Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Já bych řekl, že mladí Ukrajinci chtějí legálně cestovat po Evropě za prací a pracovat legálně, ne na černo za mrzký peníz. Staří se asi do EU moc nehrnou i když byla doba, kdy půl roku nedostávali důchod.  Předpokládám, že protesty zase tak dlouho nevydrží.

Jsem zvědav na hlasování o nedůvěře vládě, vyslovění nedůvěry vládě by mohlo situaci zvrátit. Rusové se budou vstupu Ukrajiny  do EU bránit, vždyť ješte nedávno Ukrajina byla "jejich".Dle mého názoru vstup Ukrajiny do EU by v současnosti přinesl hodně destabilizace, Rusové se mohou vcelku popravu obávat , že ukrajinský scénař se může opkovat u nich.Proti EU nic nemám, nám nic jiného nezvbývá než / jako obvykle/ držet hubu a krok. Můžeme být rádi, že Německo kupuje naše trpaslíky a hlínu na trpaslíky......tak jsme dopadli po 40 letech vlády komunistů a nasledující Klausově " privatizaci" a "transformaci". Závěrem : nechme to koňovi, má větší hlavu.:-P

4 1
možnosti
Foto

Děláte všichni - včetně těch "mladých Ukrajinců - jednu chybu: Směšujete dlouhodobou civilizační úroveň Západu a Evropy s dnešní upadající EU. Kdo by nechtěl se mít lépe?

Ale vy jste to vyšperkoval ještě tím, že stále i dnešní chyby svádíte na komunisty. Nebo v případě Ukrajiny třeba na Rusko. Jenže ani komunisti ani Rusko k nám ty šílené direktivy neposílajíRv

3 2
možnosti
Foto

Tady bych moc neřekl, že jde o zběsilou integraci Evropy, ale o snahu EU vyšachovat Rusko z vlivu na Ukrajině. Proto EU dalo Janukovyčovi podmínku propuštění Tymošenkové, což je pro něj stejná hrozba, jako zvýšení cen plynu a zavedení cel ze strany Ruska.

EU bylo jasné, že odmítnutí podmínek EU ze strany Janukovyče vyvolá na Ukrajině povstání, které by mohlo Janukovyče svrhnout. Ale nikdo zatím nedokáže předvídat, kde se toto povstání proti Janukovičovi zastaví, zda se jeho protivníci v ulicích unaví, nebo ne. Občanská válka z toho může být a potom by asi pro Ukrajinu byl nejlepší její rozpad na Východní a Západní Ukrajinu.

Za této situace pochybuji, že se celou Ukrajinu podaří udržet ať již proruskou, nebo prounijní. Oba tábory jsou totiž přibližně stejně silné.

EU tady sází na to, že problémy na Ukrajině více poškodí Rusko, než EU. Osud Ukrajiny jsou jí putna.

3 5
možnosti
Foto

Myslím, že jste si příliš zakonspiroval a tu EU přeceňujete.

Také jsem přesvědčen, že Ukrajina se v dohledné době nerozpadne.

Který tábor je početně silnější ukázaly minulé volby.

Osu Ukrajiny je EU putna, ale vliv by tam Němci chtěli ;-)

1 1
možnosti
Foto

Prostí Ukrajinci samozřejmě tyto informace nemají ? Takže oni jsou hloubí, anebo je důvodem to, že chtějí být zemí, která se chce jednou provždy vymanit z objetí ruského medvěda, neboť toto období, kdy jejich zem objímal ruský medvěd stálo Ukrajinu milony mrtvých, totální devastaci jejich země. Chtějí jenom být zemí, která bude patřit k západní civilazaci, protože tam oni vidí svoji možnost pro rozvoj jejich země.

3 0
možnosti
Foto

Vzhůru s Tymošenkovou za západní civilizací!!8-o

1 5
možnosti
JS

J22a44n 36S17e20m45i44k

3. 12. 2013 13:58

Clovece, Vy to vidite opravdu jasne ;-D

EU muze za to ze se to na Ukrajine mele.

Ti Ukrajinci kteri davaji prednost orientaci na EU pred orientaci na Rusko nechapou tu hrozbu silene alternativy oproti liberalni a nedirigisticke naruci Putinova Ruska.

Vykradeni Ukrajiny hrozici po napojeni na EU je urcite pro vsechny Ukrajince hrozna hrozba oproti Ukrajine jiz davno bez EU rozkradane magnaty vsech politickych afiliaci.

Clovece, ja jak to tak ctu, tak si opravdu myslim ze Vy byt Ukrajincem, tak si radeji zvolite svtelou budoucnost po boku Ruska R^V

6 0
možnosti
JS

J42a91n 85S82e82m67i74k

3. 12. 2013 14:05

P.S. Cetl jsem par Vasich clanku, a jaksi mi prijde, ze podprahove se snazite pochopit proc je toho v CR tolik spatne (byrokracie, korupce, malo reprezentativni politicky system...), a v ramci toho aby jste nemusel tolik premyslet nachazite jednoduche, primocare a 'ciste' vysvetleni: Evropska unie.

Prijde mi ze pro Vas je Evropska Unie neco jako byli za minuleho rezimu "imperialiste". 

Misto reseni slozitych domacich problemu s domacimi koreny bylo jednodussi vysvetlit jak za vsechno muze univerzalni skodic: "imperialiste" -kteri nam neprali, a kdyby tech imperialistu nebylo, to by jsme se meli a vsechno bylo jak ma byt;-D

9 0
možnosti
PP

P33e33t13r 43P32e55t40r73o43v

3. 12. 2013 13:43

Pane Dušane, přivlastnil jste si, bez jakéhokoli odkazu na autora, Vladimirův Titanic - "sebranku u kormidla bruselského Titanicu". Vaše "ruské kotevní lano ... a vstup na Titanik" jsou jen slabým odvarem. Titanic je p. Kroupy, tak mu ho neberte!

8 0
možnosti
JV

J63o93ž17o 96V65a52š13e84k

3. 12. 2013 13:46

Přesně tak! Hamba (©kroupa) plagiátorům! ;-O

1 1
možnosti
JN

A pro příště, lhát se nemá. ;-)

6 0
možnosti
Foto

Drž se toho, chlapče. Ale nejdřív se nauč rozlišovat skutečnost od bludů ve vlastní hlavě.

1 1
možnosti
JN

Škoda, že o tom nic nevíte ( http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/383332/Revoluce-na-Ukrajine.html ) Jen se zeptám, pro koho to píšete ? Pro Klausovi Svobodné ? Či pro Bobošíkovou ?

3 2
možnosti
JK

Pro Hájka a Parlamentní listy. ;-D

3 1
možnosti

M23í16l32a 69Š96u21l11a

3. 12. 2013 13:14

.. ale, ale Dušane, integrace Evropy (pod laskavým dohledem EU, tedy bruselských moudrých) hrozí válkou? .. ne ne ne, EU je přeci garantem míru, bez EU by tu již dávno zuřila válečná vřava, lidé by se odpařovali po útoku jadernými zbraněmi, ženy by byiy hromadně znásilňovány a děti neměli co jíst, ani by si neměli kde hrát ..

.. podporujme proto spravedlivý běh událostí, podporujme demokratické síly Ukrajiny v jejich snažení o lepší život a šťastnější budoucnost Velkoněmecké říše, nad kterou nebude brzy Slunce zapadat (no jo, tak Francouzi si taky mohou něco slíznout) ..

..

.. ten mírový vývoj, tu holubici míru vypuštěnou z Bruselské kanceláře nejvyššího rudého komisaře, nemůže zastavit nikdo, ani Putin, ani jeho Kremelští jestřábi, kteří se již nyní těší na rozpoutání bratrovražedné války východních a západních Ukrajinců, aby mohl přispěchat se svojí internacionální pomocí .. ale to my nedopustíme, naše zbraně také nebudou mlčet .. naši oceloví ptáci ukáží svou sílu, rychlost a obratnost ve vzdušných soubojích s Ruskými Polykarpovy, zaženeme je zase zpět k Uralu a vyvěsíme modrou vlajku se žlutými hvězdami na nejvyšší místo  Kyjeva ..

.. my toho míru dosáhneme i za cenu, že vyhladíme celé lidstvo .. ať žije EU, ať žije Manuel Barbarosa, ať žije Heřman vod Rumpálu .. s nimi hledíme do zářné budoucnosti ..

.. no a jako vždy, jako vždy R^ ...

4 4
možnosti
JK

Mílo, vy jste nejlepší fanynka Dušana! R^

4 1
možnosti
MU

Tymošenková podepsala podvodnou smlouvu, ale ten co jí tuto smlouvu nechal podepsat byl Putin. Tak kdo je větší podvodník?

1 0
možnosti
Foto

V článku snad hájím Putina?8-o

Zločinec je zločinec a za Putina by EU jistě neorodovala.:-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...