Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P68e28t41r 59S25k79á53l14a

3. 3. 2014 12:30

Aha, takže kdo protestuje proti ruskému obsazení Krymu, měl protestovat i proti intervenci NATO v bývalé Jugoslávii. A logicky kdo souhlasí s kroky Ruska na Krymu, souhlasí i s "humanitárním bombardováním" Jugoslávie.

0 1
možnosti
PZ

Před tímhle dilematem stáli srbo- a rusofilové už v roce 2008 s Gruzií, ale většinou to zamluvili vtipy o Saakašvilim a kravatě :)

4 0
možnosti
NO

Putin si dela co chce a proc by ne, kdyz na nej nikdo nema paky. Vsichni ekonomove a politici maji plna usta nutnosti diverzifikace naseho zahranicniho obchodu smerem na vychod. Tam je ale Rusko, tze slusna schiza :-)EUR^

3 1
možnosti
KK

Velice rozumný a střízlivý blog.

V jakém stavu bylo Rusko, když ho Putin převzal ?  A v jakém je teď ? Putin není demokrat, ale kdyby byl, nebylo by Rusko na tom tak dobře jak je teď.  Jednou, možná za pár desítek let (nebo i dřív) bude v Rusku demokracie. Zatím není Rusko pro ni zralé.

10 1
možnosti
PZ

V tom případě by bylo hezké, kdyby si svoje vnitřní problémy nechávalo pro sebe. U Ruska bohužel platí, že čím horší forma vlády, tím větší tendence ji má vyvážet do okolí.

3 2
možnosti

Výborně napsáno R^

8 4
možnosti
MK

Pane Streite, jako jsem nesouhlasil s odtržením Kosova, tak teď nesouhlasím se snahou Moskvy odtrhnout Krym od Ukrajiny. A nesouhlasím se záminkou ne nepodobnou tomu, jakou použil Adolf Hitler v roce 1938, kdy naše pohraničí obsadil Wehrmacht.

10 6
možnosti
DK

Ruský medvěd už možná nechlastá, zato je čím dál více opojený pocitem moci. Ten je i díky ruským médiím živený rostoucím domácím nacionalismem. Minule to byla Gruzie, teď Krym, příště...? Bělorusko? Pobaltí? I tam přece žijí početné menšiny Rusů. Aby se pak jednou Putin, opojený pocitem moci, nepřepočítal jako jeden pán 1.9.1939.

8 7
možnosti
Foto

no, potom budou na řadě Karlovy Vary

2 5
možnosti
Foto

všichni jsou blbí, jenom pan Streit je letadlo

13 11
možnosti
MK

Ovšem po těžké havárii, jak vidno

6 7
možnosti

J11a31n 17Š50u56s16t90e49k

3. 3. 2014 12:17

Buďte rád, že nemůžete reagovat. Ušetříte si čas a hlupáci, kteří nebudou mít odezvu půjdou prudit jinam.:-) 

S Vašim článkem souhlas. Karma. R^

15 10
možnosti
MK

Tak proč prudíte tady? :-)

7 5
možnosti
PZ

Streit se svou selektivní pamětí tak trošku zapomněl, že "agresi v Jugoslávii" předcházely tři různé války vyvolané TÍM samým srbským vedením pod tím samým Miloševičem, který celou druhou polovinu 80. let brakoval jugoslávskou federaci (více o tom viz kniha Raifa Dizdareviče "Od smrti Tita ke smrti Jugoslávie") a že nebýt těchto tří válek, nedošlo by ani k této reakci na události v Kosovu.

Samozřejmě, že Streit bude namítat, že za války v Jugoslávii mohou všichni okolo, od Němců přes Slovince až po bosňáky, jen proboha ne ruští spojenci Srbové, ale to už bude jen takový kolorit někoho, kdo plká o věcech, kterým nerozumí.

11 10
možnosti
KB

Tak Miloševič vyvoval až tři války? Kde jste na takovou blbost přišel???

1 0
možnosti
FT

Jo, Česká republika je naštěstí západ, blbý je, že je stále plná takových Streitů....Rv

13 10
možnosti
PZ

Streit, ač se kvůli tomu pod jedním z minulých blogů v diskusi tak rozhořčil, že si to chtěl/nechtěl vyříkat osobně, tak neustále a bez výjimky dokazuje, že jemu by se líbila kombinace stratifikované, rigidní a autocenzurní a svobodami jednotlivce pohrdající společnosti s autokratickým "rázným ale dobrotivým" báťuškou, který "ač nerad" musí občas arbitrárně ty své "neposlušné děti" rázně ztrestat.

6 6
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...