Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Pro uklidnění pane Dušane, carbaťuška Vladimír Putin Veliký už v listopadu na Krym a Ukrajinu poslal své KGB hujery, aby omrkli situaci a zajistili pro ruskou stabilitu. Válečná ruská flotila musí mít svůj mateřský přístav, aby do budoucna mohla plnit Putinovo  rozpínaní ruského samoděržaví. Bratři soudruzi ve Vietnamu, v Severní Koreji, v Kambodži, v Africe si taky nějakou zemi najde, no prostě carbaťuška bude mít spoustu normalizovaných situací. A uerohujeři? ti naletěli. Nepočítali s Putinovou zločineckou podlostí typickou pro komunismus a fašizmus.

5 4
možnosti
PP

P17e67t93r 80P34á42l95k31a

1. 3. 2014 21:36

nepřekvapil jste, my dva jsme vždy žili v jiném vesmíru.

EU pokud vím nikoho nezásobuje zbraněni, nikoho neponoukala k nepokojům. Její (naší) "vinou" je,že nabídla Janukovyčovi asociační dohodu a finance.

Předpokládám tedy, abych použil adekvátní přirovnání, že když nám USA nabídly po válce podobnou pomoc - Marchallův plán - zachovali se Amíci stejně diletantsky a naservírovali nás Stalinovi, který přece jen bránil svoji zónu vlivu a kdybyme se náhodou cukali (třeba tak, že by polovina lidí v zemi chtěla jít se Stalinem a druhá se strýčkem Samem - jako je to dnes na Ukrajině - což bohužel nebyla u nás poválečná realita), tak by nám sem pozval tanky a na vině by nebyl Stalin, ale diletant Marschal..

Takhle nějak asi uvažujete a mně se to poměrně dost hnusí.

8 6
možnosti
JC

Nikoho neponoukala k nepokojům? 8-o Nějak jste špatně zaznamenával situaci a dění na Majdanu. Kdopak tam promlouval k demonstrantům a pobízel je eskalovat svá přání a kdopak jim držel palce? Faktem a ostudou pro naší zemi je to, že tam byl i "kníže", který podvodem dostal naše občanství.

4 7
možnosti

Alespon vidite, jaky je ten Putin sajrajt...

8 2
možnosti
JC

No na Vás nemá, to je fakt!:-)

1 6
možnosti
AT

Začínáte být ještě směšnější než jste byl doposud. Když si váš výtvor přeložím do prosté řeči, vychází mi jedno: ať udělá na Ukrajině kdokoliv jakoukoliv svińárnu, vždycky za to bude moci EU ... ;-D

7 3
možnosti
JC

Nepřekládat, pozorně číst a učit se chápat napsané! Ale - není toho na Vás nějak moc?:-)

1 4
možnosti
SS

Doufam, ze Cina si stejne pripoji celou Sibir ... to pak bude legrace.

2 0
možnosti
JC

No to by byla, ale ještě větší, až si koupí celou Kanadu a všichni tam té Číně budou zobat z ruky.;-) ;-D

0 2
možnosti
MP

VK měl i projev. A o tom jsem mluvil. Tam říkal to, o čem jsem mluvil.EU skutečně udělala pravý opak, než co chtěla udělat. Místo sjednocení nevědomky usiluje o rozbití na dvě Ukrajiny. K tomu stoprocentně dojde. Převaha Rusů na východě nechce do EU. EU bude nutit Ukrajinu k podpisu. Takže logicky dojde k rozbití Ukrajiny.EU sjednocuje, tady rozbíjí!!! Takže VK měl pravdu.

1 3
možnosti
Foto

Opouštím vás se slzou v oku. Mohl jsem se ještě mnoho moudrého dozvědět, ale musím to oželet. Tak jen dál  a dál, určitě to někomu pomůže.

Dobrou noc všem lidem dobré vůle..

0 0
možnosti
MP
Foto

Dnes snad poprvé v podstatě souhlasím s příspěvkem Dušana Streita.R^

3 2
možnosti
ZO

Jak tak sleduji zdejší žvanírny tak mám takovej pocit že nejlepším žvanilem je jakýsi Macháček.Ten ví všechno a nejlíp.Pane jo Macháček proč ty už nejsi třeba ministerský předseda nebo já nevím náčelník Microsoftu.tebe je škoda pro zdejší tlachání.fakt by mě zajímalo co tebe živí.Asi to tlachání.to umíš asi nejlíp ze všeho.

4 7
možnosti
Foto

Díky.

Pochvala od člověka vašeho formátu poitěší vždy a za cokoliv.

1 0
možnosti
MP

Ted zrovna občan Krymu řekl doslova-Chceme do Sovětského svazu.

0 0
možnosti
MK

Sudetský Němec v roce 1938 také řekl, že chce do Reichu:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...