Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po devastaci naší politiky členy ODS, TOP 09 a ČSSD nám obyčejným lidem nezbývá nic jiného, než důvěřovat Andreji Babišovi, že bude mít více síly než Petr Nečas, který záhy s kmotry prohrál. Zatím se chová tak, že vládní program s lidovci prosadí i na vzdory klientelistickým socialistům. Peníze do zdravotnictví ano, ale až ministr zdravotnictví rozkryje, kam mizí peníze na naše zdraví z VZP pod dozorem Marka Šnajdra a dalších odeesáků!

:-)

5 0
možnosti
ZK

Z79d78e43n73a 47K92o74č34í

3. 2. 2014 14:54

Skutečně se zdá, že postupuje velice rozumně. R^

Měla jsem určité obavy, zda je schopen zvládnout tento post, ale jeví se zatím o třídu lepším politikem, než jeho výřeční předchůdci na tomto postě. 

Musíme ale počkat na první jeho opravdové výsledky. ;-)

6 1
možnosti
MV

Zatím "nejlepší" výkon podal Moravec loni při rozhovoru s Němcovou v Otázkách, ten by měl vejít do dějin a učebnic žurnalistiky.

1 0
možnosti
Foto

Moravec je ŠPATNÝ moderátor, byť se mu slabší duše někdy podaří rozhodit, protože je ZAUJATÝ. Proti němu je Němcová slušná dáma.

2 1
možnosti
JR

Ještě jste možná měl dodat, že "rozumně a kvalifikovaně" okamžitě vyrazil šéfa de facto tajné služby FAÚ (kontroluje finanční toky a boj proti terorismu) a hodlá ho nahradit bývalým detektivem protikorupční policie, kterého mu podle všeho dohodil bývalý náměstek protikorupční policie Veselý, který už dva roky pracuje jako šéf bezpečnosti Agrofertu. A cena informací z FAÚ je pro šéfa Agrofertu nesmírná (což samozřejmě jako bývalý estébák dobře ví)...

Ale to jen tak na okraj, berte to jako malé ušklíbnutí proti vašemu zbožšťování pana Babiše;-)

1 4
možnosti
Foto

Zjevně jste článek nepochopil. Ke zbožštění má můj postoj k Babišovi opravdu, ale opravdu daleko.

Kalouskova pohůnka bych vyrazil okamžitě taky.

A konflikt zájmů? Co naděláme, voliči to věděli...

4 0
možnosti
LZ

Také mě Babiš příjemně překvapil, hlavně co se Moravce týká-trošku chlapce počechral-asi zapoměl, že před sebou nemá prolhaného profesionálního politika, který lže i když vlastně vůbec nemusí.Nebyla jsem z něj odvázaná, ale jestli dokáže srovnat toho "slušného chlapce od vedle", tak je to  jedině dobře....;-D

6 0
možnosti
Foto

Taky jsem nebyl z Babiše na větvi. Ale nic jsem od něj nečekal, takže pochvalu zaslouží :-)

1 0
možnosti
ZS

Na mě teda Babiš moc nezapůsobil, ale souhlasím s tím, že je při vší té mizérii pro naši republiku požehnáním, alespoň jeden ve vládě, kdo ví, že příjmy a výdaje by měly být v rovnováze. Pustit socany ze řetězu, asi bychom se opravdu nestačili divit.

Tohle však nesvědčí ani tak o kvalitách pana Babiše, jako spíš o tragické situaci socanů.

7 0
možnosti
Foto

Vaše poslední věta mě také při psaní článku napadla.

Babiš též není můj kůň, že bychz něj byl v euforii. Není to žádný velký myslitel, ale aby nastavil politikům (a Moravcovi) zrcadlo, to stačilo. R^

2 0
možnosti
DK

Myslím, že k vašemu článku není co dodat. Je mimořádně přesný.

2 0
možnosti
TK

Já jsem nabyl dokonce přesvědčení, a to již při tvorbě koaliční smlouvy a následně při "vymýšlení" jmen ministrů, že Babiš si jaksi jede. Jede, ať si Sobotkovic klaka brblá, ať se Bělobrádci vztekají a vyhrožují. A myslím že jede dobře. On, Babiš, zcela zřejmě, dobře odhadne lidi. Ví, že když prezident prohlásí, že některá jména ministrů jsou mimo jeho přesvědčení je akceptovat, Babiš mlčí a řekne svým kolegům jen: "Makejte, připravte se na rozhovor u Zemana, běda jestli neobstojíte." :-) Tak nějak by to mohlo být. Ale co udělal Hurvínek? Začal Zemanovi, ještě k tomu přes média, vyhrožovat ústavní žalobou atd. atd. Ač rodilý politik, tak politicky to více myslí nepolitikovi Babišovi.

V tom je ohromný rozdíl mezi "vyučeným" politikem a člověkem z praxe, ze života. Doufám a pevně věřím, že Babiš se svými lidmi, nebudou jen loutkami a všeznalými  kecálky. Prozatím tomu nic nenasvědčuje. A držím jim a samozřejmě i nám a sobě palce.

9 0
možnosti
Foto

Pořád to beru tak, že vypadat rozumně vedle Sobotky není žádný problém ;-)

Ano, životní a podnikatelské zkušenosti oproti "skleníkovým" politikům musí být znát.

Ale skepse mi zůstala. Babiš není tak nezištný. A v Grossových časech byl se socany pečený vařený. Pomáhal mu i Randák. Nevím, jestli bez politických vazeb by byl miliardářem. Je to pragmatik. Snad udělá vše, aby se v politice neznemožnil. Určitě dobře ví, že od Sobotky si musí zachovávat distanc. Sobotka je mu vydán víceméně na milost. Další volby by ČSSD ztratila ještě víc.

4 0
možnosti
SN

:-),,,,,,,,,,,  R^R^R^ Pořad jsem sledoval,  Babiš není žádné ořezávatko. Moravec z něj chtěl udělat blbečka, bylo to v obráceném gardu ! Moc se mi to líbilo. Nelíbí se mi tendenční moderátoři, kteří by měli zůstat nestranní!   R^

3 0
možnosti
Foto

Viděl jsem tak polovinu a souhlasím R^

Moravec není nestranný nikdy, pokud proti němu nesedí nějaký pravdoláskař.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...