Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J45a54n 77Š62u60s11t35e23k

6. 3. 2014 11:42

Opět dobře napsaný článek a opět karma! R^

9 8
možnosti
ZB

Sestřihaný rozhovor upravený a překroucený ruskou propagandou a vida jak to funguje, už jste dnes asi pátá slepice, která vystartovala po tomto flusu.Rusové propagandu prostě umí, to se musí uznat.To by ovšem znamenalo, že nemáte pravdu...

12 12
možnosti
JC

Jak zrovna Vy můžete vědět, že ten rozhovor byl upravený a překroucený? Vždyť byl jedním z účastníku oficiálně potvrzen!

Jinak máte odporné výrazivoRv

13 12
možnosti
Foto

Článek o odposleších kde někdo má obavu zda nestřílel někdo z vlastních jako důkaz? Klidně mohla střílet na obě strany i ta proruská strana... Když o Vás někdo řekne, že má strach o Vaše duševní zdraví, tak to zamená, že jste doopravdy nemocen?

9 0
možnosti
MD
Foto

Snipeři zabíjeli lidi na obou stranách barikády. To jasně potvrzuje licoměrnost EU.

4 3
možnosti
JM

Pokud to ale háže jen na jednu stranu, tak to snad potvrzuje...

4 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...