Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Jen dvě slova (více netřeba):

Skvělé + karma ;-)

4 0
možnosti
Foto

Potěšil jste mě, dík R^

0 0
možnosti
MM

To je hrůza, co se tady děje! To snad nemá ani cenu zejtra vstávat.

3 0
možnosti
Foto

Patříte mezi ty, co padají z mrakodrapu a v každém patře si opakují, že zatím je to dobrý? 8-o

Chce to vstanout, opravdu se probudit a poslat tu verbež, kam patří!

0 0
možnosti
MH

Otázkou zůstává je li k této neomarxistické, postmoderní, politicko-korektní, dekonstruktivistické, multikulturní civilizační sebevraždě jiná alternativa než civilizační kolaps, rapidní depopulizace, doba temna a středověku. Nestojíme totiž jen proti politice. Sobotkovo postmoderní panoptikum nechápejme jen jako nositele sociálního inženýrství, ale jako jeho produkt. Produkt školství a kultury která přímo záměrně vychovala generace lidí vláčených syntetickými ideologiemi a falešnými paradigmaty aby sloužili oligarchickému principu. EU je koncipována jako středověký oligarchický model. Obslužná elita v EU se s tím nijak netají. Už nacistický právník Walter Hallstein koncipoval EU podle foršriftu IG Farben jako strukturu mající sloužit finančním oligarchiím a korporacím. Se systémy jako Lisabonská smlouva a TAFTA skutečně přichází nový model vládnutí, eliminující všechny principy, na kterých byla založena moderní západní civilizace. Eliminuje systém národního státu, známého od vestfálského míru, eliminuje demokratický proces i pojetí občanských svobod, daných  Magna Carta, Francouzkou revolucí, koneckonců i revolucí americkou a US Constitution. Je to návrat ke středověkému modelu a feudalismu. Dokonce koncepce TAFTA počítá s korporacemi ovládanými městskými státy, což zapadá do koncepce UN Agendy 21. Hydra proti které stojíme je neuvěřitelná.  

Budeme schopni najít intelektuální elitu, schopnou být nositelem změny a zvrázení tohoto procesu a nepodléhat jen další syntetické ideologii hydrou podporované? Existuje po letitém procesu všeobecné devastace myšlení a vzdělání vůbec nějaká taková elita?

2 0
možnosti

Pevně doufám, že se žádná taková "intelektuální elita" nenajde.

0 0
možnosti
EN

Naprosto přesně popsána apokalypsa do které nás Eurohujeři neomylně navigují a někteří z nich si ještě k tomu myslí ,že pro naše vlastní dobro.

8-o

6 1
možnosti

no jo, ale nebýt Unie, tak by nás dnešní papaláši dusili ještě víc než jejich rudí předchůdci;-D

0 1
možnosti
Foto

Ale měli bychom reálnější naději se s nimi demokraticky vypořádat.

5 1
možnosti
JC

Inu, také si myslím, že levicoví voliči měli už raději volit KSČM než ČSSD, bylo by to jasnější a srozumitelnější.

Jinak ale co asi tak máme čekat od levicové vlády, když ta pravicová zvedla daně, zvýšila centralisaci a koncentraci státní správy, omezila soukromé vlastnictví (např. energetické posudky na budovy či doklady o ekologické likvidaci vozidla a spousta menších či méně viditelných zásahů do svobody vlastnit /držet, nakládat, užívat/), zkomplikovala soudní proces, rozšířila počet agend veřejné správy, okleštila samosprávu... To aby ta levicová už rovnou začala znárodňovat, aby vůbec ještě mohla být za levicovou považována!

0 0
možnosti
Foto

Ano. Jenže u nás není levice s pravicí, nýbrž - nikoliv národní -, ale "nadnárodní fronta".

2 0
možnosti
SH

Dušane, to jenom dokazuje, že v KSČ byli samí kvalitní lidé, když se dostali do takových funkcí.

1 0
možnosti
Foto

Ne. To svědčí jen o tom, že přichází stejná doba, pouze s jiným nátěrem. A že zase stejný typ tupců papouškuje novodobé bolševické "pravdy" k prospěchu vyvolených.

2 1
možnosti
MH

Pane Streite jako vždy na značce, jako vždy radost číst. Byť je to hodně smutné čtení... Karma R^

2 0
možnosti
Foto

Vážím si toho, děkuji R^

Také bych rád psal veselejší články ;-(

0 0
možnosti

Autor článku má pravdu, zná je všechny, vždyť za nimi chodil vybírat stranické příspěvky.

1 9
možnosti
Foto

Weissi, vy oceňujete lživé pomluvy? 8-o

To vypovídá o vás Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...