Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P95a50v92e35l 31K72u14l83a

19. 11. 2013 14:54

Havel byl salónní levičák a vy jste nesalónní komunista. A ti pravdoláskaři už jsou u vás na diagnózu.:-/

8 7
možnosti
Foto

Samozřejmě, že jsou pravdoláskaři na diagnózu :-P

4 2
možnosti
Foto

Je to výstižně a hezky napsané. Lze jen souhlasit.

6 7
možnosti
JP

Je si nutno uvědomit, že komunismus v ČR ani nikde na světě nikdy nebyl realizován, zůstává tedy jen komunistická ideologie, kterou lze označit jako utopistickou. No ale co EU. S nadsázkou mohu říci, že proti ní jsme dobře fungující demokratický stát;-D. Vždyť vrcholný představitel této nadnárodní entity sám velký J.M. Barosso, v mládí maoista, pozdějí 1. tajemník ÚV KS P, nyní "ministerský předseda " EU. Ten  antikomunistickým EuroHujerům nevadí

4 2
možnosti
MD

No, kdyz uz v teto chvili secteme odpurce vaseho realneho videni, zjistime, ze jste na svem. Jednotlive soucty si odpovidaji. Karma pro vas.

0 1
možnosti
PK

To už je dobrá posedlostRv

4 2
možnosti
Foto

Posedlost pravdou, pane Kudličko. A co konkrétně Vám vadí?

3 2
možnosti
Foto

I ,,bývalí" kom zůstanou myšlením kom. Jistě, kdyby byl Áda u moci, mnozí rádi by bývali i členy NSDAP. Samozřejmě že z uvědomění a přesvědčení. Nebo alesponˇ takovej malinkej konfidentíček. Třeba, že, ehm 8-o;-O;-€;-)

0 0
možnosti
Foto

Vaši první větu jsem nevyslovil.

Se zbytkem souhlasím.

0 1
možnosti
LS

To je ale dobrej blaf ... chvíli jsem si myslel, že tomu věříte :)

1 3
možnosti
OK

Bývalí komunisté nejsou žádní komunisté, ale oportunisté. Oni jsou jen tam, kde něco dostanou. Nasnadě je otázka, jak by se chovali za Hitlera.

1 0
možnosti
Foto

V tom vám neoponuji.

0 1
možnosti
Foto

Pane Streite, věřím, že jako správný odpůrce pravdoláskařů, čili lžinenávistník, se jejich vlně osobně postavíte na odpor!

6 1
možnosti
MD

Jeden basnik, herec, spisovatel, muzikant,..,  je vic jak pluky vojaku.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...