Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Karma.

Myslím, že taktika ukrajinské vlády je správná. Vláda se zatím chová spíš jako Ghándí, je to taková pasivní resistence. EU si naběhla na vidle takovým způsobem, že to začínají chápat i lidé, kteří se EU-problémem zatím příliš nezabývali, nebo dokonce EU obhajovali a stále ještě obhajují. Už se těším, až opět poletí Barosso do Moskvy, aby požádal Putina o pomoc při řešení ukrajinského problému.

EU konečně dostala alespoň mírnou ťafku přes pařát.

Jednou děti dnešních eurohujerů budou říkat: můj táta byl slušný eurohujer. Nedělal to pro dotace, dělal to z přesvědčení. ;-)

11 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...