, kdy Streit stejně jako jeho guru Klaus chodili do prvomájového průvodu. Nenávist k EU (Západu) a církvím také není nová, ale poklona komunistické straně voní novotou, tedy další evidentní posun na Východ a ke komunistickým zítřkům.

12 3
možnosti
Foto

Nikdy od 2. stupně ZŠ jsem do prvomájového průvodu nešel.

Nemohu za to, že Západ právě páchá sebevraždu. Východ však určitě za recept nepovažuji.

4 4
možnosti
Foto

Je velmi dobře, že druhá strana, která je vedle KSČ pokládána za zločineckou tj. ODS mizí v propadlišti politiky. A je zcela lhostejné, že k tomu přispěli tzv. pravdoláskaři, byť osobně si myslím, že alespoň jednou byli národu skutečně užiteční.

1 0
možnosti
Foto

Vyháníte čerta ďáblem.

1 2
možnosti
Foto

J13a61n 54V88l40a52d47y22k74a

19. 11. 2013 20:54

...Václav Havel věděl, že když chápeme pravdu sebestředně, pouze jako svou pravdu, tak je to příčina sváru a nesnášenlivosti, proto jeho heslo bylo pravda a láska, neboť pouze láska nás přiměje naslouchat pravdě toho druhého, pravdě jiných. To je ta láska, která nás též vede k pokoře...

3 5
možnosti
TH

A to co jste napsal je bohapustý žvást. I nepřátelé mohou dojít konsenzu, pokud má pro obě strany přinést něco dobrého. Kdyby se mělo dojít ke kompromisu jen pokud by se dvě strany milovali, byli bychom na úrovni doby kamenné.

0 2
možnosti
Foto

hmm už se těším až budete zase normální a pojedte na nějaký koncert.:-);-)

2 1
možnosti
Foto

...své názory si ale beru s sebou ;-)

1 2
možnosti

Je takové vypovídající že od voličů a příznivců Svobodných jdou slyšet v podstatě jen dvě myšlenky které hojně prezentují, jednou je nenávist k Havlovi a takzvaným pravdoláskařům a druhou je nenávist k EU, dřív k tomu připojoval i nekritický obdiv k Václavu Klausovi..

Škoda že se raději nesnaží hlouběji objasnit svůj nesmyslný program s kterým šli do voleb..

9 6
možnosti
MP

Plácáte nesmysly. Volím Svobodné, ale Havla jsem měl rád. Pokud jde o EU, vadí mi, jaké monstrum se z ní stává, proto bych nepovažoval za chybu z ní vystoupit. A Klause jsem nekriticky neobdivoval nikdy. Nikdy jsem ho neměl rád, i když v některých věcech jsem mu dával zapravdu. Máte to nějak našišato. Co kdybyste tak nepaušalizoval?

1 3
možnosti
JZ

Dusan Streit  si urcite pod perinou zpiva "Metelesku blesku". Jestli jste si vsimli, Petr Mach by se nikdy nesnizil  takovehle virtualni nenavisti vuci pravdolasce, kterou nikdo nikdy nedefinoval, nevidel.  Jsou to jen vrata, na ktera se muze beztrestne stekat.

11 4
možnosti
Foto

Neviděl? Vždyť jsou lidé, co se k ní hrdě hlásí. 8-o

Že je Mach málo zřetelný a razantní? Proto nejsou Svobodní ještě ve Sněmovně.

1 2
možnosti

M46í52l26a 63Š16u71l67a

19. 11. 2013 19:44

.. odkaz Listopadu se začíná teprve nyní naplňovat .. nikdy se nepočítalo s demokracií a tržním hospodářstvím, jen se socialismem s lidskou tváří a samozřejmě idealistické vizi o láskou zasažených lidech v této zemi .. mír a láska, a tam kde jsou je i pravda .. tak kde udělali soudruzi z disentu chybu? .. chyba byla vždy v nich samotných ..

.. Bad Wolf Václav Klaus se pokusil něco změnit, něco se povedlo, něco dopadlo katastrofálně .. v každém případě hatil plány na všeobjímající se společnost intelektuálních bloudů .. zde se z hlasatelů pravdy a lásky stali hlasatelé nesnášenlivosti a netolerance .. hlásní troubové této ideologie jsou např. páter Halík a Jiří Pehe .. Karel Agent Číro Spáč 009 o nějaké pavdě a lásce ani neuvažoval, jeho jediným zájmem bylo získat zpět feudální majetek a feudální moc .. 

.. strany vzniklé po malém listopadovém třesku byly levicové, všechny .. ODS prováděla politiku sociálnědemokratickou, ODA a US Deu byly jen slepé koleje a ČSSD se vydala cestou socialismu bez lidské tváře .. no a komunisti byli komunisti ..

.. pravicové strany se začínají profilovat teprve nyní, proto jsou všemi možnými prostředky ignorovány, pomlouvány a označovány jako diskuzní spolky .. veřejnost prochází něčím, co ve starém Babylonu při stavbě věže zažívalo lidstvo .. tam to bylo zmatení jazyků, zde je to zmatení pojmů, kdy neparlamentní levice je označena jako ultrapravice a parlamentní jako pravice .. a bolševici jako sociální demokracie ..

.. a jak zpívá skupina Lucie "středověk neskončil, středověk trvá" .. 

no a jako vždy, jako vždy Dušane R^

5 7
možnosti
Foto

Dnes jenom děkuji za karmu i příspěvek R^

Vyčerpali mě jiní ;-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...