Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma!

Nevím, jak Sobotka mohl dovolil zvolit Schwarzenberga do čela zahraničního výboru poslanecké sněmovny po tom, co nám tady minulé vládní období předváděl, kdy jako realitní makléř chtěl odprodat Německu národní kulturní památku Lobkovický palác, nemluvě o manipulaci při restituci jeho majetků a jeho schvalování zákonných zmetků. 

Pokud se tento zazobaný dědek presentoval ve své funkci vulgárními výrazy a nemá úctu k ostatním, ani ke své funkci, či zvolenému presidentovi, tak je nejvyšší čas poslat ho s konečnou platností do důchodu a Kalouska úplně jinam!

13 3
možnosti

M33í82l38a 36Š56u57l54a

7. 3. 2014 12:56

.. a proč by ne, když mohl Zaorálka prosadit na Zamini .. jeden nám škodil směrem na západ, druhý směrem na východ .. a Sobotka do všech stran :-P

4 1
možnosti
MD

Lidem bude asi jeste chvili trvat, nez se zbavi nanosu vlastni minulosti, ktery jim nedovoluje nezatizeny pohled na dnesni udalosti. Tento clanek je 'zasejc' jednou z vyjimek. Takze karma.

3 1
možnosti
JC

R^ Karma. Také nemám co dodat.

6 5
možnosti
ZS

Ještě bych dodal, že jeden z nejtvrdších režimů, alespoň co se lidských práv a svobod týče, je náš spojenec a bratr Saúdská Arábie. Je zajímavé, jak se ti, co brojí proti Putinovi, Číně nebo Íránu, rádi objímají s ručníkáři, co ve své zemi bičují "cizoložnice", co se vydaly ven z domu bez mužského doprovodu a křesťané jsou u nich pronásledováni daleko hůř, než lámové v Tibetu.

16 1
možnosti
ZM

Ano, tam kdyby ochránci lidských práv upřeli svoji pozornost a snahu, tak by konečně dělali něco opravdu užitečného.

1 0
možnosti
JS

Skutečně není co dodat.

2 0
možnosti
ZM

Pokud se pravdoláskovci a jim podobní chtějí zabývat lidskými právy, tak ať začnou u nás.

Pro začátek stačí zkrotit exekutory a dohlédnout na to, aby se dodržoval zákoník práce.

9 1
možnosti
Foto

Všiml jste si, že kdykoliv vydá Karel Schwarzenberg nějaké prohlášení, okamžitě se ozve i Miroslav Kalousek, aby to nějak doplnil, vysvětlil, přiostřil...

9 1
možnosti

a hned v zavesu Dusnabe a Uzneabdulah;-D

0 0
možnosti
JL

Tak nevím, co na tento způsob blogu říct. Snad: Kdo nic nedělá, nic nezkazí.

4 0
možnosti

Tak nevím co na vaši reakci na blog říct ? Snad poradit, pokud vám tyto názory nesedí hledejte jinde. Chcete pár tipů ?

1 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...