Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M73í56l33a 22Š57u28l19a

25. 1. 2014 20:34

.. nevím, co bych k tomu mohl dodat .. je to asi trochu zložitější, než abychom stoprocentně pochopit o co tam vlastně jde ..

.. já si ani tak nemyslím, že by to byl odpor k Rusům (on je nemá nikdo moc rád), spíš mi připadá, že je to jen pokračováním té "opovážlivosti" odsoudit tu jejich copatou carevnu .. a EU se to takhle hodí do krámu ..

.. ale i já se mohu naprosto mýlit a nevidět, že hrdý ukrajinský národ již nechce úpět pod okovanou botou ruského hegemona, že se již nedá opít rohlíkem z levnějšího plynu, levnější ropy a levnější vodky .. ukrajinský člověk chce být součástí kulturní Evropy a to nejde jinak, než se pevně svázat s Evropskou uhnijí .. budou se mít také lépe jako my, zavedou DPH, podpoří Fiskální unii, záchranný mechanismus a dá li báťuška Barbaroso, i to Jeuro budou mít .. pryč od sovětského ráje směrem k tomu Bruselskému EU ..

.. no a teď Dušane aspoň víte, jak jste se v nich zmýlil ;-D ..

.. a jako vždy, jako vždy R^

MKŠ

3 1
možnosti
Foto

Mílo, syn mojí známé procestoval kromě pólů celý svět a nedávno mi říká, víš, kteří lidé jsou nejpohostinnější? No Rusové a Arabové, a prý se nejedná jen o vodku a o zapůjčení manželky ;-)

1 1
možnosti
Foto

O Německých křivdách se mluví a Němci se za ně několikrát omluvili, obětem holocaustu postavili pomník. Pro Němce jsou do současné doby zločiny, kterých se dopustilo velké trauma. Rusové se žádnému národu za zvěrstva, kterých se na něm dopustili, neomluvili. Neomluvili se Ukrajincům za miliony mrtvých, kteří zemřeli v důsledku umělého hladomoru a další miliony obyvatel Ukrajiny, které odvykli do koncentráků na Sibiři. To je důvod nenávisti Ukrajincům k Rusům.

2 3
možnosti
MP

Pane Kindl, nic ve zlém, ale polovina je pro Rusko a proti EU, druhá strana naopak. Otázka je, kde je větší polovina. Tipuji si, s velkou jistotou, že do vlády budou dosazeni politici, kteří podepíší smlouvu s EU. Do té doby tam nebude klid. Pak by se někteří měli zamyslet, že šlo o dokonale připravené divadlo, i když neuvěřitelně kruté. Už se začíná mluvit o občanské válce. Zatím jen občanské. Naštěstí / pro nás/ mezi Ukrajinou a námi je ještě Slovensko...

3 2
možnosti
MP

100% souhlas. Krásný příklad, že EU nepomůže tomu, aby se Srbové a Chorvati najednou začali milovat. Vnucování jednotnosti a vzájemnosti postupně vytváří pravý opak- nevraživost a nenávist. Zakládá se tak do budoucna na občanské války. Možná i něco horšího.

7 2
možnosti
Foto

Sdílím tyto obavy. Děkuji R^

0 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...