Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Krym přidal k Ukrajině Chruščov v 50. letech, ten si v žádném případě nenechají Rusové sebrat. Takže bude-li EU nutit Ukrajinu k podpisu vstupu do EU, pak pravděpodobně mezi lidmi začnou nepokoje, a válka se nedá vyloučit. Chudý zemědělský západ chce do EU, bohatý strojírenský východ chce do Ruska. Kéž bych se s tou válkou pletl...

0 0
možnosti
MP

Zase měl ten zatracený VK pravdu. EU chtěla další sjednocení, ale podařil se jí pravý opak, rozdělit Ukrajinu.[>-]

1 3
možnosti
Foto

Klaus?

Myslíte, že jste vůbec v realitě? Kdy to řekl?

Dokážete už konečně jednou doložit pravdivost svých tvrzení?

Pokud ne, je to dost směšné.

1 1
možnosti
Foto

Dnes jsem tu přečetl hodně nesmyslných výlevů a hromadu nesmyslností.

Jen nevím, jak by se zachovali obhájci ruského zásahu, kdyby po našem vystoupení z EU (po kterém volají) a asi i NATO, požádala rusky mluvící menšina o autonomii Karlových Varů - po našem nesouhlasu by Rusko oznámilo nutnost chránit zájmy Rusů.

Je to nesmysl? Proč? Je to velmi podobné.

3 0
možnosti
MP

Požádala si menšina Madarů  o autonomii jižního Slovenska?

0 1
možnosti

J95a94n 95Š52u18s95t91e46k

1. 3. 2014 19:11

Opět karma. R^

0 2
možnosti
Foto

Jako vždy, jako vždy.

Vítězství karmy nad obsahem.

0 0
možnosti
Foto

Fasciuje mne názorová nesmyslnost propagátorů viny EU a správného postupu Ruska.

Tvrdíte, že EU je byrokratický moloch (s tím ostatně souhlasím), těžkopádný a neschopný. Ale zároveň tvrdíte, že tatáž neschopná EU dokázala během krátké doby rozeštvat 50 mil. lidí a sesadila jim jejich demokraticky zvolenou vládu.

Rusko (obdobně jako u nás v ´68) vlítne na území jiného, suverénního státu a je to v pořádku.

No, dosti lidem chybí logika a schopnost pojímat všechny fakta. Koně mají také klapky na očích, aby je nerozptylovaly události mimo určenou trasu.

9 1
možnosti
PH

P67e43t61r 37H59a31l29í45k

1. 3. 2014 19:42

Rusko tam vletne stejne jako EU do Kosova. Tam je vzor, jak lze vojensky v 21. stoleti ukrast uzemi. Pokud se Barroso divi, tak je pokrytec.

0 0
možnosti
MM

Když vidím tu diskusi pod blogem, až mne mrazí z toho, jak vysoké procento lidí nevnímá realitu.

2 0
možnosti
Foto

Jenže to jsou právě ti, kteří realitu vnímají správně, korektně. Nemají vaše pokřivené vidění.

Když dokážete i v takovém případě prosazovat nesmyslnou představu, že EU vyvolala nespokojenost na Ukrajině a sympatizujete s ruskou okupací, tak je vaše pokřivenost nad slunce jasná.

Nezlobte se na zrcadlo, když máte křivou.... obličej.

4 1
možnosti
Foto

R^ A to si dal Brusel tak záležet, aby podpora barikád vygradovala zrovna v době olympiády v bláhovém předpokladu, že to všechno stihnou. Pokud se shodneme na faktu, že vstoupit do EU je ztrátou časti suverenity, což ve svém památném projevu ve Štrasburku připustil i Havel, pak ne Rusko, ale EU první návrhem asociační dohody porušilo dřívější mezinárodní dohodu o zachování suverenity Ukrajiny v původní podobě z té doby.

3 5
možnosti
Foto

Přes veškerou snahu v tom logickou vazbu nenacházím. EU NÁVRHEM dohody porušilo dřívější dohodu o zachování územní celistvosti. No jo. Ale kde v tom návrhu tu celistvost EU rozbíjela?

Ale jak už jsem napsal, u někoho hledat logiku je ztráta času.

3 1
možnosti
Foto

Vždyť je to prosté. Ukrajinci si na SVÉM území dělají věci , se kterými lze souhlasit či nesouhlasit. Podporovat je (EU) či nepodporovat (Rusko). Zdůrazňuji - na svém území. EU na Ukrajinu vojsko neposlala , Rusko ano.

Jak prosté , drahý Watsone.

Jenomže - někteří blogeři ( což není tak hrozné) a zejména politici vymýšlejí a zveřejňují nejroztodivnější teorie , kdo za to může :  banderovci , boxeři (Kličko) , Chruščov, Obama , EU , Tymošenková , CIA, FBI , Massad , Marťani ........

Proč si nepřiznat , že za to může agresor , báťuška doživotní Putin s ruská tradiční imperiální politika.

On tam totiž ty vojáky poslal....

Jak prosté.....

10 1
možnosti
Foto

R^

Jenže ani tak prosté skutečnosti někteří nepojmou, neumí, neboť mají mysl orientovanou jiným směrem a převekslovat nezvládají.

3 0
možnosti
VK

Jak jinak. Zajděte si do Motola a poptejte se jaké střely ty dovezené lidi zmrzačily. Asi ostřelovače Verkut tiulujete jako fašisty. Potom zase něco napište.

0 0
možnosti
JP

Shrnuto - za vše špatné může Západ(EU) a americký imperialismus. To mi připomnělo dobu dávno minulou, ale je tady stále dost lidí, kteří si přejí návrat zpět a příchod ruských tanků. Záminkou by mohly být třeba Karlovy Vary.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...