Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

Tak to je fakt hustý.

Jako v 80. letech u nás - hlavně klid na práci. Prostě si počkat, až se strana a vláda v čele s armádou rozhodne být malinko demokratičtější

3 5
možnosti
Foto

Vy jste už zapomněl, jak vypadal Listopad? A teď to srovnejte s těmi hordami vandalů v Kyjevě Rv

4 3
možnosti
JH

Kdyby si hloupí Ukrajinci angažovali pana Štrajta jako doživotního diktátora, tak by měli za dva, tři roky vystaráno, blahobyt bez EU a damé sociální jistoty. Protože ale až zas tolik hloupí nejsou, nechal bych to raději na nich. My si můžeme zatím užívat blahodárné vlády báťušky Zemana.

3 6
možnosti
Foto

Také chci, ať je necháme (včetně EU) na pokoji.

Zeman nevládne, popleto. :-P

3 3
možnosti
Foto

A vida, tak oheň musí uhasit ruská armáda a nejprve je třeba normalizovat situaci. Jak je vidět, Palach bude muset vstát z hrobu a upálit se ještě jednou... (btw. pánbůh s námi a zlé pryč...);-(

3 3
možnosti
Foto

Ne ruská, ukrajinská!!

5 2
možnosti
Foto

Přát si,aby "mediátorem" na Ukrajině byla armáda,může jen nemocný člověk!Mazání a mínusování oponentů blogerem je skutečně ubohé,ubohé,ubohé!Blog je plný nepřesností,tendenčních výroků a mnohém se zcela rozchází s realitou!

Není divu,že nejvíce je z toho "mishmashe" nadšená p.Černá!

9 7
možnosti
AJ

Ona vám taky něco upeče, nejen panu Kavkovi, nebojte, nežárlete! ;-D

0 2
možnosti
LN

..proč....mažete příspěvky...???

5 0
možnosti
Foto

Pán dá mínus,smaže příspěvek a jako poslední napíše oponentovi,že se těší,až se s ním potká osobně!Nedivte se proto,že napsal to co napsal!

3 1
možnosti
LN

..nazýváte Kička "emisarem EU"...

..je pro pořádek bych podotkl - že je také vůdcem politické strany která v parlamentních volbách na Ukrajině v roce 2012 získala 14 % hlasů a umístila se na třetím místě a byl za tuto stranu řádně zvolen do parlamentu....

5 2
možnosti
Foto

Ale je neoficiálním velvyslancem, emisarem EU.

4 5
možnosti
JS

Mám pocit že pan Streit je buď agent Ruska nebo zcela nechápe o co na Ukrajině jde. Vše nasvědčuje a to dle informací i od Ukrajinců u nás, že přeneseném smyslu se na Ukrajině bojuje i za nás. Jde tam totiž o oslabení vlivu Ruska a jeho agentů, kteří se snaží ovlivňovat politiku v celé východní evropě.

13 9
možnosti
JJ

J13a55n 69J13o87š34t

27. 1. 2014 21:19

Vidíte to moc černobíle. Ona ta pravda je někde uprostřed.

1 3
možnosti
PT

Ja si myslim, ze kdyby tam vjela ruska armada, tak NATO a EU neudela nic.

1 0
možnosti
Foto

To si myslím taky, i když to není na pořadu dne. Ale je jasné, že opilec Jelcin už je historií.

0 3
možnosti
MD

jakápak armáda? Lidové milice z charkovských železáren na ně! Ukrajinu si rozvracet nedáme.

2 0
možnosti
PV
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...