Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

(přenáším zde v přímém přenosu)...

Já bych klidně navrhoval i neutralitu a model, blízký Švýcarsku, ale....

copak to vůbec se zdejší rudou sebrankou a postsovětsými agenty lze?

1 1
možnosti
Foto

Mezi které se řadite? 8-o

Nějak jste zastydl v bipolárním světě.

Zdalipak jste byl takový rudo- a ruso-bijec za komoušů?Teď už jen trapně "bojujete" dávno vyhrané války Rv

1 1
možnosti
VH

palec dolů za komplet blog, zbytečný a hysterický text

4 9
možnosti
MS

Palec dolů za Váš souhlas s antidemokratickými hodnotami a byrokratickou zvůlí a za totální neúctu k hodnotám svobody, tolerance a vzájemného pochopení, za které pokládali životy naši předci.

6 1
možnosti

Karma s vykřičníkem!

Konečně správný pohled, pod který bych se s chutí podepsal taky.R^

5 3
možnosti

M66í61l15a 68Š48u32l84a

4. 2. 2014 13:05

R^.. také jsem to nebyl schopen dočíst celé, také jsem přeskakoval řádky, někdy i celé odstavce ..

.. a chtěl jsem jen do diskuze poznamenat, že se nemusíme upínat mocímermo na jednu, nebo druhou stranu, že máme na to si jet dle vlastního rozumu a schopností .. nakonec jsem jen mávnul rukou ..

.. je snad tak nepochopitelné, že nemusíme být součástí dalšího socialistického experimentu, tentokrát zhusta prosazovaného z Brusele, ale můžeme mít vlastní a hlavně suveréní zahraniční politiku založenou na hospodářské spolupráci a rovných vzájemných podmínkách .. na to fakt ten Brusel s byrokaturou EU nepotřebujeme ..

.. jen bych byl trochu víc oppatrný s USA, zatím s nimi nejsou zas tak dobré zkušenosti, oni dokáží zlikvidovat konkurenci bez mrknutí oka, ať to stojí, co to stojí (vždy se jim to vyplatí) .. příkladem nám budiž Tatra Kopřivnice, Aero Vodochody (konečně je v plusu, ale jen díky investiční skupině Penta) .. to Němci tu chtějí aspoň vydělávat (Škoda MB), sice levněji, ale aspoň se nesnaží to zlikvidovat ...

.. a jako vždy, jako vždy R^

3 2
možnosti
Foto

Tak vidíte, lenochu, doplnil jsem to i za Vás ;-)

Komu ještě není jasné, kam s tou byrokraturou EU směřujeme, tomu není pomoci.

USA jsem zmínil, ne abychom jim něco zese prodali k vytunelování nebo k arbitráži, ale aby je napadlo tady něco vybudovat za vlastní peníze, na čem by jim záleželo.

DĎS R^

1 1
možnosti
MS

Podepisuji a potvrzuji karmou. I když, jak správně uvádíte, myšlení lidí má setrvačnost, takže se Vám tady pod diskuzí ozve celá řada eurofilů. Ti Vás budou v zájmu humanismu natahovat na euroskřipec.

4 2
možnosti
Foto

Suverénní, samostatné a zcela nezávislé Česko v srdci Evropy.....

....

ještěěěě....

.....

Krásný sen. :-)

6 2
možnosti

M59í46l76a 35Š92u37l66a

4. 2. 2014 13:06

.. si koledujete ;-D ..

0 1
možnosti
Foto

Nebo bychom mohli začít budovat obrovskou armádu, až bude tak obrovská, že bude největší na celém světě. A vás postavíme do jejího čela. No, a potom už se nemusíme bát ničeho.....bude prostě pořádek ;-D;-D

4 5
možnosti
Foto

Nepsal jsem nic o tom, abychom si hráli na supervelmoc.

Dnes se bojuje jinými zbraněmi, jak Němci dobře vědí. Těmi skutečnými se ohání jen naši spojenci USA a Francie.

Za peníze, které se v naší armádě bez užitku prošustrovaly nebo vynaložily na cizí zájmy (Afghánistán, Kosovo), bychom opravdu mohli mít docela obranyschopnou armádu.:-P

2 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...