Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

ten článek je na blití..bléééé

7 1
možnosti
ZM

Váš příspěvek rovněž.

0 0
možnosti
MK

Koukám, že víte více než sami Ukrajinci. Nechcete jím jít dělat poradce do Kyjeva? Vždyť vy to vše víte lépe než oni a dokonce víte i to, co oni sami nevědí. V

7 0
možnosti
VB

Máte pravdu, ať si Ukrajinci rozhodnou o svém osudu sami, A obyvatelé Krymu také.

1 0
možnosti
JL

Pane Streite, tohle je daleko větší malér, než si dokážete připustit. Z tohoto může být válka, která se nás dotkne víc, než si myslíte.

3 2
možnosti
JS

Máte pravdu, je to blízko. Ovšem válka by mohla být pouze tehdy, pokud by USA cítily potřebu odzkoušet si po Asii, Africe také evropské válčiště. Ovšem USA je rozumná velmoc a kraviny nedělá.

0 1
možnosti
Foto

Kéž by existovala ANTIKARMA. Dlouho bych klikal...

8 7
možnosti
Foto

Asi i vám, pane Stavo.

2 0
možnosti
JN

Na ptákoviny nemám čas, ale jak bude chvilka určitě si váš blábol přečtu, určitě se vám zase zdál nějakej hustej sen co chcete popsat ;-D

1 2
možnosti
MW

Ještě před válkou mluvil jsem o tom s naším okresním hejtmanem, aby naše vláda nepodceňovala iredentistické hnutí. Dal mně též úplně za pravdu, poněvadž každý prozíravý člověk, kterému záleží na zachování této říše, musel již dávno předpokládat, kam bychom dospěli s přílišnou shovívavostí vůči takovým živlům.

1 0
možnosti
Foto

Fuj.

Tak EU může za vývoj situacer na Ukrajině a zřejmě si i objednala ruskou invazi.

A nastane studená válka.

Dobrý.

Ještě, že žiju v jiném světě, kde se takovéhle nesmysly nedějí.

Zatracený prolínání vesmírů.

7 4
možnosti
MM

Ale notak, takhle černobílé vidění bych u Vás nečekal. Vy jste nevnímal to dlouhodobé vábení Ukrajiny ze strany EU? Kampaň stejnou, jako nám předvedl Špidla před referendem o vstupu do EU? Ukrajina je ekonomicky na kolenou a tak na "pomoc EU" dav na Majdanu slyšel. To vytvořilo půdu pro to, co se děje dnes na Ukrajině. Očividně Rusko tohle vše dlouhodobě plánovalo a EU mu v tom zásadním způsobem pomohla.

Pokud si ale někdo myslí, že tohle vše skončí "pouze" odtržením Krymu a jeho připojením k Rusku, tak je na hlubokém omylu. V lepším případě se hranice Ruska posunou na Dněpr, v horším k Užhorodu.

1 1
možnosti
MM

Jak vy to děláte, ze tak všemu rozumíte? Dokonce i mě jste vysvětli, že za všechno může EU. Svět a život je hned jednodušší a tím i krásnější.

8 1
možnosti
JS

Není to náhodou tím, že na rozdíl od Vás používá svůj vlastní rozum?

2 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...